Şimdi Ara

TT Faturalı Hat Paketsiz Tarife

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Türk Telekom ile taahhütüm 10 gün sonra bitecek. Normalde numaramı taşıyacaktım fakat deprem dolayısıyla verilen interneti kullanarak 2 ay sonra taşımayı düşünüyorum. Şu anki paketimi iptal ettiğimde faturalı hat nasıl işliyor? Konuştuğum kadar mı ödüyorum yoksa konuşma paketi almak zorunda mıyım? Konuştuğum kadar ödüyorsam tarife nedir? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• faturalı hatta tarife olarak yararlanırsın tarife içeriği yüklenir

2 ay 10 gb kullanacağım diye tarifenin taahhütsüz ücretiniz ödeyeceksin bilgin olsun
  • Taahütünüz bittiğinde indirimsiz fiyat olur, ister konuşun ister konuşmayın tam fatura kesilir, yani şimdiki faturanın 15-20 lira üstünde fatura gelecek.Bunu da düşünün.
    10 gb için boşu boşuna 2 kat tutarında fatura ödemek..
    Size tavsiyem
    Hemen taahhüt bitiminde TR veya VD taşıyın ki, yeni bir fatura kesiiminden kurtulun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myhunter -- 30 Eylül 2019; 11:5:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an Fırsat 8GB paketini kullanıyorum. Paketi iptal ettiğimde neyin faturasını kesecekler ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl iptal edeceksiniz ki?
    Faturalıda paket iptal etmek yok
    Ya paket/tarife değişeceksiniz, ya faturasıza ya da başka operatöre taşıycaksınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone yeni faturasız hat
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.