Şimdi Ara

TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.729
Cevap
105
Favori
256.515
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gözlemlediğim kadarıyla şansa kalmış bir durum. Hala gün bazlı yansıyan faturalar var (turktelekomun bundan haberi yok tabi). Gün bazlı yansımıyor diyenler de var. Yeni hatlara gün bazlı yapmışlardır belki dicem ama düşük ihtimal. Ben de alırken gün bazlı yansıyacağını bilmiyordum ama kullandıkça farkettim. Şansa kalmış bir durum gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion222

Bu mesaj silindi.
    Data hatlarının numaraları mevcut. Sadece aradığınız zaman uzun bekliyor ama çalmıyor. Sms ile yapabileceğiniz tüm işlerde kullanabilirsiniz. Yani whatsapp açabilirsiniz mesela. Ama tavsiye etmiyorum çünkü hattın numarası ne kadar çok bilinirse, o kadar çok aranma olasılığı var. Data hattı arandığı zaman internet 3g ye geçiyor o arada ve geri lte ye bağlanıyor. O süre zarfında internetin kesilmesini istemez kimse

• quote:

Orijinalden alıntı: harce74

Bu mesaj silindi.
    Böyle bir şey de doğru değil. 500mb kala olmuş olsa benim üst üste bitirmeden aldığım ek paketlerden tam fiyat alınırdı. Tamamen bittiğinde de aldım çünkü her seferinde takip edilemiyor bitiyo bazen beklemediğiniz bir zamanda. Resmi olarak hiçbir yere soramazsınız bu durumu. Hiçbir paketin detayına yok bu olay. Genel olarak ek paket tanımlama olayında da yok. Yani sistem açığıysa evet sistem açığı olarak adlandıralım ve kullanalım kimse bilmesin. Mh ile görüşülüp bilgi alınabilecek bir olay değil demiştim zaten. Ha paketi alırsınız bu şekilde çıkmaz, evet olabilir bu da. Ben de alırken böyle bir durumun olduğunu bilmiyordum kullandıkça deneyimledikçe böyle bir şeyin varlığını gördüm. Çok kurcalamamak lazım 10gb için 15lira kesecekse de kessin hala bu haliyle en ucuz internet. Hala hiçbir operatörde 10gb ı 15tl ye alamıyoruz.

Zamanında bedava internetler vardı ben de köküne kadar kullanmıştım. Bu paket de öyle olacak gibi Ne kadar çok insan bilirse kapanma riski o kadar yüksek oluyor. Konuyu silmek lazım bu şekilde paket de kapanır tarife de değişir her şey olabilir

• Bende ek 1gb 9tl alıyor 20gb tarifesinde. Eylül'de taahhüt yenileme yapmıştım. Bu tarifeden diğer 20gb tarifeye geçilmiyor sanırım. Ek 10gb çok iyi çünkü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziroo

Böyle bir şey de doğru değil. 500mb kala olmuş olsa benim üst üste bitirmeden aldığım ek paketlerden tam fiyat alınırdı. Tamamen bittiğinde de aldım çünkü her seferinde takip edilemiyor bitiyo bazen beklemediğiniz bir zamanda. Resmi olarak hiçbir yere soramazsınız bu durumu. Hiçbir paketin detayına yok bu olay. Genel olarak ek paket tanımlama olayında da yok. Yani sistem açığıysa evet sistem açığı olarak adlandıralım ve kullanalım kimse bilmesin. Mh ile görüşülüp bilgi alınabilecek bir olay değil demiştim zaten. Ha paketi alırsınız bu şekilde çıkmaz, evet olabilir bu da. Ben de alırken böyle bir durumun olduğunu bilmiyordum kullandıkça deneyimledikçe böyle bir şeyin varlığını gördüm. Çok kurcalamamak lazım 10gb için 15lira kesecekse de kessin hala bu haliyle en ucuz internet. Hala hiçbir operatörde 10gb ı 15tl ye alamıyoruz.

Zamanında bedava internetler vardı ben de köküne kadar kullanmıştım. Bu paket de öyle olacak gibi Ne kadar çok insan bilirse kapanma riski o kadar yüksek oluyor. Konuyu silmek lazım bu şekilde paket de kapanır tarife de değişir her şey olabilir

Alıntıları Göster
    bu ek paketin ücreti bazen tam alınıyor bazen az alınıyor bildiğin adamların sistemi kaypak ben ne yapayım doğru düzgün ücret yansıtmıyor aldığınız ek paketin ücreti düşük gelmesi tamamen şansa bağlı gibi bir sonuç çıkardım bugün görüştüğüm mh den bu arada aramamın sebebi var tabi yoksa durup dururken niye kurcalayayım 227 tl fatura sana da gelsin bakalım mh yi aramadan duruyor musun

TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 7 Şubat 2019; 20:1:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: harce74

bu ek paketin ücreti bazen tam alınıyor bazen az alınıyor bildiğin adamların sistemi kaypak ben ne yapayım doğru düzgün ücret yansıtmıyor aldığınız ek paketin ücreti düşük gelmesi tamamen şansa bağlı gibi bir sonuç çıkardım bugün görüştüğüm mh den bu arada aramamın sebebi var tabi yoksa durup dururken niye kurcalayayım 227 tl fatura sana da gelsin bakalım mh yi aramadan duruyor musun

Alıntıları Göster
    Yukardaki entrylerini okudum senin durum farklı zaten sana dememiştim genel olarak dedim satır başı yapıp Verilebilecek en yüksek fatura bellidir bundan fazla gelirse sorgulamak lazım. Ama senin durumun ek data paketiyle alakalı olduğunu zannetmiyorum.

