Bu yöntem AKK'sını doldurup 3mbps lik hıza düşenler için geçerlidir.
Bildiğiniz üzere bi ay içerisinde 2 kez tarife değişikliği yapılabilmektedir. Bu yöntemi bulmadan önce kullandığım internet 35mbps 100gb . Ne kadar uğraştımsa 200gb lık AKK sı olan bir pakete geçiş yapamadım. 50mbps lik pakete geçmek istedim altyapımın yetersiz olduğu söylendi , altyapımın desteklediği kadar hız verin amaç 200gb AKK olsun dedim ve haftalarca uğraştım buna rağmen bi sonuç alamadım. Geçen ayın ilk haftası 100gb lık AKK yı doldurunca Türk Telekom'a sinir olduğumdan böyle bi yöntem aklıma geldi. Bildiginiz gibi AKK dolunca hız 3mbps ye düşüyor. Aynı şekilde kampanyamın en düşük paketi 24mbps 35gb e o zaman ben bu pakete geçiş yapayım, nasılsa kota dolmuş ve hızda değişen birşey olmayacak . hem geri kalan günlerdede geçmiş olduğum paket üzerinden ücretlendirme yapılır. Bu yöntem 80 liralık faturamı 65 tl ye indirdi.
Yeni ay başladı 35 gb lık kota dolana kadar bir değişiklik yapmadım 24mbps de yavaş bi internet değil sonuçta. 35gb dün doldu ve tekrar 35mbps 100GB AKK lık pakete geçiş yaptım 100 gb dolunca tekrar 24mbps lik pakete döndürücem. ay içerisinde 2 kez değişiklik ile yaklaşık 15 tl tasarruf etmiş oluyorsunuz.
Taahhütü olup iptal edemeyenler için bir yazı paylaşıcam yakında. Ceza ödemeden iptal etmek isteyenler için. Umarım faydalı bir yazı olmuştur . İyi günler..