Şimdi Ara

TTnet Bıktırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 8 yılı var ttnet kullanıcısıyım. Bize hiç bir artisi olmadığı halde sorunları başladı varsa yoksa yeni gelenlere kampanyalar zart zurt. Neyse burayı geçiyorum herkes görüyor biliyor zaten.

Sorunum : Nerdeyse hergün bu problemle karşılaşıyorum netim gidip geliyor çıkan hata ise adsl hattınız sorun olabilir çekmiyor gibi şeyler hatta splitter ile modem arasında hat kablosu takılı değil dsl ışığı yanmıyor olabilir . Falan yazıyor yani artık bittim neti kapattırcak hale geldim bu olay nasıl çözülcek ?

• eğer önceden kopmayan bağlantın şimdi kopmaya başladıysa hat sinyalin düşük olabilir. hani evden bişeyi ellemediysen zaten başka herşey mantıksız geliyo.

eğer destekliyosa modem arayüzündende görebilirsin (margin deniyo hat sinyal gücüne) ama hat sinyali olayı konusunda hiç bi fikrim yok ne kadarı makbuldür v.s. eğer göremiyosan ttneti arayıp sorabilirsin. çok odun bi müşteri temsilcisine denk gelirsen hattın şu an ne kadar hızı destekliyo diye sor derdini anlat. yapacak başka bişey yok
  • Son birkaç haftadır Snr marjları iyice azaldı. Demek ki abone miktarları doyuma ulaştı ve biz eski abonelerin hatlarını iptal etmemizi istiyorlar. TTNETi kırmayalım, istediklerini yapalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Son birkaç haftadır Snr marjları iyice azaldı. Demek ki abone miktarları doyuma ulaştı ve biz eski abonelerin hatlarını iptal etmemizi istiyorlar. TTNETi kırmayalım, istediklerini yapalım.

aynen usta paronoyak ettiği için artık 4 mb kullandığım günlerde bf deonline da takılırken browserın bi sayfasında devamlı modemi izlerdim, lavuklar dediğin gibi snrları düşük tutuyorlar son zamanlarda ttnetin düşüncesini okuyabiliyorum...
  • Snrler Türkiye genelindeki kesintiden sonra düşmüştü ancak yaklaşık 2 gün sonra komple düzeldi. Hatta başlık açmıştım adsl2+ da senk. olmuyor diye. Ancak şuan hiç bir problem yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.