Şimdi Ara

TT. ARMOR+ Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar forumda ılk konum ve ılk konumda bı kac soruma cevap aramak ıstıyorum
    1)tt armor +ta kac fen var kac tane daha takabılırız ust tarafa fan takılıyomu alta fan varmı varsa ıyı calısıyomu malım dar bı alan
    2)http://www.vatanbilgisayar.com/produ...MMBD&qs=|18=14 lınkk bu burdakı hangı anakartı secıyım max 300tl
    -MSI
    P55-CD53 Intel P55 Soket 1156 DDR3 2133MHz (O/C) Anakart
    -GIGABYTE
    P55M-UD2 Intel® P55 Soket 1156 DDR3 2200MHz (O/C) Anakart
    -ASUS
    P7P55-M Intel P55 Soket 1156 DDR3 1600MHz Anakart
    -ASUS
    P7H55-M PRO Intel H55 Soket 1156 DDR3 2133 (O/C) VGA & HDMI Anakart crosfıre destegı onemlı
    3)sıvı sogutma ıcın yardımınıza ıhtıyacım var toplamda 500tlyı gecmıcek sımdıden yardımlarınız ıcın tesekkurler

YÖNETİCİ NOTU: KONU BAŞLIKLARINA DİKKAT EDELİM LÜTFEN.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• arkadaşım biraz sabırlı ol mutlaka armor kullanan arkadaşlar sana bu konuyla ilgili bilgi vereceklerdir. Diğer soruna gelince anakart isimleri yazmışsın ama elinde diğer parçalar mevcut mu? varsa eğer onları da yaz daha bilinçli olarak sana tavsiyede bulunabilelim. Sıvı soğutma da da öyle parçaları seçtikten sonra sıvı soğutma parçalarına bakarız.
  • su anda alcagım parcalar mevcut deyıl alahın ıznıyle parayı bulur bulmaz toplıcam

INTEL Intel Core i5 661 Soket 1156 3.33GHz turbo bost=3.6 4MB Cache 32nm İşlemci
    SAPPHIRE HD5770 GDDR5 1GB 128Bit ATI DX11 Ekran Kartı
    kıng stone 2GB HYPERX DDR3 1600MHZ CL9 TEK MODÜL RAM(2deyıl 4veya 6gb almayı dusunuyorum
    ve 800w max 300tllık bı psu arıyorum onada bı onerı yaparsan sevınırım
  • armor+ vh6000bws soruyorsan üzerinde 3 adet fan geliyor yan plexi deki büyük fan arka 120 mm fan öndeki 140 mm fan sonradan takmak için ise 1 adet yukarı 2 adet alta 1 adet 5.25 lik yuvaların olduğu bölüme takılıyor.
  • yazmış olduğun parçalar gayet güzel (benim açımdan söylüyorum) diğer arkadaşlar ne tavsiye ederler bilemicem ama psu olarak benimde gayet memnun olarak kullandığım modeli tavsiye edebilirim.

http://www.lc-power.de/index.php?id=168&L=1 (şuanda hiçbir yerde kalmamış o yüzden kendi sitesinden yazdım) ve ben 230 tl almıştım.

anakart olarakta bana göre GIGABYTE P55M-UD2 daha uygun ve daha güzel geldi bana (yinede sen biraz daha araştır)
  • anakart tercihin P55M-UD2 olsun

sıvı soğutmada alphacool gibi bilinen kaliteli markaları seç
  • hazır sıvı soğutma seti al big water gıbi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TT Arena Tribünleri Hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Su soğutmayı kendin toplarsan daha iyi olur araştırırsan tavsiyeler hep toplama sıvı soğutmalardır ve bazı makalar özellikle tavsiye edilir.

Kasa konusunda da ben birkaç yıldır tt armor+ kullanıyorum arka fan sesli çalışıyo yan fan da da ses var plexi nin ızgaralı olması da bir dezavantaj

ben yan plexi yi değiştirdim fanları da değiştirdim sıvı soğutma ile de kullandım bence kasa süper, eğer daha iyisi dersen lian-li derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @sagittarius -- 30 Ocak 2010; 15:25:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert_DarkBlade

hazır sıvı soğutma seti al big water gıbi

Sakın alma başın ağrır.

İyi bir sıvı soğutma sistemi paraya,sisteminin iyi bakımına,sabra bakar.Bunları yaparım diyorsan ekran kartına da yapacaksan ona göre pompa,radyatör almalısın.Bu konuyu birde su soğutma bölümüne aç ki ordaki ustalar sana hangi parçayı alabilirsin tek tek yardımcı olurlar.Bu arada Armor + sıvı soğutmaya uygun büyük bir kasa.3 tane fanı var ama birbirinden berbat ve sesliler.Ben kullanmadım.Başka fan aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 53Y1T

armor+ vh6000bws soruyorsan üzerinde 3 adet fan geliyor yan plexi deki büyük fan arka 120 mm fan öndeki 140 mm fan sonradan takmak için ise 1 adet yukarı 2 adet alta 1 adet 5.25 lik yuvaların olduğu bölüme takılıyor.

