Şimdi Ara

TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.729
Cevap
105
Favori
256.405
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok teşekkür ederim hocam.
  • Arkadaşlar Evimde Mobil Wifi tarifesinde Eş Kart ve Sabit İp alabiliyormuyuz. Bilgisi olan varmı.
  • nugerya N kullanıcısına yanıt
    Netflix için yansımıyor bende kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an 4g mi 3g mi modem veriliyor?
  • interneti laptop için kullanıcam. piyasadaki 10 gb 19 tl en iyi paket midir daha iyisi var mı önerir misiniz bunu
  • leadwell L kullanıcısına yanıt
    Şuan bu fiyatta en iyisi gibi duruyor yalnız almışken 10 tl farkla 20gb alın bence. Birde laptop'a bağladığınızda bağlantı türünü tarifeli olarak seçin yoksa Windows fena internet harcıyor.

• TiLtay T kullanıcısına yanıt
    Hocam bence çıkmadan bir thh gidip konuşun ona göre ayrılın. Tüketici kanununda 2 yılı aşan taahhütlerde kullanıcı sebep belirtmeksizin ayrılabilir diye belirtiliyor ben de buna güvenerek aldım. Cezayı ödeseniz bile geri alma şansınız olabilir veya hiç ceza ödemeden çıkarsınız

• Bu tarifeyi seçeyim derken arkadaşım Jet Wi-Fi sınırsız tarifesi bulmuş, sınırsız paket 24 ay taahhütle 64 TL.

Olmaz öyle şey dedim ama açıkça şunu yazmışlar:

"Sınırsız tarifelerde 01 Ocak 2019 tarihi itibariyle 15GB internet kotasına ulaşıldıktan sonra, kullanım hızı 128kbps'a düşürülmeyecek yüksek hızda devam ettirilecektir."

İnanasım gelmedi, vardır bir şey diye düşünüyorum, bu fiyata sınırsız tarife verirler mi bilemedim açıkçası..

• hayalci79 H kullanıcısına yanıt
    Kotalı tarife sınırsıza döndü ama yeni alıma kapalıydı. Eğer yakın zamanda alındı ise bu güzel haber

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalok

Bence de bize bir liste versinler o zaman. Şu şu websitelerine girerseniz size 29 lira ek ücret yansıtırız diye. Biz de o sitelere girmeyelim o zaman.
    Bir de şaka gibi; 50 MB bile değil, sadece 49 MB için bana 29 lira yansıttıklarını utanmadan bir de resmi kurum olan BTK aracılığı ile yazmışlar.
    Hocam benzer bir konuda bana da btk kanalı ile cevap yolladılar. İnan ki btk memuru cevabı okumuyor bile. Ben de kafayı kırıp Ankara btk yi aradım ve sikayetimi sözde inceleyen memura ulaştım. Şikayeti okuyayım yarın konuşalım dedi. Okudu ve bana sen haklısın tekrar işleme alıyorum dedi. Sonuçta haklı çıktım. Siz de şimdiden kullanım talimat ekran görüntülerini alın. Btk yi arayın ve ilgili memura ulaşın.ikna edin.

• muratoto kullanıcısına yanıt
    telekomda eş kart yok diye biliyorum

• OnderT O kullanıcısına yanıt
    Peki sen haklısın deyip ne yaptılar? ücret iadesi mi yaptılar yoksa başka bir işlem mi başlattılar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalok

Peki sen haklısın deyip ne yaptılar? ücret iadesi mi yaptılar yoksa başka bir işlem mi başlattılar?
    İade aldım.

• u tarifeden internet almak için, Ankara Bahçelievler Telekom ofisine başvurdum. Tarifeyi verebileceklerini, ancak 4,5G modemin temin edilemediğini söylediler. Bu durumda, Sahibinden.Kom'dan ikinci el bir modem alsam kullanabilirmiyim ? Aylık kullanımım 5 - 6 GB civarında. Diğer normal tarifelerde 59 - 79 TL. ödemek istamiyorum. İkinci elde böle bir modemi olan arkadaşlar da PM atabilir.
  • Sunun ciksin artik sinirsizi 100-150 lira neyse alalim.

• Kullanan arkadaşlar ek paketin fatura kesimine yakın alındığında ucretlendirilmesi nasıl?

• Biliyorum hocam ancak 24 ay taahhut var bozunca iyi para oduyorsun cunku normal fiyati 200tl diyor. Altyapinin da ne zaman gelecegi belli degil. İnternetsizlik zor.

• Çok önemli bir sorum var. Tarife detaylarında bir ayrıntı var. Diyelimki bu hattı wifi 3G modeme taktık ve torrent indirdik yada ftp'den dosya indirdik. Tüm internet portları açık mı?Ücretlendirme nasıl olacak. Kol gibi fatura gelmesin?

"Tarife kapsamında sunulan ücretsiz veri kullanımı yurtiçinde sadece Internet APN üzerinden gerçekleştirilecek kullanımları kapsamaktadır. Şirketimiz, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin tarife kapsamında sunulan internet faydası ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar."

TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.