Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı forumlar. TT Mobile 10 gün önce geçiş yaptım.3 sıkıntım var. Birincisi konferans yapamıyorum. İkincisi iphoneda numaralar birleşik çıkıyor. Üçüncü Wifi ile Arama Özelliği Volteyi iptal ettiğimde bu sıkıntılar düzeliyor fakat volteyi tamamen iptal edince telefon konuşmalarında LTE den 3G düşüyor.Buda bana konuşma sırasında internet kullanırken sıkıntı yaşatıyor.Birde VoLTe iptalinde wifi ile arama özelliğide kapanıyor öyle bi sıkıntıda var.Ne yapmak lazım konu hakkında bilgisi olan varsa çok sevinirim. Arkadaşlar bu sıkıntılar VoLTE kapatınca düzeliyor.Kapatmadan nasıl düzeltebilirim ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WTF Viqqy -- 11 Mayıs 2022; 15:3:48 > |
TT Mobil Konferans Görüşme ve İphone Birleşik Numara Sıkıntısı - LTE Problemi
-
-
Wi-Fi aramada kablosuz koptuğunda şebeke lte olması lazım yoksa aksi taktirde görüşme sonlanır .
konferans konusunda şebeke 3G ye geçmeye çalışıyordur bundan dolayı sıkıntı yaşanıyor olabilir .
lte de VoLTE açıkken 9263 ü arayın arama ekleme de tekrar 9263 arayıp çağrıları birleştirin
konferans yapıp çağrılar birleşiyorsa sorun konferans yapmak istediğiniz numaradan kaynaklı olabilir
Çağrıyı şebeke kaynaklıda VoLTE açık olsa bile yine 3G ye düşünebiliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@krkmz1666 hocam kusura bakmayın ben tam olarak anlatamamışım, siz beni yanlış anladınız.Bu yazdığım sıkıntılar volte iptal edince düzeliyor.Volteyi iptal etmeden nasıl çözüm bulabilirim ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WTF Viqqy -- 11 Mayıs 2022; 15:4:41 > -
Yanlış anlama yok volte servisinin doğası gereği bu 😂Siz benim dediğimi deneseydiniz en azından sorunun kaynağını öğrenelim
Sorununa çözüm müşteri hizmetleri olacak muhtemelen.
@krkmz1666 sizin dediğiniz gibi volte açık halde 9263 arayarakta denedim anında 2 aramada kapanıyor konferans düğmesine basar basmaz.
-
Kendi telefonumda konferans yapıyor.
Dediğiniz gibi Iphone da denedim birleştirirken görüşme sonlanıyor
Şansınızı Twitter destek üzerinden yazıp deneyin olmazsa direk btk ya yazın anca öyle düzeltirler.
Tahminimce Bi operatör güncellemesi gelmesi lazım
Bakalım bi şikayet kaydı bıraktım.Volteyi kapatmakta istemiyorum.Vodafone ve Turkcell de hiç böyle bisey yasamamıstım.
işin saçma tarafı arayan yabancı kişilerin numaralarıda birleşik çıkıyor.
-
O senelerdir var olan bir durum
Sorun edilecek bir durum olarak görmemiştim
Kimse üzerine birşey yapmamış demek ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- operatör değiştirme süresi
- çağrı yönlendirme koşulsuz ne demek
- türk telekom havuzdan numara seçme
- sınırsız mobil internet
- türk telekom"a yeni geçtim sil süpür yok
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- vodafone mobil imza
- gizli numaradan arama
- özel numara bulma
- çağrı sonlandırıldı ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X