Şimdi Ara

TTNet'den Sıkıntısı Olmayıp İSS Değiştirenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar,uzun zamandır takipteyim buraları. 1 ay kadar sonra TTNet taahhütüm bitiyor. Evimizde fiber altyapı var ve taahhüt edilen 24 Mbps hızı fazlasıyla alıyorum günün her saatinde. Kısacası TTNet'den bir şikayetim yok
    ,lakin şuan kullandığım tarifeyi bana uçuk fiyatlardan yenilemek istiyor. Yada internete kota koyup (200 GB) aynı hızdan alıp 84 tlye devam edeceksin diyor.

Benim sorum şu: daha önce TTNet'li olup sıkıntısı olmayan ama diğer İSS lere geçtiğinde sıkıntı yaşayan var mı?

Gözlemlediğim kadarı ile TTNet'de sıkıntı yaşayan diğer İSS'lerde sıkıntı yaşamaya devam etmiş çoğunlukla. Sizce İSS değiştirmek mi mantıklı yoksa TTNet'le yola devam etmek mi?

Not: Afyonkarahisar Merkez'de ikamet ediyorum.

• Bi problemin yoksa değişmeni önermem.
  • Başka düşüncesi olan var mı?
  • halil.ozkan kullanıcısına yanıt
    Bende Kütahya merkez de oturuyorum bende 24 mbit fiber kullanıyorum başka firma geçecektim ama sakın öyle bir hata yapma kafan rahat olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mustafaeae43 kullanıcısına yanıt
    siz geçip sıkıntı mı yaşadınız?
    Ben geçmeden sıkıntı yaşadım müşteri hizmetleri çok kötü geçsem neler yaşardım millenicom bahsettiğim

• mustafaeae43 kullanıcısına yanıt
    Anladım. EN iyisi 10-15 tl fazla verip,canımızı sıkmamak anlaşılan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Kesinlikle diğer firmalar şans işi her şeyleri sorun Türk Telekom hiç yoktan bir şey oldumu yüzyüze görüşeceğiniz birisi olması

• ben ttnetten, netgalaksiye geçtim. süper hızlı portumdan ve hızımdan oldum. internet kesintileri ve yavaşlamalarıda tuzu biberi.
  • Petegrus kullanıcısına yanıt
    Saten her yerde söyleniyor ben bile 1 ayda yaklaşık 20 kere forumda söyledim başka firmalar şans işi ucuz fiyat diye millet yöneliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Petegrus

ben ttnetten, netgalaksiye geçtim. süper hızlı portumdan ve hızımdan oldum. internet kesintileri ve yavaşlamalarıda tuzu biberi.
    Al benden o kadar 75 mbps hızım gecenin saat 12 sini geçti hız yerlerde lanet olası firmanın teknik desteği de yok zaten maillerde dönüş yapmıyorlar kesinlikle net galaksiye geçmeyin pişman olursunuz.TTNet'den Sıkıntısı Olmayıp İSS Değiştirenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rehber_ -- 24 Aralık 2019; 0:30:13 >

• rehber_ R kullanıcısına yanıt
    Aylık 200 GB kota 24 Mbps hız ,taahhütü yeniledim arkadaşlar. 84,90 TL fiyat.
  • rehber_ R kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom gerisi yalan hepsinde bir sorun var ya Ping sorunu ya hız sorunu ya teknik servis sorunu herkes bunları söylüyor ama dinleyen yok

• Netspeed kullanıyorum memnunum.

Fiber alt yapın var aslında geçiş sırasında yaşayacağın problemler haricinde bir sorun yaşamazsın.

Millenicom a bakabilirsin. Netspeed Afyon da yok galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil.ozkan

Aylık 200 GB kota 24 Mbps hız ,taahhütü yeniledim arkadaşlar. 84,90 TL fiyat.
    Turksat site girişine kadar fiber döşedi.Mail yolladım adres ve tel no istediler.
    Turksat olmazsa bende 50mb/300gb düşünüyorum bu gidişle ttnete dönücem sanırım.
    Kotasız aknsiz internet kullanıcaz diye maymuna döndük iyice.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rehber_

Al benden o kadar 75 mbps hızım gecenin saat 12 sini geçti hız yerlerde lanet olası firmanın teknik desteği de yok zaten maillerde dönüş yapmıyorlar kesinlikle net galaksiye geçmeyin pişman olursunuz.

Alıntıları Göster
    ttnet fiyatları 1-2 tık ucuzlatsa bunlar batacak da, ucuzlatmıyor işte

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.