Şimdi Ara

TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.729
Cevap
105
Favori
256.405
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O zaman uygulamadan güncel tutara girip sadece ücretli kullanımları göstere basın eğer ücretli kullanım varsa ordan kesmiştir yoksa gün fazlalığı yada faturalandırma hatasıdır. Fatura kesildiyse fatura detaylarına bakın. İmza attığınız ücret o gelmesi lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar size bir tuyo vereyim bugun hattimi iptal basvurusu yaptigimda geri aradilar ve %40 indirim saglayalim kapatmayin dediler bu herkese sunmuyoruz efendim iyi dusunun falan dediler ama gozu karartan varsa ise yarayabilir :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torunoglu55

Arkadaslar size bir tuyo vereyim bugun hattimi iptal basvurusu yaptigimda geri aradilar ve %40 indirim saglayalim kapatmayin dediler bu herkese sunmuyoruz efendim iyi dusunun falan dediler ama gozu karartan varsa ise yarayabilir :)
    kaç yıllık müşterisiniz?
    bu paketi kaç aydır kullanıyordunuz?

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Henuz 1 aylik aboneydim ikinci bir hat olarakbabam icin almistim

• alıp denemek lazım %40 ciddi bir rakam

• Superbox a gectim tivibu olayindan sonra midem bulandi

• Netflix kullanıyorum. Herhangi bir ücret çıkmadı.

Tivibu kullanımı harici ücret kesemez diye düşünüyorum. Tivibudada kesmemesi gerekir ama mağduriyetler hep tivibu abonelikleri. Tivibuda ttnin olduğu için orda bir çakallık vardır illaki.

• Netflix ile ilgili , hangi ad altında ücret kesildiğinde dair görüntü atabilecek var mı ? Yani ne olarak kesiyorlar
    Bende kaç aydır bir sıkıntı görünmüyor

• Netflix kullandım ve gelen fatura bu şekilde. Vergiler zaten ayrı boyut + ek kullanımın bir kısmı daha yansimamış bile. Gelecek ay ne gelir göreceğiz..

TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL

• nugerya N kullanıcısına yanıt
    Bein Connect ve Tivibu uygulamalarına 5 saniye girip çıkma sonucunda gelen fatura.

• bein connect ne alaka yani. netflix ne alaka? bunun kesileceğine dair bir sözleşmede yer alan bir abre var mıdır? gerçekten bu iş mide bulandırıyor.
  • Az önce bayiye sordum hat telefona takılmıyor tahattütsüz yok diyor. Yeni hat 99 lira dedi. bir de modemli paketi satacak güya. Bilmiyor mu yoksa yeni düzene mi geçtiler bilemedim. İnternet lazım fakat hiç bir operatörde yok. Vodafone 6 gb üstü yok diyor. turkcell 10gb 150 lira dedi.

• ayak üstü öpmeye çalışmış

• TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL

• John reese benim paketimde bu şekilde . ek internet almıştım 2 defa biri kesime yakın olunca dahil etmemiş sanırım. 23.11 yazan kdv vs eklenmeden 29 tlnin bir parçası. tuhaflık nerde ücretlendirme konusunda anlamadım.

• Bence sadece tivibu uygulamasında sıkıntı çıkıyor heralde türk telekom tivibu için türktelekom kota dan yemesin diye internet apn dışında hediye paket vermişse uygulamaya özel olarak kullanılan ama internete çıkışa izin verilmeyen biz de bu data hatlarıyla kullanınca paket dışı kullanım gibi görülmüş olabilir diye düşünüyorum

• Geçen ay aynı sayıda ek paket almama rağmen gelen fatura 57 TL. Bu ay 88 TL geldi. Neden böyle oldu acaba?Başına gelen var mı?

• Yaylalı. Y kullanıcısına yanıt
    Fatura kesim tarihine göre ayni zamanlarda mi alındı paketler?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.