Bildirim
TTnet 24 Ay tahhütlüyüm İptal için ne kadar para öderim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
200 civarı tabi modem varsa dahada artar. -
saol kardeş bide bi soru daha var şimdi ttnetin net sınırsız tarifesinde ilk 12 ay 40 tl diyor bn o tarifeye geçtiğimde indirimden yararlana bilirmiyim -
quote:
Orijinalden alıntı: Yucuklusumurta
saol kardeş bide bi soru daha var şimdi ttnetin net sınırsız tarifesinde ilk 12 ay 40 tl diyor bn o tarifeye geçtiğimde indirimden yararlana bilirmiyim
madem 24 ay sözleşme yaptınız neden 12 ay 40 tl kampanyasına girmediniz ben 24 sözleşmeli aldım 12 ay 40 tl ödüyorum siz şuan kaç para ödüyorsunuz -
şuanda 30 tl ödüyorum internetide bana haber vermeden açtırmışlar şimdide böyle uğraşıyoz -
quote:
Tnnete 24 ay tahhütlüyüm yaklaşık bi 18 aya yakını kaldı kalan aylar kadarmı para ödicem yoksa kampayadan yararlandığım kadarmı?
Benim 16 ayım var bugün aradım ttneti 8mbit netlimitsiz paket kullanıyorum(modem hediyeli) ben ve hesapladılar şuan iptal ettirirsem yaklaşık olarak 250 TL civarı ödemem gerekiyormuş. 3 kalem masraf var; bağlantı ücreti/aylık indirimler/modem ücreti. İndirimler kalemi ay geçtikçe şişiyor tabi.
Şuan kullandığım pakete aylık 43 TL ödüyorum. -
modem ve bağlantı ücreti ödemedik zaten önceden bağlıydı 3 ay boyunca 20 şer tl lik indirimyaptılar -
quote:
Tnnete 24 ay tahhütlüyüm yaklaşık bi 18 aya yakını kaldı kalan aylar kadarmı para ödicem yoksa kampayadan yararlandığım kadarmı?
geriye dönük aldıgın indirim oranını iade edersin. varsa modem ücreti ya da farklı taksitler toplu olarak faturaya yansır. ileriye dönük kullanmadıgın ayların bedeli alınmaz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X