Bildirim
Ttnet devir
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hangi il hocam? -
Eskişehir çevre illere ve istanbul trenle gelinir -
Hocam gelinir de yanlış bilmiyorsam nakil ücreti dışında vekalet ücreti çıkıyor başka ile devrederken ona göre devredin. -
Nakil +devir ücreti die biliyorum ama -
Tt mh diyorki önce nakil yapılacak nakilden 36 tl sonra devir edilecek 36 TL bu şekilde olur dedi -
Bir arayıp sorayım belki bir yakınım alabilir ama yanlış bilmiyorsam -burda da okumuştum- farklı il olunca noterden vekalet çıkarman gerekiyor.
Bu arada siz neden devrediyorsunuz? 50 hız için fiyat iyi aslında. -
Evde 2 kişiyiz red 20 var YouTube VS sınırsız, noter vekalet olayı hat sahibi ile devralacak kişi farklı illerden işlem yapmak isterse geçerli die biliyorum, bben zaten devir durumunda il değişikliği yapabilirim -
İyi günler hocam.
Konya'da yaşıyorum. 100Mbps'e yükselttiğinizde fiyatı ne kadar oluyor? Devir almak isterim. -
Hocam selamlar tarife değişikliklerinde çok ciddi fiyat farkları oluyor, taahhüt bitimine kadar böyle kullanmak daha makul fiyat için. -
Hocam zahmet olmazsa MH'yi arayıp sorabilir misiniz?
Evimde fiber mevcut. Fiber olan bir yere devir yapıldığında 100Mbps yükseltildiğinde fiyatı ne kadar oluyor? 8₺ gibi bir fark olması gerek yanlış hesaplamadıysam. -
Arıyorum dostum -
tt ile şu anda görüştüm 100 mbps olursa 103 tl olur dedi devir işlemi sebebi ile 36 tl ve nakil işlemi sebebi tekrar 36 tl ücretlendirme olur dedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canezixx -- 26 Kasım 2019; 15:17:51 > -
Hocam peki alacak kisinin fiberi yok hat vdsl sorun olur mu, bilginiz var mı? Bu arada modemi de veriyorsunuz yanında dimi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skippeer -- 26 Kasım 2019; 15:49:9 > -
Evet modemide vericem benim evimde de fiber yok apartman girişine kadar fiber sonrası 2li kabloya dönüyor altyapım 85 faland estekliyor dediler 50 aldım. hız testlerinde 46 47 görüyorum , , dowloand da gönderici servere göre 5 mbps anlıksaniyede) indirim yaptığım oluyor -
Hocam eğer bekleyebilirseniz yarın sabahtan genel müdürlüğe gidip vir sorayım velaket durumunu falan. Yakın zaten hem daha kesin bir bilgi almış olurum. -
Bekliyorum -
Çok teşekkür ederim hocam zahmet ettiniz. PM ile ulaştım. -
Devrettiniz mi hocam birisine?
Son durum nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skippeer -- 27 Kasım 2019; 14:22:49 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X