Bildirim
Ttnet abonesi olurken dikkat edilmesi gerekenler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Acentelerden abone olmayın, Telekom Müdürlüklerinden abone olun. İmzaladığınız her şeyi iyi okuyun, taahhüt verecekseniz detaylarını tek tek sorun. İmzaladığınız her şeyden bir kopya alın. Modem vs. alırsanız teslim taahhütnamesinden de bir kopya alın. -
Ttnet abonesi olmayın! En başta yapacağınız şey bu. Turkcell başvurun. Ttnet kadar berbat bir kurum yok sakın bağlatmayın ve çevrenizde herkese ttnetten uzak durması gerektiğini söyleyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Superonline fiber yok, Ttnet fiber var. Mantıklı olan nedir? Ttnet fiber kötü müdür?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben şahsen çok memnunum şuan. Bence sorunların bir çoğu şahıslarla alakalı oluyor genelde. TTNET le alakali bir durum varsa muhtemelen fatura ve kapattirmayla alakali konular. Yani adamın önerisine baksana TTNET bağlatma S.O bağlat diyor sanki her yerde var da S.O millet özellikle TTNET i tercih ediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TTnet altyapısı varsa Vodafone Fiber i bakmadan geçmeyin derim. Upoad hızları TTNET e göre %50 ila %100 arasından daha fazla..
Mesela 60Mbit/4Mbit hızı 150AKK lisi 70TL -
Aynen öyle. Ttnetin fiberi gayet iyi çalışıyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ttnet abonesi olmayın, oldurmayın.. -
artık çok geç bağlattım 1 aydır internetsiz kaldım daha da dayanamdım bir sıkıntı yaşarsam buradan yazarım...
Teşekkur ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X