Şimdi Ara

TT net sözleşmemi habersiz iptal etmiş?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    geçen hafta ayın 27sinde telefondan üniversiteli kampanyasından yararlanmak için başvuruda bulundum. Kampanya süresi 31inde bitiyordu. Ben belgelerimi ayn 31ine kadar yetiştirdim, modemi filan gönderdiler ve son gün, belgelerimin ulaştığına, hattımın açılınca bana haber vereceklerine dair msj aldım. Bu gün arayıp saha ekibi eve ne zaman gelecek diye sorduğumda görevli arkadaş dediğime şaşırıp "hattınızın iptalini mi sormuştunuz" dedi. Benim şaşkınlığım daha büyük tabi... bu ttnet benim sözleşmeyi iptal etmiş, görevli arkadaş neden olduğuna dair bir şey diyemedi, bilgi notu düşmemişler ama bana ne msj geldi ne mail, arayan da olmadı. Üstüne modem de bende böyle bir şey nasıl mümkün olabiliyor?? Biraz önce kampanya sayfasına baktım, kampanyanın süresi uzatılmış 2yıl olmuş filan. Acaba bu iş güzarlar beni buna geçirmek için mi sözleşmeyi iptal ettirdiler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim ki daha da ilginç. 2 ay önce ttnet aloya geçmek için başvurmuştum. Sözleşmeyi kargoda imzalayıp kimlik fotokopisiyle gönderdim ama iki ay boyunca geçiş olmadı. Geçen hafta onca görüşmeden sonra tekrar başvuru yaptım. O günün akşamı internet kesildi. Aradım sebebini öğrenmek için; dediklerine göre ttnet aloya geçmek için o süreçte kapatılıyormuş. Neyse ona da eyvallah iki gün beklerim dedim. Yeter ki ev telefonumu Turktelekom'dan Ttnet aloya aldırabileyim. Fakat 4 gün geçti ne gelen var ne arayan ve internet kesik. Aradım sordum. Ve ŞOOKKK!!! " Sizin bizde aboneliğiniz yok iptal edilmiş" demez mi 4440375'ye ki sözde müşteri temsilcisi! "Yahu ne iptali, ben umutlu bir şekilde sözleşmenin gelmesini bekliyorum kaç gündür, 6 yıllık Türkelekom abonesiyim, ne iptali, ben sadece Ttnetalo'ya geçiş yapmak için görüşmüştüm" diye çıkıştım. Temsilci şikayet formu oluşturdu. Neyse yarım saat sonra aradılar ve hattımın Turktelekom tarafından iptal edildiğini dolayısıyla internetin de kesildiğini söylediler. TürkTelekom'u aramam gerekiyormuş. O sinirle aradım hemen. Sıkı durun Türk telekom ne dedi biliyor musunuz? Aboneliğimin zaten Kasım'da sonlandırılarak aynı tarihte Ttnet Alo'ya geçiş olduğunu söylediler! Arayıp da ne haber veren var ne de olumsuz olduğuna dair bir şey diyen! Kasım ayındaki ilk başvuru sonrasında iki üç kere arayıp kendim durumu sorup da taahhüt vermek istediğimde bana Ttnet Alo'ya geçiş işleminin köprü durumunda olduğunu söylüyorlardı. Geçen haftakinde ise başvurumun görünmediğini söyleyip tekrar başvurmam gerektiğini söyledikleri için, akabinde yukarıda yazdıklarım yaşandı. Şu anda tam bir hafta oldu telwfon ve internet kesik, ikinci şikayetimden sonra bekliyorum hala dönüş yapacaklar! Ben böyle bir lakaytlık görmedim. Kaç aydır beni mağdur ediyorlardı, en sonunda aboneliğimi iptal ederek üstüne mum diktiler!
    Zamanında Superonline'a geçiş yapmak için aboneliğimi iptal ettirmek istediğimde telefonla bunun mümkün olmadığını Telekom bayisine gitmem gerektiğini söyleyen Ttnet, telefonla hattımı, aboneliğimi iptal ettirdiğimi iddia ediyor!
    Bir kere daha arayıp soracağım ve eğer emir kulu olup da sadece hazır metin okuyarak cevap veren temsilci dışında aboneliğimin neden iptal edildiğine dair makul (ki makul bir tarafı da yok!) cevap verecek muhattap bulamazsam dava açacağım.

• Evet.yukarıda ki durumun sonucu; Sabah sabah aradılar. Yazdıklarımın harici bir gelişme olmadı. Ttnet aloya geçiş tamamlanmadıysa ve köprü durumunda kalındıysa yani hattım eğer tekrar başvuru yapmazsam hattımın iptal olcağına dair neden uyarmadınız soruma cevap veremiyorlar. Abonelik yalan oldu anlayacağınız. Tekrar abonelik başvurusu gerekiyor. Ne diyeyim daha!

• liberamente kullanıcısına yanıt
    Sözleşmenizi iptal etmediyseniz paket kaldığı yerden devam edecektir, ttnet online işlemden sorgulama yapabilirsiniz. Sorunuzu ise tam olarak anlamadım malesef.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Hocam kısaca özetleyeyim: ttnet kafasına göre benim başvuruyu iptal etmiş. Ortada neden yok belirtmiyorlar. Gönderdikleri modem de bende kaldı, ne arayan var ne soran. Bayiden gittim tekrar başvuruda bulundum. Bekliyorum bakalım.

Sormaya çalıştığım şey şuydu: ben kampanyanın son gününe yetişmiştim ve 1 yıllık sözleşme yapılıyordu. Yeni kampanya çıkartmışlar, 2yıllık sözleşmeli. Sözleşmem 1yıllık diye iptal ettiklerini düşündüm. Neyse önemü yok gerçi. Bayiden gittim mecbur 2 yıllık olana başvurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberamente -- 19 Ocak 2015; 0:01:18 >
  • SonNn_ S kullanıcısına yanıt
    Sizin durumda ayrı bir dert. Ben ttnet'i btk'ya filan şikayet ettim ama adamlar o kadar rahat ki geri dönmediler bile

• liberamente kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir iş yapmışlar bende anlamadım açıkcası, ancak başvuru saatide önemli biliyorsunuz belki onunla ilgili olarak olmuşta olabilir. İşiniz hallolsunda önemli değil bunlar. Sadece 2 sene çok uzun bir süre, bende yaptım iki sene ve ne kadar uzun olduğunu o zaman fark etmemiştik. Ucuz ama işte kullan gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberamente

Sizin durumda ayrı bir dert. Ben ttnet'i btk'ya filan şikayet ettim ama adamlar o kadar rahat ki geri dönmediler bile

Adresimde fibernet yok. O yüzden el mecbur tekrar Ttnete başvurduk. Ben başvursaydım yüksek ücret olacakmış o yüzden eşim başvuru yaptı. Yalın internet 16 mbitlik 63 Tl. Bakalım nasıl sonuçlanıcak bu sefer.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.