Şimdi Ara

TT Mobil Konferans Görüşme ve İphone Birleşik Numara Sıkıntısı - LTE Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı forumlar.

TT Mobile 10 gün önce geçiş yaptım.3 sıkıntım var.

Birincisi konferans yapamıyorum.

İkincisi iphoneda numaralar birleşik çıkıyor.

Üçüncü Wifi ile Arama Özelliği

Volteyi iptal ettiğimde bu sıkıntılar düzeliyor fakat volteyi tamamen iptal edince telefon konuşmalarında LTE den 3G düşüyor.Buda bana konuşma sırasında internet kullanırken sıkıntı yaşatıyor.Birde VoLTe iptalinde wifi ile arama özelliğide kapanıyor öyle bi sıkıntıda var.Ne yapmak lazım konu hakkında bilgisi olan varsa çok sevinirim.

Arkadaşlar bu sıkıntılar VoLTE kapatınca düzeliyor.Kapatmadan nasıl düzeltebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WTF Viqqy -- 11 Mayıs 2022; 15:3:48 >

• Wi-Fi aramada kablosuz koptuğunda şebeke lte olması lazım yoksa aksi taktirde görüşme sonlanır .

konferans konusunda şebeke 3G ye geçmeye çalışıyordur bundan dolayı sıkıntı yaşanıyor olabilir .

lte de VoLTE açıkken 9263 ü arayın arama ekleme de tekrar 9263 arayıp çağrıları birleştirin

konferans yapıp çağrılar birleşiyorsa sorun konferans yapmak istediğiniz numaradan kaynaklı olabilir

Çağrıyı şebeke kaynaklıda VoLTE açık olsa bile yine 3G ye düşünebiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @krkmz1666 hocam kusura bakmayın ben tam olarak anlatamamışım, siz beni yanlış anladınız.Bu yazdığım sıkıntılar volte iptal edince düzeliyor.Volteyi iptal etmeden nasıl çözüm bulabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WTF Viqqy -- 11 Mayıs 2022; 15:4:41 >
  • WTF Viqqy kullanıcısına yanıt

Yanlış anlama yok volte servisinin doğası gereği bu 😂Siz benim dediğimi deneseydiniz en azından sorunun kaynağını öğrenelim

Sorununa çözüm müşteri hizmetleri olacak muhtemelen.

• @krkmz1666 sizin dediğiniz gibi volte açık halde 9263 arayarakta denedim anında 2 aramada kapanıyor konferans düğmesine basar basmaz.

Kendi telefonumda konferans yapıyor.

Dediğiniz gibi Iphone da denedim birleştirirken görüşme sonlanıyor

Şansınızı Twitter destek üzerinden yazıp deneyin olmazsa direk btk ya yazın anca öyle düzeltirler.

Tahminimce Bi operatör güncellemesi gelmesi lazım

TT Mobil Konferans Görüşme ve İphone Birleşik Numara Sıkıntısı - LTE Problemi

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Bakalım bi şikayet kaydı bıraktım.Volteyi kapatmakta istemiyorum.Vodafone ve Turkcell de hiç böyle bisey yasamamıstım.

işin saçma tarafı arayan yabancı kişilerin numaralarıda birleşik çıkıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

O senelerdir var olan bir durum

Sorun edilecek bir durum olarak görmemiştim

Kimse üzerine birşey yapmamış demek ki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.