Şimdi Ara

TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
19 Misafir - 19 Masaüstü
5 sn
1.729
Cevap
105
Favori
256.473
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ramazankkaya

Bende aynısını söyledim ama sözde servis uygulaması olduğu için böyle oluyormuş. İnternetim ay sonunda bitmemiş olmasına rağmen 29 tl ücret ödedim. Hayatımda böyle saçma birşey duymadım dedim müşteri temsilcisine.
    bu dediğiniz tivibu dışı servislerde de geçerli mi kendi servislerinde böyle yapıyorsa netflic ve türevlerinde de yaparlar bende ocak ayında netflix kullandım önceki aylarda faturam normal geliyordu netflix kullandığım ayda artı acaba netflixden demi alıyor bu ücreti
  • Şu bataryalı modemler pcye kablo ile telefondaki gibi usb hotspotla bağlanıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstteki soruya cevap evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gozleri -- 2 Şubat 2019; 21:17:23 >
  • Yukarda geçen tüm karmaşıklıkları okudum ama hiçbiri başıma gelmedi. Ttnin nerede ne yapacağı belli değil zaten kafasına göre faturalandırma yapıyor. Ek paket olayı anlaşılıp düzeltildiyse paket çöp zaten kullanan da koysun kenara. Aynı paket ismiyle farklı şekilde tanımlatan yerler olmuş çok acayip anlamadım hiç. Tek diyeceğim bu paketteki internetin nirvanasını kullandım kendi açımdan. Herhangi bir borç var mı diye de sorgulattım, faturalarım haricinde bişey çıkmadı. Ertesi aya devreden bir şey çıkmadı yani. Bu tivibu olayına anlam veremedim bence bir yanlışlık var orda. Bu interneti nasıl kullandığınız tt yi ilgilendirmez. Ki netflixten kaç tane film izlemişliğim var. Bu internetle heryerde dolaştım vpn vs de kullandım ve internet bittiğinde duruyor ek paket de olsa duruyor. Hattı çıkardım modemde kullandım ipadte kullandım telefonda kullandım takılabilecek her yerde kullandım ve değişen bişey yok bende. Tarifenin sadene bana yaradığını falan düşünüyorum artık yeni gelen yorumları okudukça

• Şikayetvar.com dan yazdığım şikayete cevap bile vermediler. Arkadaşlar sizden ricam yazdığım şikayete

Linki üzerinden tıklayıp en azından görüntülenme sayısını artırır misiniz? Hatta tivibu ile ilgili başına aynı şey gelen bir kaç arkadaş var. Onlar da aşağıdaki ziyaretçi yorumları kısmına yorum yazabilir mi? Belki Forum dışında kim bilir kimlerin başına bu tivibu olayı geldi? O insanların da haberi olur sayemizde. Belki ttkom bu hatasından sonunda döner...

• online şifreyi nasıl alacağız bulamadım. (telefona takmadan) internette avea jet için SIFRE yazıp 5555 e gönderin diye yazılmış. 2 defa denedim olmadı. farklı yöntem varmıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: clloyd

Tesekkurler hocam. Bende oyle dusunuyorum, sıfırını almak daha mantıklı geliyor bana.

Arkadaslar bendr sil süpür cikmiyor, hat 2 gunluk. Sil supur kayit gerektirmiyor diye biliyorum sorun ne acaba
    Normal cep telefonu hattına sil süpür 10-15 gün sonra çıkıyor. Hemen çıkmıyor. Bu da öyledir muhtemelen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziroo

