Şimdi Ara

TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.729
Cevap
105
Favori
256.452
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar turkcell vınn kullanıyordum, dün bu tarifeye geçtim. Vınn wifi modem ile kullanmaya başladım. Ama hem evde hem de işyerinde 10 mbps den daha fazla hız alamadım. Gecenin 3ünde bile hız testi yaptım değişmedi.
    Turkcell ile 150 mpbs nin altına düşmüyordu.
    İstanbulda yaşıyorum, öyle kırsal falan değil. Milletin turktelekom telefonlarına bakıyorum full 4.5G çekiyor, modem nedense bir çubuk 4.5G çekiyor. Youtube videoları bile duraklaya duraklaya oynuyor. Hız limiti koydukları kesin de, bu kadarı da kalleşçe açıkçası. İstanbulda 3 farklı lokasyonda 10mbps 4.5G ne demek!!
    Alacak arkadaşlar bunu dikkate alsınlar. Ben bugün müşteri hizmetlerini arayacağım, düzeltmezlerse bir ay kullanıp cezasını neyse ödeyip kaparım. Vergileriyle 40 lira verip rezil olmaktansa turkcelle 80 lira vermeye razıyım. Çok canım sıkıldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 80mbps hız aldığım yer de var 10mbps :) 4.5g full çekmesi birşeyi ifade etmiyor türk telekomda, bazı lokasyonlarda 3g ile daha fazla hız aldığım oldu benim ttde.

Tarifeyi alırken çevrenizde türk telekom hızını test edip almanız en uygunu olurdu. Hatta herhangi bir tt hattını modeminize takarak deneyip almalıydınız.

Herhangi bir hız kısıtlaması yok bu tarifede. Sizin modeminizin tt hattınızla çekmiyor oluşu başka sebeptendir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bıktık bu ttden

• BTK ya da şikayet yazdım. Cevap aynen şu : 49,65 MB tivibu internet kullanımınıza istinaden 29 TL ücret yansıdığı tespit edilmiştir.

Kullanımlarınızın, tarifenizin koşullarına uygun olarak ücretlendirildiği ve faturanızda hata bulunmadığı tespit edilmiştir.

Tivibu üzerinden yapmış olduğunuz kullanımlar tarifenizi desteklemediği için faturanıza ücret yansıtılmıştır.
  • Merhabalar ben de yan hat olarak numara taşıma ile bu data tarifesine geçtim. Bir tivibu bir de bein connect denedim ayrı ayrı ücret yansıyacak mı diye tivibuyu anladık da bein connectten izlemeyi niye faturalandırıyorsun arkadaş!! Bu iş can sıkıcı gerçekten internet hakkın var ama nereye kullanacağını bilmeden mayın tarlası misali kullanmaya çalışıyorsun. En azından açıkça belirt nerelerde kullanırsan ücret keserim diye. Btk ya bir şikayet de ben yazayım bakalım ne olacak.

• Bence de bize bir liste versinler o zaman. Şu şu websitelerine girerseniz size 29 lira ek ücret yansıtırız diye. Biz de o sitelere girmeyelim o zaman.
    Bir de şaka gibi; 50 MB bile değil, sadece 49 MB için bana 29 lira yansıttıklarını utanmadan bir de resmi kurum olan BTK aracılığı ile yazmışlar.
  • Yaşadığım ve yaşanılan sorunlardan ötürü iyi ki taahhütsüze çevirmişim tarifemi diyorum.

• Merhabalar sorun yaşayan arkadaşlar inşallah bu sıkıntımız erkenden çözülür, zira çok kalpler kırılıyor gerçekten. Hiç haberim olmadığı şekilde birçok kez kabarık fatura ödemişliğim var,

Bir soru sormak istiyorum, sürpriz bir şekilde henüz 13. gününde 20 GB olan tarifem bitti, detaylı kullanımlara baktım, hiç alakası olmayan vakitlerde GB ler uçup gitmiş her biri 45 MB şeklinde , bunu bitiren ne olabilir, ayrıntılı öğrenebileceğimiz bir yer var mı?
    Bir de Ek 10 GB yi nasıl tanımlıyoruz, ay sonu 2 GB ile gelmez malumunuz.

