Şimdi Ara

TTnet 70 kb hız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben ttnet kullanıcısıyım bulunduğumuz bölgede fiber altyapı olmadığı için yalın adsl kullanıyoruz

eskiden indirme hızım 300-400 kb görüyodu şimdi bi indirme yapıyorum saniyede 70 kb ile indiriyor 1 aydır nerdeyse her gün müşteri hizmetlerini arıyorum ama hiçbi şekilde çözüm üretmiyorlar hepsi aynı şeyi söylüyor : arıza kaydınızı oluşturduk diyorlar

edit: müşter hizmetlerindeki kadın bana hattınız en fazla 2-3 mb hızı destekliyor dedi ama ben onu da alamıyorum, sayfa bile görüntülerken 40-50 saniye bekliyorum ne yapabilirim ben bu internete

• quote:

Orijinalden alıntı: alkana58

arkadaşlar ben ttnet kullanıcısıyım bulunduğumuz bölgede fiber altyapı olmadığı için yalın adsl kullanıyoruz

eskiden indirme hızım 300-400 kb görüyodu şimdi bi indirme yapıyorum saniyede 70 kb ile indiriyor 1 aydır nerdeyse her gün müşteri hizmetlerini arıyorum ama hiçbi şekilde çözüm üretmiyorlar hepsi aynı şeyi söylüyor : arıza kaydınızı oluşturduk diyorlar

edit: müşter hizmetlerindeki kadın bana hattınız en fazla 2-3 mb hızı destekliyor dedi ama ben onu da alamıyorum, sayfa bile görüntülerken 40-50 saniye bekliyorum ne yapabilirim ben bu internete

Modem arayüzü değerlerinizi atar mısınız.

• imate kullanıcısına yanıt
    bu oluyor galiba dediğiniz şey
     TTnet 70 kb hız
  • Zaten 1 ile alıyorsunuz adsl hızını. Gayet normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: downdy

Zaten 1 ile alıyorsunuz adsl hızını. Gayet normal.

arkadaşım orda yazan değerleri almıyorum ama ben, mesela bi dosya indiriyorum adil kullanımı geçmememe rağmen taş çatlasa 100 kb/s ile indiriyorum
  • alkana58 A kullanıcısına yanıt
    Hiza gore normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VDSL

Hiza gore normal.

benim tarifem 16 mbps ye kadar destekliyor müşteri hizmetlerindeki bayan bana hattımın 2 ila 3 mbps hızı desteklediğini söyledi ama o hız gelmiyor bana yani ben burda saniyede 100 kb hızdan bahsediyorum

bugün yaptığım hız testinden çıkan sonuç
     TTnet 70 kb hız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tarifen isterse 100 olsun hattin 1 den fazlasini almiyor hiz testi indirmen hersey 1 mbite gore normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: VDSL

Tarifen isterse 100 olsun hattin 1 den fazlasini almiyor hiz testi indirmen hersey 1 mbite gore normal.

bunun bi çözümü yok mudur acaba
  • Santrale uzaksin altyapi calismasi yapilmasi lazim tesisatiniz duzgun ise.

• bir sinek kadar fayda sı olabilir. Modemden Annek M yi iptal et Sadace ADSL2+ kalsın MOD ayarlarından
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.