Şimdi Ara

TT paket miktarı kadar bonus yüklemiş (30 günlük)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
4
Favori
1.734
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk Telekom paket miktarı kadar 30 günlük dakika/sms/internet yüklemiş.Benim paketim faturasız Selfy Turuncum 500.30 gün geçerli 500dk/5gb/5000 sms yüklenmiş.

Bonus için herhangi bir işlem yapmadım.TT ye geçeli 3 ay filan oldu.Herkesin kullandığı sil süpür ve bidünyafırsatları kullandım.Ama onlarda böyle bir şey çıkmamıştı.Belkide kişiye özeldir,bilemiyorum.TT herhangi bir uyarıda atmadı,uygulamadan gördüm bende

TT  paket miktarı kadar bonus yüklemiş (30 günlük)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 13 Haziran 2018; 10:5:17 >

• Bende de aynı paket var bana gelmemiş siz nasıl yaptınız hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam taktik ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

• Selfy uygumamasi indirmismiydiniz

Bunun icin olabilirimi acaba?

• Bize de yolla tt ayrı gayrı yapma

• Offf offf bana bisey cikmadi hala:( sil supur 500 mb verdi 2 gun sonra yine 40mb ile survivor yasayacam bedava internet diye yolladigim mesajdan 2 tl cekti adam akilli pakette yapamadim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 11 52 7 kullanıcısına yanıt
    Perişanspor.

• Ben de selfy'nin aynı paketini kullanıyorum. Paketin bitmesine 3 gün kala bana da yüklenmişti. 20 gün falan oldu. Hattımda yeterli TL yok TL yükleyince keser diye düşünüyordum.

• SMS atmıştı 30 TL yüklemeye veriyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • banada gelmiş yalnız bende mevcut paketleri fullemiş, zaten bitmesine çok vardı işime yaramadı daha yeni yapmıştım paketi. yani ekstra vermiyor sanırım mevcut paketi yeniliyor. sil süpürü bile bonuslamış. bişey yapmaya çalışmışlar ama olmamış
  • Yeri gelmisken sorayim. Taahhutum olmasina ragmen faturaya 5 lira kitlemisler. Nasil olabilir bu? Ayni sekilde karsilasan var mi? Bakiyorum ekstra bir durum da yok oysa. Telekomun zararini bizden mi cikariyorlar nedir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.