Şimdi Ara

TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.729
Cevap
105
Favori
256.473
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tesekkurler hocam. Bende oyle dusunuyorum, sıfırını almak daha mantıklı geliyor bana.

Arkadaslar bendr sil süpür cikmiyor, hat 2 gunluk. Sil supur kayit gerektirmiyor diye biliyorum sorun ne acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇOK ÖNEMLİ SORUN/BİLGİ/UYARI

Arkadaşlar 20 GB / 29 LİRA modemsiz tarifeye ben de üye oldum. İlk ay faturam tam 56,75 lira geldi. Üstelik ek paket bile almadım. Hatta bu fatura 1 aylık bile değil. Sadece 17 günlük. Kayıt oluşturdum müşteri hizmetlerinden. İnceleme sonucu bana söylenen şu : 'Modem hattı üzerinden tivibu kullanımı sağlanmış.Tarife içerisinde tivibu kullanımı bulunmamaktadır. Herhangi bir hata bulunmuyor faturanızda.'

Bu ne demek bileniniz varsa bana açıklayabilir mi? Ben ne yapmışım da fazladan yaklaşık 30 lira bana yansıtılmış tam olarak anlayamadım. Belki diğer arkadaşların başına gelen fatura şişkinliğinin de sebebi budur diye yazıyorum bir yandan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalok -- 2 Şubat 2019; 1:22:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalok

ÇOK ÖNEMLİ SORUN/BİLGİ/UYARI

Arkadaşlar 20 GB / 29 LİRA modemsiz tarifeye ben de üye oldum. İlk ay faturam tam 56,75 lira geldi. Üstelik ek paket bile almadım. Hatta bu fatura 1 aylık bile değil. Sadece 17 günlük. Kayıt oluşturdum müşteri hizmetlerinden. İnceleme sonucu bana söylenen şu : 'Modem hattı üzerinden tivibu kullanımı sağlanmış.Tarife içerisinde tivibu kullanımı bulunmamaktadır. Herhangi bir hata bulunmuyor faturanızda.'

Bu ne demek bileniniz varsa bana açıklayabilir mi? Ben ne yapmışım da fazladan yaklaşık 30 lira bana yansıtılmış tam olarak anlayamadım. Belki diğer arkadaşların başına gelen fatura şişkinliğinin de sebebi budur diye yazıyorum bir yandan...
    tivubu hiç kullanmadım ama blu ve netflix ocak ayında kullandım ondan önceki aylarda kullanmamıştım ocak ayın yani yüksek gelen fatura ayında kullandım netflix ve blu tv yi acaba ondan mı şişti fatura ?

birde tivubu kendi servisleri yani kendi servislerinde böyle yapıyorlarsa diğer ki farklı servisler içinde aynı durumu yaparlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 2 Şubat 2019; 1:47:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: clloyd

Tesekkurler hocam. Bende oyle dusunuyorum, sıfırını almak daha mantıklı geliyor bana.

Arkadaslar bendr sil süpür cikmiyor, hat 2 gunluk. Sil supur kayit gerektirmiyor diye biliyorum sorun ne acaba
    çarşamba açılır açılmazsa mh ye sor çarşamba kesin açılması lazım hediye o zaman veriliyor çünkü
  • muhalok kullanıcısına yanıt
    Ben bir arkadasin tivibusuna giris yapip izlemistim ama bunun uyelikle falan nasil bir alakasi olabilir ki internet internettir yani bundansa sebep cok sacma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torunoglu55

Ben bir arkadasin tivibusuna giris yapip izlemistim ama bunun uyelikle falan nasil bir alakasi olabilir ki internet internettir yani bundansa sebep cok sacma
    sizin açmış olduğunuz kayıt için ne dediler ?
  • harce74 kullanıcısına yanıt
    Hem cagri merkezinden hem de mail ile sikayet ettim ama yok bibdonus yapan ben de anlamadim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    İnternetinizi hotspot yaparken dikkatli olun.
    Fatura detaylarını inceleyin.
    Eğer faturada istek dışı bir ücretlendirme varsa şikayet edin.
    Mobil ödemeleri devre dışı bırakın.
    Telefon numarası ile sitelerde giriş yapmayın (oyun siteleri, netflix turbobit vs)
  • Zaten hotspot amaçlı satın aldım bu paketi. Modeme taktım evde herken kullanıyor. Fakat modem tarafından yayılan bu 20 gb üzerinden tivibuya girildi diye nasıl 30 lira eklerler aklım almıyor. Tivibu benim zaten ucretinı ayrıca ödediğim bir platform. Ya da netflix ücretini ayrıca odediğim bir platform. Benim ücretini ödediğim bir platforma sırf bu 20gb üzerinden baglanti yaptım diye nasıl 30 lira ek ücret yansıtırar inanın şoklarda içindeyim. Hayatımda bu kadar saçma birsey görmedim inanin arkadaşlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarife kapsamında şöyle birşey yazıyor:
    "Tarife kapsamında sunulan ücretsiz veri kullanımı yurtiçinde sadece Internet APN üzerinden gerçekleştirilecek kullanımları kapsamaktadır. Şirketimiz, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin tarife kapsamında sunulan internet faydası ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar."

