Şimdi Ara

TSK için yazıcı tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu anda vatan görevimi yapıyorum. Kurumda kullandıgımız yazıcı artık pert olmuş yenisinin alınması ıcın istek yapıcaz. Ben de devletimizin parası boşa gitmesin F/P olarak en uygun olan cihaz hakkında sizlerden yardım isteyeceğim.

Kullanım amacımız; * iştimalar çıkartılıyor hergün
    * Çarşı kağıtları, dilekçeler, yemek muaddel listeleri vs vs diyerek uzuyor liste.

Makinanın sağlam ( çok fazla fonksiyona gerek yok pc den cıktı alsın yeter) olması, doldurulabiliyor olması ( drother hl 1111 gördüm mesela) bir doldurmada çok daha fazla çıktı alması gerek diğerlerine göre ki çok fazla toner parası ödemesin devletimiz :)

Ayrıca sağlam olması cok onemlı sureklı servıs vs ugrasamayız. Askerlik yapanlar bilir malesef bazı arkadaslar bu tip materyalleri cok temiz kullanmıyor. Oyuzden sağlam olması ve ekonomik olması ilk tercihlerimiz olacaktır.

Şimdiden herkese teşekkürler.

• Öncelikle hayırlı teskereler kardeşim. Yazıcı almadan önce kullanmakta olduğun bilgisayarın tsk envanterine kayıtlı olup olmadığını araştır çünki eğer envartele kayıtlıysa ona yazıcı yükleyemezsin yüklemeyi yanlızca mebs şube yapabilir, onlarda sizin almış olduğunuz yazıcıyı yüklemezler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni yazıcı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Poster İçin Yazıcı Tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.