Şimdi Ara

TTnet Abonelik İptali (AKN'yi Doldurup Kapatma Hakkında )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tahhahütüm biteli 1 ay oldu şuanda vodafone dijital dükkan tarifesine geçicem.
    TTnette 50mb/200gb akn paketi kullanıyorum.Şimdi sorum şu ,
    Yeni aya geçicez mağlum.Ben bu 200gb yi sömürmek istiyorum.Bizi sömürdükleri yanında azdır.1Günde indireceğim diziler falan var.Ve akn kotasını (200gb) dolduracağım.
    200gb aknyi doldurmuşum diye tarife fiyatı veya 1-2 günden fazla para alırlarmı.Yoksa 2 gün kullandığımın parasınımı alırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logat -- 30 Eylül 2016; 1:56:01 >

• o ayın parasını alırlar ister 2gün kullan ister 1 ay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi 2 gunde akn doldurcam 1 aylik mi para alicaklar?

• Benim de 23 Eylül'de bitti kampanyam kapatma işleriyle falan uğraştım.Çalışan taahhüt bittikten sonra bir süre daha kullanıp iptal ettiğinizde kullandığınız gün kadar fatura çıkar dedi.Ancak Türk Telekom çalışanlarının bir dediği bir dediğini tutmadığı için kendi hazırladıkları resmi belgelere ters düşen şeyler söylüyorlar.

Bir de işin kolayını bulmuşlar biraz ciddiye bindi mi iş ağızlarına sakız yapmışlar tüketici hakem heyetine gidin diyorlar.Çünkü ülkede işlerin nasıl yürüdüğü malum e hepimiz ya okulu ya işi olan insanlarız haklı olduğumuzda bile , uğraşmanızın zamanınızın yanında astarı yüzünden pahalıya gelebilecek bir süreç olduğu için kimse uğraşmıyor boyun eğiyor.

Mantıken senin dediğin gibi 2 günlük fatura kesmeleri lazım ama sonucu ne olur Allah bilir, Türk Telekomun işleri kader kısmete bağlı sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: xbea

o ayın parasını alırlar ister 2gün kullan ister 1 ay

bilmiyorsak emin yorum yapmayalım.yok öyle bir şey

kaç gün kullandıysan o kadar günlük fatura kesilir

örnek : aylık 90 lira ödüyor ve 3 gün kullanmışsan
    90/30= 3
    3 x 3 = 9 tl..

ve ayrıca kaç gb indirme yaptığın önemli değil

@logat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xtracer -- 30 Eylül 2016; 19:30:06 >
  • Benimde taahhüt bitti yüksek akn li paket istiyorum ttnette olmadığı için çıkmayı düşünüyorum. Varmı tavsiyeniz şu btk sonuçlanana kadar idare etmelik taahhütsüz

• Türk telekoma veya altyapısına mahkumsan yüksek aknli paket diye birşey yok max 200 gb.Tt altyapısı kullanan isp ler 16-32 paketleri var aknsiz.Taahhütsüz 16mb 129 32mb 159 tl .
    Birde türknet 150gb akn lisi var 60 tl tahhütsüz.
    Tahhahutlu istiyorsan En iiyi paket şuanda vodafone kurumsalı alabildiğin kadar alt yapının hız 100mbit anksiz 150 TL.
    sabah 7 akşam 7 12 saat aralığındada 100mbit kadar diğer 12 saat 3 mbit o tarife de 60 TL.
    Bende ilk etapda 7-7 ye geçicem 60 TL ye.7/24e geçicem ama malum şuanda 4.5mbit dediler görüş topluyorlar bir umut belkii artar 8 - 10 olur (olmuycak ama)Umut fakirin ekmeği..24 aya 150 tl vermeye tırsıyorum.İyi bir kara çıkar diye.
    7den7 ye 60 tl lik paketede geçicem BTK dan kesin karar çıkarsa 4.5 mbit diye 7-24 paketine yükselticem.Tavsiye ederim.7*7 de mantıklı aslında çoğumuzun akn si 10 günde bitiyor.20 gün beklemektense her gün 12 saat full hızdan yararlanırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logat -- 1 Ekim 2016; 3:09:54 >

• logat kullanıcısına yanıt
    Bak vodafone un o paketi güzel ama ben 24 ay taahhüt veremem en fazla 12 ay verebilirim. Yoksa en mantıklı akn siz paket şuan vodafone gözüküyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.