Şimdi Ara

TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.729
Cevap
105
Favori
256.405
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ocak fatura dönemimde 4 ek Paket, şubat ayında da 4 ek paket aldım. Hadi 12 tlden 15 tlye çıktı ücret tamam da. 30 TL fark nedir anlayamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaylalı. Y kullanıcısına yanıt
    Kullanan arkadaşlar daha iyi bilir ama paketlerin fatura kesim tarihine yakınlığına göre fiyatlandırma söz konusu sanırım. Faturaları paylaşın isterseniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son gelen 88 liralık faturada 2 ek paket son 1 hafta kala alındı. 57 liralık faturada daha erken alındı ek paketler ona rağmen böyle.

• Saçma sapan sistemleri var. Uğraşmak istemiyorum artık. Boşuna sinirlenmeye değmez. Boşverin...

• Sil süpür çıkmadı bende bu hafta

• quote:

Orijinalden alıntı: John-Reese

Sil süpür çıkmadı bende bu hafta
    Bende de çıkmadı :(

• Sil süpür için uygulamayı güncelleyin.

• Bu hafta bende de sil süpür çıkmadı.
    Markette uygulamanın güncellemesi yok, zaten en gücel sürüm yüklü. Uygulama verileri ve önbelleğini de temizledim düzelmedi. Sanırım herkeste durum aynı, yarın düzeleceğini düşünüyorum.

• İyice sapıttılar, dün gece baktığımda sil süpür vardı, şimdi kullanayım diye bakıyorum yine yok

• Hala sil süpür gelmedi sizlerde durum ne?

• Sil süpür bende de çıkmadı. Güncelleme de yok.

• Uygulama üzeinden şikayet edip bilgi istedim. Ancak görülen o ki sorun bir kaç kişide yoksa başka sorunum var diyen yok. Sorun yaşayanlar sorun bildirsin, belki bir düzene koyarlar.
  • Benim normal mobil tt hattıma sil süpür çıktı, data hattına çıkmadı büyük ihtimal data hattına sil süpürü kapadılar.

• Selamünaleyküm arkadaşlar.
    Şu AKK meselesi sayesinde şuan Turkcell'in sınırsız paketini kullanıyorum. 2 ay sonra tahahhüt bitecek turkcelle devam edeyim diyorum ama fiyatlar ateş pahası. Eskisi kadar çok internette kullanmıyorum bu pakete geçeyim dedim fakat paketteki tutarsızlıklar nedeniyle tırstım. Ne düşünüyorsunuz geçmeli miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: YETISEN

Benim normal mobil tt hattıma sil süpür çıktı, data hattına çıkmadı büyük ihtimal data hattına sil süpürü kapadılar.
    Mobil hattıma 5GB sil süpür çıkmıştı ama hattıma tanımlanmadı. Uygulamadan durumu sormak icin yazdım
    Müşteri temsilcisi aradı bilgisiz gibiydi, ilk önce hediye hattınıza hala tanımlanmadı mı dedi tanımlanmadı dedim faturasız hattan faturalı hatta geçtiğim icin o hediye eski kullanımlarıma dayanarak verilmiş bu yüzden faturalı hattıma tanımlanmamış bir dahaki hafta sorunsuz kullanabilirsiniz dedi.
    Data hattına sil süpür çıkmadı dedim. Normal şartlarda çıkıyor dedi bakalım dedi biraz bekledi engel olacak bir şey bulamadı sonra sizi kısa süre hatta bekleyip incelicem durumu dedi.
    Sonra sil süpür sadece mobil ve ses hatlarına tanımlanıyor data hatlarına tanımlanmıyor dedi
    Bende artık data hatlarından sil süpür kaldırıldı öylemi dedim evet dedi tamam teşekkürler dedim kapattım

• Murat Burç M kullanıcısına yanıt
    Superbox 10mbps limitsiz 159tl öneriyorlar genelde.
    Ttnin sorumsuz fiyatlandirmasindansa Turkcell'in kazık ama stabil (hem fiyat stabil hem internet) hizmetini çoğu kişi tercih ediyor.

• Sil süpür için müşteri hizmetlerini aradım bu hafta cuma günü çalışma vardı, bundan sonra kullanabilirsiniz dedi.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.