Şimdi Ara

ttnet borcundan kesildi (acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar borç gecikmesinden dolayi şuanda kesildi bunu aşmanın bir yolu varmı interneti kullanabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: boleyn58

Arkadaşlar borç gecikmesinden dolayi şuanda kesildi bunu aşmanın bir yolu varmı interneti kullanabilir miyim?

faturayı odemeyi dene belki açılır

• boleyn58 B kullanıcısına yanıt
    HTTPS kullanan sitelere 10 kb hızında girebilirsin. Vpn kurarsan tüm sitelere girebilirsin ama 5 kb hız ile kanser olmaya değmez.
  • https:/
    Dene bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYKIRI.

HTTPS kullanan sitelere 10 kb hızında girebilirsin. Vpn kurarsan tüm sitelere girebilirsin ama 5 kb hız ile kanser olmaya değmez.

Mobil internet hızından iyimidir pek bilgim yokta

• boleyn58 B kullanıcısına yanıt
    Mobil internet derken ? Pakette 128kb diye biliyorum en düşük hız yani mobilden iyi değil ama whatsapp falanda kullanabiliyorsun o bakımdan güzel.
  • geçenlerde 3 fatura ödenenmiş birisinin interneti hala açıktı senın nasılkapandı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

geçenlerde 3 fatura ödenenmiş birisinin interneti hala açıktı senın nasılkapandı?

3 ödenmemiş faturam var

• quote:

quote:

geçenlerde 3 fatura ödenenmiş birisinin interneti hala açıktı senın nasılkapandı?

3 ödenmemiş faturam var

Allah yardım etsin hocam tahahhüt bitsin iptal edicem bende 5 ay kaldı. Dandik cepnet bile daha iyiydi yavaştı ama iş görüyordu bunlara tonla para veriyorsun yine yavaş
  • quote:

quote:

3 ödenmemiş faturam var

3 ay ödemediğin zaman otomatik olarak kesiliyor dostum bende senin gibi yapıyorum hep 3 ay ödemiyorum :D tembellikten. para var gidip yatırmıyorum.. kesiliyor üstüne bir sürü faiz biniyo oyle yatırıyorum.aslında yapmamam lazım ama. bundan sonra dikkat edeceğim yani sanada tavsiyem her ay yatır.
  • Benim bildigim gecikme faizi başlamıştır sen bir an önce bi vezneye git
  • İnterneti actırdığın zaman acma kapama bedeli olarak bir sonraki faturaya 20tl yansıyacak.
    Firefox kullanıyorsan anonymox adlı eklentiyi indir her sitede https yazmana gerek kalmaz.Proxy kullan yani. İstersen ultrasurf indir kur.
    1.1mb'a kadar indirme yapabiliyorsun.
    Ayrıca müzik dinlemek istersenhttps://soundcloud.com adlı siteye gir (proxy olmadanda girebilirsin.)
    İstediğin müziği arat birazcık dolsun sonra dinle
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlechaVeloz

quote:

quote:

3 ödenmemiş faturam var

3 ay ödemediğin zaman otomatik olarak kesiliyor dostum bende senin gibi yapıyorum hep 3 ay ödemiyorum :D tembellikten. para var gidip yatırmıyorum.. kesiliyor üstüne bir sürü faiz biniyo oyle yatırıyorum.aslında yapmamam lazım ama. bundan sonra dikkat edeceğim yani sanada tavsiyem her ay yatır.

beyler 3 ay ödemeyince ne kadar faiz biniyor. bu ay ödemesem diyorum ilk kez fatura ödemicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 18 Kasım 2013; 14:39:45 >

• zaten kapandı. açtırmak için sanırım 15 tl gibi açtırma parası ödüceksin. tam bilmiyorum ama 15 tl idi sanırım
  • Girebilirsin
  • Kapatma açma ücreti diye 15tl kitlemişlerdir geçmiş olsun.
  • Ödendi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.