Şimdi Ara

TT Arena Otopark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
10.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genelde kötü sezonlarda maça gitmiyorum ama bursa maçına gitmeyi planlıyorum

Otopark kartı olmadan otopark ücreti verip girebiliyor muyum

eskiden bir ara girebiliyorduk sonra kart olayını çıkardılar kart olmadan ücret versen de alınmıyordu

şuan otopark ne durumda sezonluk kart mı almamız gerekiyor

Bilgisi olan var mı

• Yapay Zekanın Yanıtı

Nef Stadyumu Otopark Hizmetleri

Galatasaray Spor Kulübü'nün yeni stadı Nef Stadyumu'nda konforlu bir otopark deneyimi yaşayabilirsiniz. Stadyuma özel otopark hizmetleri sayesinde aracınızı güvenli bir şekilde park edebilir ve maçların keyfini sürmenin tadını çıkarabilirsiniz.

Galatasaray Otopark Kartı

Galatasaray Otopark Kartı ile stadyum içindeki otoparktan yararlanabilirsiniz. Bu kart, maç günleri ve özel etkinliklerde erişim sağlar. GS Otopark Kartı almak için resmi Galatasaray Spor Kulübü web sitesini ziyaret etmeniz gerekmektedir.

Galatasaray Otopark Kartı Fiyatları

Galatasaray Otopark Kartı fiyatları, kartın türüne ve maçın önem düzeyine göre değişmektedir. Güncel fiyatlar ve kart çeşitleri için Galatasaray Spor Kulübü'nün resmi web sitesini kontrol edebilirsiniz.

Nef Stadyumu Otopark Giriş Kartı

Nef Stadyumu'nda maç günleri ve özel etkinliklerde otoparka giriş yapmak için Otopark Giriş Kartı kullanmanız gerekmektedir. Bu kart, Galatasaray Otopark Kartı sahiplerine verilir veya etkinlik biletleri ile birlikte satın alınabilir.

Türk Telekom Arena Otopark Kartı Nasıl Alınır?

Türk Telekom Arena Otopark Kartı 2023 yılında artık geçerli değildir. Stadyumun adı Nef Stadyumu olarak değiştirilmiş ve yeni otopark kartları buna göre düzenlenmiştir. Mevcut otopark kartları için lütfen Galatasaray Spor Kulübü'nün resmi web sitesine başvurun.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sezonluk kart olmadan giremezsin. Stadın yanındaki ispark da maç günleri kapalı oluyor. Millet yolun kenarına falan bırakıyor eğer otopark kartı yoksa. Otopark kartı yoksa arabayla gelmemeni tavsiye ederim
  • Kart yoksa kesinlikle arabayla gelmeyin sürünürsünüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bursa maçına gelmeyi düşünüyorum bursadan geleceğim arabayı ne yapayım nereye koyabilirim zaten otopark kartım yok ve lpg li araç. görüşlerinizi bekliyorum ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avianca

bende bursa maçına gelmeyi düşünüyorum bursadan geleceğim arabayı ne yapayım nereye koyabilirim zaten otopark kartım yok ve lpg li araç. görüşlerinizi bekliyorum ne yapabilirim?

Sanayi metro durağının orda bir otoparka bırak oradan yürü
  • Toplu tasima eziyet

Peki araci disari birakirsam herhangi birsey gelir mi basina

Arac o bolgeye gore luks

• quote:

Orijinalden alıntı: P1YADE

quote:

Orijinalden alıntı: avianca

bende bursa maçına gelmeyi düşünüyorum bursadan geleceğim arabayı ne yapayım nereye koyabilirim zaten otopark kartım yok ve lpg li araç. görüşlerinizi bekliyorum ne yapabilirim?

Sanayi metro durağının orda bir otoparka bırak oradan yürü

En mantiklisi bu gozukuyor cevrede otopark bulmamiz lazim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tt arenadaki her maca giderim yuzde 80 de arabayla giderim hiç de zorluk yaşamam şöyle ki stada giderken levent sapagindan donup devam ediyorsunuz ayazağa tabelasindan girip stadin alt tarafindan dolasiyorsunuz. Stadin hemen 100 metre asagisindaki sitelerin onune aracinizi park ediyorsunuz. Ne otopark sorunu,ne degnekci sorunu hicbir sey yok tamamen bedava. Cevredeki arabalar da luks bentleyle filan gelmiyorsaniz sikinti yasamazsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

Tt arenadaki her maca giderim yuzde 80 de arabayla giderim hiç de zorluk yaşamam şöyle ki stada giderken levent sapagindan donup devam ediyorsunuz ayazağa tabelasindan girip stadin alt tarafindan dolasiyorsunuz. Stadin hemen 100 metre asagisindaki sitelerin onune aracinizi park ediyorsunuz. Ne otopark sorunu,ne degnekci sorunu hicbir sey yok tamamen bedava. Cevredeki arabalar da luks bentleyle filan gelmiyorsaniz sikinti yasamazsiniz

Dedigin mantikli gorunuyor

Bu sekilde yapicam sagol

• quote:

Tt arenadaki her maca giderim yuzde 80 de arabayla giderim hiç de zorluk yaşamam şöyle ki stada giderken levent sapagindan donup devam ediyorsunuz ayazağa tabelasindan girip stadin alt tarafindan dolasiyorsunuz. Stadin hemen 100 metre asagisindaki sitelerin onune aracinizi park ediyorsunuz. Ne otopark sorunu,ne degnekci sorunu hicbir sey yok tamamen bedava. Cevredeki arabalar da luks bentleyle filan gelmiyorsaniz sikinti yasamazsiniz

merhaba hayırlı günler ya yarınki maça gidicemde dediğiniz yeri tam çözemedim google mapsdan tarif edebilirmisiniz size zahmet. (ttarena için otopark)
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

quote:

merhaba hayırlı günler ya yarınki maça gidicemde dediğiniz yeri tam çözemedim google mapsdan tarif edebilirmisiniz size zahmet. (ttarena için otopark)

+1

• Mapsten bulamadım da şöyle anlatayım. Sanayi mahallesi metrosunun ordan girin taraftarlarin stada yurudugu yoldan. İlerledikten sonra asagiya dogru ayazaga tabelasi var ordan girin. En asagilara indikten sonra sol sol yaparak stadi bulun. Hemen 1 alt sokaginda kaliyo veya biraz daha asagilara da koyabilirsiniz oralarda sorun olmaz.
    Not: Yarın ben araçla gitmeyi dusunmuyorum. Cunku hem cuma trafigi hem bayram tatili icin yola cikanlar hem de macin kapali gise olmasindan dolayi trafik kilit olur bu macta metro kullanmak daha mantikli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLaT_1905 -- 24 Ağustos 2017; 23:5:16 >
  • merhaba.

stadin otopark sayisi hakkinda bilgisi olan varmi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.