Ben bundan pek birşey anlamadım. Buna istinaden mi acaba bazılarının faturaları yüksek geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: 53*MURAT

Tarife kapsamında şöyle birşey yazıyor:
    "Tarife kapsamında sunulan ücretsiz veri kullanımı yurtiçinde sadece Internet APN üzerinden gerçekleştirilecek kullanımları kapsamaktadır. Şirketimiz, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin tarife kapsamında sunulan internet faydası ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar."

Ben bundan pek birşey anlamadım. Buna istinaden mi acaba bazılarının faturaları yüksek geldi.
    Tivibu tt nin zaten orda yurtdışında ki kullanim bazli demis hayda simdi vpn acinca ayvayi yemeyelim boyle bir sey yapilabilir mi ki vpn kullanimindan dolayi fazla ucret yansitilabilir mi? Bu kadar sacma paket gormedim ben acikcasi herkes farkli bir seyler diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 2 Şubat 2019; 16:16:36 >

• Mh açıklamaları bana hiç mantıklı gelmedi, faturalar kişiye özel çıkmaz. Zaten hiç bir zaman mh'den şimdiye kadar tatmin edici yanıt alamamışımdır. Ya bildik şeyleri tekrar eder dururlar ya da baştan savmak içşn yalan yanlış bilgiler verirler, teşekkür edip kapatmak zorunda kalırsınız.
    Hattınızı Telekomdan başka operatöre ve tekrar telekoma taşıdıysanız, ilk faturanıza bir seferlik 30TL yansıtılacağı bilgisi mevcut. Sizde böyle bir durum söz konusu mu? Gerçe aynı durumdaki bir çok arkadaşa da bu tutar yansıtılmadı.

• Artik cidden faturayi kontrol etmekten bunaldim hem altyapiyi getirecek firma bu ama o kadar para kaldiriyorlar insanlardan parayi ya reklama gomuyorlar yada kendi ceplerine bunlar yuzunden su cağda apartmanda intsiz kaldik keske sinirsiz superbox alsaydim diyorum ondaki tahahut beni almayaya itti tahahut olmasa alirdim biliyorsunuz altyapinim ne zaman gelecegi belli olmuyor

simdi superbox gecsem cikmadan aç olan tt ye yaklasik 55 tl taksidi kalan hat ucreti hati faturasiza cevirisemde ekstra 30 tl kullanmis oldugum ek paket lerin yansitilmayan ucreti 105 tl bunu mh dedi artik ne kadar doğru bilemiyorum ocak ayin faturasi 227 tl birde subat ayinin faturasi var ? bu belli degil isin komik tarafi ne biliyormusunuz ulan ben tahahutsuz kullaniciyim benim ekstra ucret vermemen gerekir ben zaten kapatirken ekstra ucret cikmasin diye tahahutu bozdum simdi gelelim boyle ucret alan adamlar niye altyapi getirsin ki zaten altyapi olmayisindan ekstra para cukkaliyor

olan bize oluyor yazik cidden adamlarin borcunu sanki biz ödüyoruz gibi toplam 417 tl oluyor hatti faturasiza cevirip data olayini kapatirsam birde bu ayin faturasi ekli degil fiyata tabi mh nin 105 tl dedigi yansitilmayan ek paket ucreti ne kadar doğru bilemiyorum cunku hepsi musteriden musteriye farkli sey diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 2 Şubat 2019; 13:20:53 >

• Zaten tam bir aydır fazladan yansıtılan 29 liranın sebebini öğrenmek için uğraştım. Dün sebebini öğrenir öğrenmez yeni bir kayıt açtım. BTK dan da zaten dün 2 adet şikayet yazdım. Bakalım ne olacak. Resmen insanı sinir hastası edecekler.
  • Turkcell Vınn wifi kullanıcısıyım, sözleşmem bitmek üzere. Eğer elimdeki modem ile bu tarifeyi kullanabileceksem buna geçmeyi düşünüyorum.

Modem Markası : Huawei
    Model : E5573s-320
    TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL

Bu modemle kullanabilir miyim? Kullanabilir isem apn ayarlarını falan nasıl yapmam gerekir?
  • Mobil Wifi Ek Data Paketi 15.01.2019 tarihinden itibaren 15 TL olarak ücretlendirilecektir.

19 TL'lik olanı kullanıyordum, ay sonuna doğru 10gb ek aldım. Telekom mobil uygulamasında faturam 23TL olarak gözüküyordu az önce fatura 34TL olarak geldi. TT açığı görmüş ve zam yapmış anlaşılan.
    Aynı durum benim başıma geldi. Konu linki aşağıda. Tivibu paketi olmayan hattan internetin olsa dahi internet ücreti geliyor. Bu yüzden Tivibu uygulamasını kaldırdım. İnternet14 yazan ücret Tivibu kullanımı oluyor.

https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-un-tivibu-kazigi--136627063#136631563

• Bende aynısını söyledim ama sözde servis uygulaması olduğu için böyle oluyormuş. İnternetim ay sonunda bitmemiş olmasına rağmen 29 tl ücret ödedim. Hayatımda böyle saçma birşey duymadım dedim müşteri temsilcisine.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.