Evet arkadaşa katılıyorum bende kullanıyorum armor çok güzel kasa tavsiye ederim ayrıca 2 tane fanda alta ekleyebiliyorsunhttp://forum.donanimhaber.com/m_36518431/tm.htm buda benim armor modum incele derim

• Thermaltake Armor+ kullanıyorum tavan kısmına fan takabilirsiniz.Kasaya 1 tepe 1 arka 1 hdd kafesi önüne 1hdd kafesi arkasına 2 tane tabana 1 tanede 5,25 inchlik yuvaların oraya fan takabilirsiniz ayrıca yan plexi kapaktaki 23 cm lik fanda var

23 cm lik fan gürültülü diyen arkadaşlar fanı plexi den 2 cm kadar uzaklaştırın daha uzun vidalarla ses kalmıyor tam devirde bile çalışırken çok çok sessiz bir şekilde çalışıyor ayrıca bu fan anakart üzerinde ciddi sıcaklık düşüşü sağlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: OVERCLOCKM@NI@

Thermaltake Armor+ kullanıyorum tavan kısmına fan takabilirsiniz.Kasaya 1 tepe 1 arka 1 hdd kafesi önüne 1hdd kafesi arkasına 2 tane tabana 1 tanede 5,25 inchlik yuvaların oraya fan takabilirsiniz ayrıca yan plexi kapaktaki 23 cm lik fanda var

23 cm lik fan gürültülü diyen arkadaşlar fanı plexi den 2 cm kadar uzaklaştırın daha uzun vidalarla ses kalmıyor tam devirde bile çalışırken çok çok sessiz bir şekilde çalışıyor ayrıca bu fan anakart üzerinde ciddi sıcaklık düşüşü sağlıyor

Kardeş selamlar nasıl uzaklaştırdın yaw benimde öle bi sorunum vardı allah gönderdi seni bana ses yapıyor heleki gece kafa beyin kalmıyor nasıl yaptın ayrıntılı eğer zahmet olmazsa resim varsa ekleyebiilirmisin ?

• @emmoo14

hocam hemen anlatayım nalbur dan 5 cm uzunluğunda armor+ ın 23 cm lik fanını tutan vidalarla aynı kalınlıkta vida aldım daha sonra fanı plexi den ayırdım aldığım uzun vidaları taktım yalnız vidalar tamam ama vidalarla plexi arasında destek sağlayan beyaz renkli plastikler var vida bu plastiklerin içinden geçiriliyor uzun vida takınca bu beyaz destek parçaları sadece iki vidaya yetti bende çaprazlama 2 vida ile tutturdum plexi ye fanı Armor+ ın yanında bu beyaz destek parçalarından dört tane geliyor ben bir vidaya iki tanesini takmak zorunda kaldım ama sağlam duruyor fan iki vidada çaprazlama atınca yetiyor

Ses gerçekten o kadar azalıyorki o uğultu halindeki ses sadece hava akışının verdiği hafif rüzgar sesi şeklinde çıkıyor

• quote:

@emmoo14

hocam hemen anlatayım nalbur dan 5 cm uzunluğunda armor+ ın 23 cm lik fanını tutan vidalarla aynı kalınlıkta vida aldım daha sonra fanı plexi den ayırdım aldığım uzun vidaları taktım yalnız vidalar tamam ama vidalarla plexi arasında destek sağlayan beyaz renkli plastikler var vida bu plastiklerin içinden geçiriliyor uzun vida takınca bu beyaz destek parçaları sadece iki vidaya yetti bende çaprazlama 2 vida ile tutturdum plexi ye fanı Armor+ ın yanında bu beyaz destek parçalarından dört tane geliyor ben bir vidaya iki tanesini takmak zorunda kaldım ama sağlam duruyor fan iki vidada çaprazlama atınca yetiyor

Ses gerçekten o kadar azalıyorki o uğultu halindeki ses sadece hava akışının verdiği hafif rüzgar sesi şeklinde çıkıyor

kardeş anladım allah razı olsun ben o plastikleri bulucam ankarada oturuyorum veya uydurma bişi yapıcam gelişmelerden sana haberder ederim 4 leyelim abi o plastikleri çarpraz olmasın oldumu tam olsun :D ayrıca vidaları nereden buldun ?

• @emmoo14

herhangi bir nalbur hırdavatçı gibi yerde bulabilirsin hocam vidaları ben bizim yakında bir nalbur vardı gittim oradan aldım bu arada o plastiklerden bulursan nereden bulduğunu banada söylersen sevininirim hocam
  • quote:

@emmoo14

herhangi bir nalbur hırdavatçı gibi yerde bulabilirsin hocam vidaları ben bizim yakında bir nalbur vardı gittim oradan aldım bu arada o plastiklerden bulursan nereden bulduğunu banada söylersen sevininirim hocam

Kesinlikle söylerim üstad emin ol paylaşımın için tşekkürler
  • @emmoo14

ben teşekkür ederim hocam çok sağol
  • va9003bws var elimde üzerinde çalıştığım için şuan kullanılabilecek durumda değil şuan extra anakart tepsisiyle anakart yuvasını komple sökülebilir hale getirmeye çalışıyorum

orjinal halinde tavanında 90lık yuruncu uv psu nun yanında 3,5 yuvaların arkasında 90lık turuncu uv egzoz şeffaf plastik mavi ledli 120lik ve ön tarafta 5.25lere takılan 3.5 yuvaların üzerinde 120lik turuncu uv sol kapakta 250lik şeffaf fan olmak üzere 5 fanla geliyor

ben ön tarada 120lik radyatör takabilmek için bir aparat yaptım +1 adet 120lik fan takılabiliyor tabana 240lık fan takmayı planlıyorum bu +2 adet daha 120lik fan takılabileceği anlamına gelir tabi kesinlikle 8 tane fanı bir arada kullanmam hem çok gereksiz hemde çok sesli olur benim için sadece radyatörlerdekiler çalışsa yeterli olur
  • THERMALTAKE+ ARMOR
    ALMANI ONERİRİM
  • bende armor var armor aldım şu ihtiyacımıda karşılamadı arkadaş diyeceğin birşey olacağını sanmıyorum. Görüntü zaten süper
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.