Şimdi Ara

TTNET Abone iptali kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu ay sözleşmem bitiyor ve aboneliğimi iptal edeceğim , önceki sorunlarımı ve AKK olayını hiç yazmıyorum. Mayıs ayının 1'inden beri bağlantım yok.
    Sürekli gidiyor ve geldiğinde 720 kbps olarak görünüyor. Defalarca telefon ile aradım. Sistemden göremiyorlarmış , yardım edemiyorlarmış.

Süper final paketi almıştım 100 küsür tl verip , maçları izleyemedim. Hala bağlantım yok evde.

Arkadaşlar ben 8 mbit plus için ayda 95 t fln. veriyorm , nedeni mi ?

2 mb sınırsızdı , 8 mb'e geçmeme izin vermiyormuş sistem , fiyat durumu için , plus'a geçebilirsiniz dediler , o da 95 tl.

Ttnet destek kısmına yazdım , aradılar. Kablolardan vs. olabilir dendi . Kablo aynı kablo...Eğer dairede bir sorun varsa gelin bakın dediğimde ihtiyaç halinde gönderilir dediler. Yine bir çözüm yok anlaşılan.

Memnun olmayan ve kapattırmak isteyen arkadaşlar varsa burada toplanalım ve önümüzdeki ay için firma ve paket konuşalım.

Örneğin ; Tivibu paketim vardı , zam yaptılar. Çıktım. Bu forumdan baya çıkan oldu. Sonra telefonuma sms geldi , eski müşterilerimize eski fiyat diye.

Birlikten güç doğar..

• herkes ağlıyor forumda ama kimse iptal etmek istemiyor , pekala....

• hem kesintilerden bıktığım için hem müşterimhizmetleri alakasız/ilgisiz taahütüm henüz bitmemiş olmasına rağmen superonline'a geçeceğim .sıkıldım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uykusuzinsan -- 10 Mayıs 2012; 20:47:40 >
  • AKK 50 gb diyor dostum , bu sınıra upload da dahil , bu duruma ne diyorsun ?

Şimdi metronet'i araştırıyordum , böyle bir sınırlama yokmuş.
  • Başka seçenek olsada iptal ettirsek
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavy86

AKK 50 gb diyor dostum , bu sınıra upload da dahil , bu duruma ne diyorsun ?

Şimdi metronet'i araştırıyordum , böyle bir sınırlama yokmuş.

adsl'de öyle bir uygulama mevcut değl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavy86

herkes ağlıyor forumda ama kimse iptal etmek istemiyor , pekala....

İptal etmeyenler işte böyle sömürülür.Hadi geçmish ola.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNET VE DIGITURK KAMPANYASI?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iptal ettirin kurtulun,ben şimdi çok rahatım
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Başka seçenek olsada iptal ettirsek

benımde baska secenegım yok..........

yurt dısında ıslerım ve sıparıslerım oluyor yada bana sıparıs verıyorlar

steam da 30 adet oyun um var hergun bir fiil oynuyordum

aksam 20:00 de eve gelip gece 03 yada 04 e kadar ınternet te takılıyordum..torrent falan hak getire :)

hele cumartesı gunu ogleden sonra eve gelip pazar sabahına kadar counter yada left4dead oynuyordum

2004 senesınden berı resmen bagımlıydım ayda 95tl oduyordum hem telefn hem internet ıcın

24.04.2012 de sabah gittim kapattırdım hem telefon u hem ınternetı bayram pasa subesi sıra numaram 5025 ti yanlıs hatırlamıyorsam.. 7 dakıka surdu

gunde 2 defa arıyorlar aksam 6 dan sonra arayın musaıt degilm dıyorum hıc sektırmıyorlar..resmen tas.ak geciyorm

internetınızı actırın telefonunuzu bedava verelım diyorlar.....yinede yok dıyorum

3g mı bilgisayarla paylasıyorum oluyor bitiyor.....

herkes sadece sıkayet edıyor ama kullanıyor alternatıf yokmus................yok cart....yok curt....bunların hepsi tırı vırı

arkadaslar aglayarak tepkı olmaz sadece agladıgınızla kalırsınız

kapattırdım eyvallah..... sıkılmıyor muyum tam tersıne sıkılıyorum ama ant verdım birdaha kendımı somürt mıcem

ve ozellıkle ttnet e para kazandırmıcam

su benım yaptıgımı 1.000.000(bir mılyon) kısı yapsın bakın neler oluyor

bakın nasıl ıt oluyorlar pesımızde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qedo -- 11 Mayıs 2012; 1:44:10 >

• helal olsun senin gibi kafası calısan adamlar yokki bir şeyler değişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 11 Mayıs 2012; 2:07:07 >
  • Aylık 75 tl ödüyorum ama bağlantılar rezalet, alternatif olsa, daha pahalı dahi olsa 1 dk durmam iptal ettireceğim, yeter artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: qedo

quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Başka seçenek olsada iptal ettirsek

benımde baska secenegım yok..........

yurt dısında ıslerım ve sıparıslerım oluyor yada bana sıparıs verıyorlar

steam da 30 adet oyun um var hergun bir fiil oynuyordum

aksam 20:00 de eve gelip gece 03 yada 04 e kadar ınternet te takılıyordum..torrent falan hak getire :)

hele cumartesı gunu ogleden sonra eve gelip pazar sabahına kadar counter yada left4dead oynuyordum

2004 senesınden berı resmen bagımlıydım ayda 95tl oduyordum hem telefn hem internet ıcın

24.04.2012 de sabah gittim kapattırdım hem telefon u hem ınternetı bayram pasa subesi sıra numaram 5025 ti yanlıs hatırlamıyorsam.. 7 dakıka surdu

gunde 2 defa arıyorlar aksam 6 dan sonra arayın musaıt degilm dıyorum hıc sektırmıyorlar..resmen tas.ak geciyorm

internetınızı actırın telefonunuzu bedava verelım diyorlar.....yinede yok dıyorum

3g mı bilgisayarla paylasıyorum oluyor bitiyor.....

herkes sadece sıkayet edıyor ama kullanıyor alternatıf yokmus................yok cart....yok curt....bunların hepsi tırı vırı

arkadaslar aglayarak tepkı olmaz sadece agladıgınızla kalırsınız

kapattırdım eyvallah..... sıkılmıyor muyum tam tersıne sıkılıyorum ama ant verdım birdaha kendımı somürt mıcem

ve ozellıkle ttnet e para kazandırmıcam

su benım yaptıgımı 1.000.000(bir mılyon) kısı yapsın bakın neler oluyor

bakın nasıl ıt oluyorlar pesımızde

Olay budur. O kadar.

2 yılı aşkın TTN hayatımda yok. Ama ben hala hayattayım !

• bu akk kuralı muhabetininde neden cıktıgını anlatayım burda millet ortak kullanmasın apartmanlarda filan diye isleri bozulmasın rahat rahat kazıgı sokalım diye cıkardılar. Bir bluray kac gb apartmanın kullandıgını düsünsenize hic kimse akk kuralı olmayan bir tarife satın alabilirmi? varmı böyle bir tarife?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.