Şimdi Ara

TT Arena Motosiklet ile Gidiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün ilk defa motosikletim ile TT Arena'da maç izlemeye gideceğim. Daha önce bunu yapmış ya da düzenli olarak yapanlara birkaç sorum olacak.

Öncelikle motoru nereye park ediyorsunuz? İspark varmış sanırım metroda, stadın otoparkı da varmış ya da karşı mahalle var sanırım seçenek olarak.

Kask ve ceketi emanet edebilecek bir yer var mı, yoksa onlarla mı giriyoruz stada?

Cebimizde anahtar vs. ile girebiliyor muyuz stada?

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Benden sonra gidecekler için yazıyorum; sağ salim gittik, izledik, yendik :)

Yaya üstgeçidinin oraya demirledim. Kask ve montla girdim stada, allahtan yanım boştu, oraya koydum, sıkıntı çekmedim.

Stadın içinde VIP otoparkına koyanlar varmış, bir dahakine deneyeceğim. Kaskı da motora bağlayıp temizce halledilebilir oraya koyarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yenerunver Y kullanıcısına yanıt
    Valla iyi cesaretmiş :) Neyse ki almamışlar motorunuzu

Dün ben de maçtaydım tabi metro ile gidip geliyoruz
  • Hocam normalde sikintili isler, metro ile temiz temiz gidip akil motorda mont ve kaskta olmadan rahat rahat mac izlemek gerek. Yalniz ben ne zaman gitsem 2 ve ustu gol atiyoruz ;) iki sezonda toplam 3. Macim ucunde de boyle oldu ;)) fenev macina da gideyim diyorumm ;))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hubalahubhub -- 3 Ekim 2016; 22:07:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.