merhaba arkadaşlar sizinle bi konuyu paylaşmak istedim...geçen ay 4 gb limitli 1 mbps hızında internetimi, yine 4 gb limitli 8 mbps hızına geçirdim...ilk 1 hafta internet gerçekten gayet hızlıydı...hızını netten test ediyordum...7 mbps falan çıkıyordu sonuç...neyse 1 hafta böle kullandım baktım kotayı geçmişim.tekrar hızı test ettim 1.5 mbps de..kotayı geçtiğiç için düşürmüşlerdir dedim...ama bugün her şey sıfırlandı 1 kasım oldu... hızını test ettim yine 1 mbps.. tabiki bu durum beni baya rahatsız etti...hemen aradım ttnet müşteri hizmetlerini anlattım sorunumu... karşıdaki kişi hızının gayet iyi demez mi beynimden aşağıya kaynar sular dökldü...sinirlendim biraz...bağırmaya başladım işte... önceden 7 mbps de falan geziyordu şimdi neden 1 e düştü falan dedim...her zamanki yalanları santral olaylarını falan anlatmaya başladılar...hemen arıza kaydı yapan dedim...yapamayız dediler...çünkü hızınız gayet normal dediler... yapacaksınız mecbursunuz dedim çok ısrar ettim kapatmadım telefonu...adm en sonunda arıza kaydı yaptı... ve kapattı teli... ve 5 dakka sonra netim kesildi.... ve tekrar geldi bi de ne göriyim internetimin hızı 7 mbps ye tekrar çıkmış...:D diyeceğim şu ki arkadaşlar ttnet'in younlarına gelmeyin hakkınız arayın...
adamlar sana 8 demiyolar ki 8 e kadar diyolar 1 de verse verir yani hak iddaa etme şansın yok hattı elverdiği sürece 8 vermeye çalışıyolar ama bi kere sorun yaşarsan eğer düşürdüklerinde çıkarmamak içn ellerinden gelen bütün herşeyi yapıyolar
Nasıl olsa garanti etmedik diyorlar, kafalarına göre işliyorlar işte. Müşteri biraz bastırırsa eski haline geri getiriyorlar. Ne güzel firma, peh.