• Bunu mu sormuştunuz:

bireysel.turktelekom.com.tr
    Evimde Mobil Wifi Tarifeleri > İnternet > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/internet/sayfalar/evimde-mobil-wifi-tarifeleri.aspx

İnternet hakkı biten müşterilerimiz, “MOBIL EK” yazıp 5555’e göndererek ek data paketlerinden faydalanabilirler.

İlgili ek data paketi kapsamında 10GB data hakkı sunulacak olup, paket ücreti KDV ve ÖİV dâhil 15 TL’dir.

Mobil WiFi Ek Data Paketi’nden Evimde Mobil WiFi 10GB, Evimde Mobil WiFi 20GB, Evimde Mobil WiFi Modemli 10GB, Evimde Mobil WiFi Modemli 20GB Tarifeleri’nde bulunan aboneler faydalanabilecektir.

• Çok teşekkür ederim sayın hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: türkazmi

Bu mesaj silindi.
    bende bu konu hakkında yazmak için girmiştim ama benden önce yazılmış zaten.hakikaten bu nasıl saçmalık anlamadım.ailecek 15 gb tarifesini kullanıyorum,o tarifeden de seyrediyorum ben bu tivibu zıkkımını ordan niye kesmiyorsun da normal internet gibi her yerde yanımda olsun diye aldığım bu paketten girince ücret yansıtıyorsun.demin mh ye ağzıma geleni söyledim,iptal edeceğim bakalım artık.hayır ne sitesinde böyle bir bilgi var ne de taşıma işlemini yapan bayi böyle bişey söylemedi.bilsek başta almazdık zaten.daha ne şekil düdüklerler milleti hergün yeni cinlikle karşılaşıyoruz...
  • Aynı durum bende de oldu türk Telekom pişmanlıktır tv bu dan dolayı faturanız o şekilde olmuş diyor lar saçma sapan bi durum tahüttan dolayı cezasız da kapatmıyorlar hattı sakın geçmeyin bu tarifeye

• Buradan şunu mu anlıyoruz? 20 gb data tarifesi ile netflix tivibu tv+ ya da başka bir platformu kullanırsak 20 gb paketten değil de ekstra 100 kb 0.02 tl ücretlendirmesiyle faturaya yansıyor ve farkında olmazsak binlere tl lik fatura gelebilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: digiogi

Buradan şunu mu anlıyoruz? 20 gb data tarifesi ile netflix tivibu tv+ ya da başka bir platformu kullanırsak 20 gb paketten değil de ekstra 100 kb 0.02 tl ücretlendirmesiyle faturaya yansıyor ve farkında olmazsak binlere tl lik fatura gelebilir?
    Ben 4 aydır, Netflix ile ilgili bu aşım yaşamadim

• Ben yaklaşık 4 ay önce 20 gb'lık modemsiz tarifeden almıştım 24 ay taahhütlü. Bulunduğum yere internet altyapısı geliyor. Kapattırmak istesem ne kadar cezai şart isterler fikri olan var mı acaba?
  • Nereye yazacağımı bilemedim sınırsız jet wifi tarifesine ne bireysel nede kurumsal katılamadım. Bu tarifeyi ek paket vb sınırsız hale getirebiliyor muyuz?
  • 4TCL kullanıcısına yanıt
    Bu tarife sınırsız olmuyor , stoplu

• TiLtay T kullanıcısına yanıt
    *124# yi tuşlayın sırası ile taahhüt taahhüt sorgu seçeneklerini seçin kısa mesaj olarak geliyor ödemeniz gereken ceza tutarı

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.