Yukarda geçen tüm karmaşıklıkları okudum ama hiçbiri başıma gelmedi. Ttnin nerede ne yapacağı belli değil zaten kafasına göre faturalandırma yapıyor. Ek paket olayı anlaşılıp düzeltildiyse paket çöp zaten kullanan da koysun kenara. Aynı paket ismiyle farklı şekilde tanımlatan yerler olmuş çok acayip anlamadım hiç. Tek diyeceğim bu paketteki internetin nirvanasını kullandım kendi açımdan. Herhangi bir borç var mı diye de sorgulattım, faturalarım haricinde bişey çıkmadı. Ertesi aya devreden bir şey çıkmadı yani. Bu tivibu olayına anlam veremedim bence bir yanlışlık var orda. Bu interneti nasıl kullandığınız tt yi ilgilendirmez. Ki netflixten kaç tane film izlemişliğim var. Bu internetle heryerde dolaştım vpn vs de kullandım ve internet bittiğinde duruyor ek paket de olsa duruyor. Hattı çıkardım modemde kullandım ipadte kullandım telefonda kullandım takılabilecek her yerde kullandım ve değişen bişey yok bende. Tarifenin sadene bana yaradığını falan düşünüyorum artık yeni gelen yorumları okudukça
    hocam mobil ödeme açıktır onlarda bir tanesi çıkıp bir reklama falan tıklamıştır. zaten tıklaması yetiyor. şaaak diye geçiyorlar kol gibi faturayı. dikkat edin şurda burda gezinirken. korsan uygulamalarda özellikle. benim bu ay 3. ayım ve öyle bir fatura geldiğini görmedim. geecek aya devir 0.04 yazıyor. 30 gb için 10 tl ödedim. bu ay son gün 4.5 tl ye 100 gb kullanacağım. bir de tarifede aşım ücreti var. faturanın arkasında yazıyor. otomatik olarak 5gb 45 tl yani 1 gb için 9 tl sonrasında 128 kbps ye indiriyor kb başı fatura giriyor dikkat edin. ek paket bitimine 250mb kala paket alın .

• Diğer konuda arkadaşın faturasını gördüm. Sizin faturada ne yazıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesutzgvn

hocam mobil ödeme açıktır onlarda bir tanesi çıkıp bir reklama falan tıklamıştır. zaten tıklaması yetiyor. şaaak diye geçiyorlar kol gibi faturayı. dikkat edin şurda burda gezinirken. korsan uygulamalarda özellikle. benim bu ay 3. ayım ve öyle bir fatura geldiğini görmedim. geecek aya devir 0.04 yazıyor. 30 gb için 10 tl ödedim. bu ay son gün 4.5 tl ye 100 gb kullanacağım. bir de tarifede aşım ücreti var. faturanın arkasında yazıyor. otomatik olarak 5gb 45 tl yani 1 gb için 9 tl sonrasında 128 kbps ye indiriyor kb başı fatura giriyor dikkat edin. ek paket bitimine 250mb kala paket alın .

Alıntıları Göster
    senin kullandığın şekilde tanımlatan birkaç kişi vardı ama paketin aslında 1g için 9tl gibi bir durum yok. Mobil ödemeler açıktır belki ama sorgulattıklarında müşteri hizmetleri farklı şeyler söylemiş.

• yibo90 kullanıcısına yanıt
    Diğer konu nerede bakabilir miyim?

• Buyrun
    https://forum.donanimhaber.com/50-gb-kota-tt-mobil-65tl--136302897

• Faturada tarife adı mobil evimde 20 gb yazıyor. İlginç ben de limitinde duran internet olduğunu biliyorum ama paketi kullanan arkadaşlar yazarsa bilgilenelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yibo90

Faturada tarife adı mobil evimde 20 gb yazıyor. İlginç ben de limitinde duran internet olduğunu biliyorum ama paketi kullanan arkadaşlar yazarsa bilgilenelim.
    Konunun başlarında bir arkadaş da yoruma atmıştı. Ona da aynı isimde ama başka şekilde tarifeyi tanımlamışlardı(1gb için 9tl). Farklı tanımlayan yerler var hatta sözleşmesi de farklı. Ama asıl orjinalinde sitedeki gibi. Diğerleri yanlış tanımlanmış tarifeler. Birkaç kişide gördüm yanlış olanı.

• bu data hattını telefona takıp arama yapmak değil, dışardan biri arayabiliyomu konuşabiliyomuyuz

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.