Şimdi Ara

TT Arena otopark sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Stadın karşısındaki metro durağın üstündeki ispark açık oluyormu maç günleri?
    Bu cuma ailecek Erzurum maçına gideceğiz, kapalıysa eğer nereye park ediyorsunuz siz?

• allahallah yaa.. kimse bilmiyor mu?
  • Maç saatlerinde bahsettiğiniz otopark açık değil. Sanayi taraftaki otoparkları ya da Vadistanbul avm otoparkını kullanabilirsiniz. Tabii ki tahmin edeceğiniz üzere kalabalık olabiliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilgi için teşekkür ederim
  • metro otoparkını filo şirketi kiralamiştı galiba
    aracı ile maça gitmeyi planlayan taraftar (ben dahil) başının çaresine baksın.. :)

bu otopark sorununa rağmen stadın doluluk oranı... vallaha helal olsun!
  • hbasaran82 kullanıcısına yanıt
    e allahtan metro var.. o da olmasa, çekilecek çile değil..
  • Arabayı sanayi mahallesinde park ediyorsun 1 durak metroya biniyorsun.

En basit yöntem

Stadyum otopark problemi heryerde var , Beşiktaş’ta Kadıköy’de maç günü dışında bile boş otopark bulmak sıkıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 27 Eylül 2018; 11:2:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TT Arena 3D
    14 yıl önce açıldı
    TT Arena otopark sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gurkan19 kullanıcısına yanıt
    seyrantepe istasyon saatlerine bakıyorum
    gece 00:00 son sefer diyor.
    CL Maçları maglum geç bitiyor.

maç günleri saat 00 da treni durdurmak akılsızca olur evet ama yinede sormak istedim ...

sehır dışından gelip aracı bırakacak yer vs. hesap etmemiz lazim herseyi.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

seyrantepe istasyon saatlerine bakıyorum
    gece 00:00 son sefer diyor.
    CL Maçları maglum geç bitiyor.

maç günleri saat 00 da treni durdurmak akılsızca olur evet ama yinede sormak istedim ...

sehır dışından gelip aracı bırakacak yer vs. hesap etmemiz lazim herseyi.. :)
    Senin bineceğin ve ineceğin durak ttnarena arası tek duraklık yer zaten

Şampiyonlar Ligi maçında gitmedim fakat illaki seferi uzatırlar

Tt arena ile sanayi mahallesi 1 durak ve ayrı bir hat en azından o hat 12 de son sefer yapmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 27 Eylül 2018; 11:29:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızıl Baron kullanıcısına yanıt
    En güzeli vadi İstanbul avmnin otoparkına bırak. Avmnin içinden stata giden ring tramvay var. Ona da biner stata gidersiniz. Ringte çok sıra olmaması için birazcık erken gidiver.

• Avm otoparkı kapanırsa sonra araçsız kalmayalım?

• kapanmıyor hocam çünkü bi sürü kişi vadi istanbula bırakıyor.Maç bitiminde herkes çıkıyor 20dk falan beklersiniz çıkışta ama.
  • Vadi İstanbul avm'ye bırakabilirsiniz fakat en güzeli stada giden rampaya bırak aracını, hem stada yürüyerek 3-4 dk'da girersin hem de çıkışta direkt aracına binip tem'e bağlanırsın trafiksiz. Kombine sahibiyim her zaman bu şekilde yapıyorum.

Vadi İstanbul Havaray'ın sırası adamı öldürür ve bazen bozulabiliyor o daha kötü, 20-25dk yürürsünüz tabi bi de geç kalırsanız otopark çıkışında 10-15dk kaybedersiniz. Ben stadtan çıkıp Beylikdüzü'ne 25-30dkda geliyorum, o derece rahat oluyor yola bırakmak.

Ceza falan yok, zaten ortalama 1000 küsür araç oluyor burada, Moskova maçında 2000 civarı araç vardı 2 sıra yapılmıştı.
  • losthell kullanıcısına yanıt
    Dur hocam uyandırma. Şimdi oradaki araçlara ceza kesmeye kalkarlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.