• ben açıkçası bundan sonra mhnin dediklerine güvenmiyorum biri önceki ay alınan 10gb ek paketin alınmayan ücreti sonraki aya devrediyor diyor bir değeri efendim size yanlış bilgi verilmiş böyle bir şey yok diyor bir başkasına da mh tivibu için ekstra ücret alınıyor diyor bu ne saçma bir pakettir anlamadım gitti herkesi farklı saçma sapan olay yaşatıyor bu paket konuda örneklerini görmüşsünüzdür mhde bilgi birikimli insan yok ne işe yarıyorlar merak ediyorum doğrusu
  • harce74 kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim olay anladigim kadariyla tivibu olayi bana da tivibu kullanmissiniz diyerek faturayi odemek durumundasiniz dediler siz tivibu degil de netflix kullanmistiniz saniraam baska hangi platformlardan para kesiyor bi toparlamak lazim aslinda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, bununla kullanmak için sizce aşağıdaki modemlerden hangisi daha iyi olur?
    TURKCELL
    urun.n11.com
    Turkcell 4.5 G Wifi Mw 40v( Teşhir Ürünleri) - n11.com
    https://urun.n11.com/3g-modem/turkcell-45-g-winn-wifi-mw-40v-P207957526

Vodafone
    urun.n11.com
    Vodafone Mobile Wi-fi R 218h 4.5g Wifi Modem - n11.com
    https://urun.n11.com/3g-modem/vodafone-mobile-wi-fi-r-218h-45g-wifi-modem-P282904495

• quote:

Bu mesaj silindi.
    en son konuştuğum mh faturanız çok değil hatta eksik gelmiş dedi sadece ek paket ücreti 179 tl yansıtılmış bu ay vergiler dahil etmiyorum aslında mh nin demesine göre 16 ek paket almışım gb olarak 160 gb ediyor ve 179 tl yerine 15x16:240 tl sadece ek paketi ücreti vergi dahil değil yansıtılması gerekiyormuş

ama yansımamış sistem hatası varmış o yüzden böyle olmuş sordum ilerde bunun yüzünden ceza gelir mi gelmez dedi tt nin kendi sistem hatası yüzünden böyle oluyormuş bazen ek ücreti tam alıyor bazen gün bazlı alıyor dedi bu tamamen şans olayı olduğunu anladım ben bu mh konuşmamdan sonra birde ondan önceki mh nin dediklerini bu en son aradığıma söyledim detaylara bakıp ardından şunuda ekledim

yansıtılmayan 105 tl olayını da sordum dediği şey o ay kullanımı o ay için ücretlendirilir önceki kullanımlarını ertesi aya baz alınmaz dedi şunu da sordum biriniz farklı diyorsunuz öbürünüz apayrı farklı konuşuyorsunuz hanginize inanacağımı şaşırdım dediği şu oldu tabi efendim çalışanımız da çalışana sunulan bilgi farklılık gösterebiliyor kısaca bazı arkadaşlarımız hata edebiliyora getirdi yani son durum bu ve fatura ödemekten başka seçenek kalmadı

netflix olayını sormadım aklıma gelmedi bazı arkadaşlara tivibu yüzünden ekstra ücret yansıtılmış bu olay tivibu dışında blu ve netflix te oluyor mu kimse bilmiyor bende o ay içinde netflix kullandım belki netflixden dolayıda fatura şişmiş olabilir bilemiyorum önceki aylarda netflix kullanmamıştım faturam yüksek gelen ayda kullandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 7 Şubat 2019; 23:12:57 >

• quote:

Bu mesaj silindi.
    ilk konuştuğum mh 105 tl yi şöyle çıkardı bu paketti açtırdığım ilk tarihten o gün aradığım güne kadar bütün aldığım ek paketlerin tam ücretlerini toplayıp asıl yansıtılan ücretle yansıtılmayan ücreti çıkarıp sonuca vardı tıpkı ocak ayında da 240 yerine 179 tl gelmesindeki olayı o diğer ki ilk konuştuğum mh farklı yorumladı ve ilk konuştuğum bunun sonucunda yansımayan ücret öbür ki aylara devredilir diye saçmalıyordu bu son konuştuğum sa böyle bir şey yok o ay içersin de aldığın ek paketler yansımayan ücreti ertesi aya yansımaz dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 7 Şubat 2019; 23:55:42 >
  • Arkadaşlar 4441444 den açtığım yeni kaydın bugün incelemesi yapılmış ve denilen yine şu: hattınız tivibu kullanımını desteklememektedir. Siz de buna rağmen tivibu kullandığınız için faturanız fazla gelmiş. Sebebi tamamen bu. Bir daha böyle fazla gelmesini istemiyorsanız tivibu.com.tr ye girmeyin. Ayrıca telefondan tivibu go uygulamasına da girmeyeceksiniz.

Tivibu com tr ya da tivibugo kullanınca faturanın arttığı resmiyet kazandı. Başka hangi sitelerde bu olay var bilmiyorum. Netflix de var mı denemek lazim.

• Evimde sabit internet hattı olmadığı için Kasım 2018 den beri 20 GB tarifesini kullanıyorum her ay en az 2 bölüm netflixte dizi/film açıp izliyorum ve ip TV de haftada tek maç izliyorum fatura hep sabit geliyor. Netflixe girmeniz bi sıkıntı yaratmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    yeni hat ücreti peşin alınmıyor taksit taksit 12 ay boyunca yansıtılıyor fatura na eğer hat ücreti ödemek istemiyorsan kullanmadığın vodafone veya turkcell hattın varsa bu pakete taşıma yoluyla da geçebiliyorsun paketi kapatırsan o ayrı tabi o zaman peşin alınıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 8 Şubat 2019; 0:58:50 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.