Şimdi Ara

TTNET DIAL-UP ÜCRETLERİ (MEŞHUR 146)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 hafta bounca 146 ile (200 3 146) ile bağlanmak zorundayım, neredeyse 1 saattir bakmadığım yer kalmadı fakat bir türlü saat başına kaç lira olduğunu bulamadım.

nasıl öğreneceğim ben bu lanet 146'ın kaç lira olduğunu?

• bilmiyorum arkadaşım ama taa kaç sene önce saati 1 tl idi sanırsam.
  • www.turktelekom.com.tr/telekom/tr/pdf/evavantajlarr_v5.pdf
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkan07

www.turktelekom.com.tr/telekom/tr/pdf/evavantajlarr_v5.pdf

çok teşekkürler.

ben mi yanlış hesaplıyorum yoksa saati 5 lira mı

bu adamların bir senede %88 kâr etmesine şaşırılmamalı.

• @kontendo 145 kullancak kimse yoktur şu zamanda çünkü 3g yada edge ile aylık 1 gb paket alıp herkes kullanilir, interneti her hangi bir edge uyumlu tleofnu pc ile eşleştirip zira şu zmaanda edge destekelmeeyn çok nadir şebeke vardır,

145 fiyatına gelince tahmin edersinizki adsl üzerinden fax olmuyor fax kullanmak zorunda biri de fax makinası 200 tl küsür ne yapıcak bir fax modem alıcak yada tüm laptoplarda var 146 ile giirp 5-10 dk y eişini hal edicek çıkıcak 146 dan, 146 hiç bitmez fransada bile masaüstü pc lerde fax için 56k alınıyor, şimdi adma bunu dışarda yapsa 3-5 lira vericek evinde fax ı göndermek varken kimse kimsenin ağız kokusuna merakli diil;)

umarım aydınlatabilmişimdir sayın üye,
  • teksalih,

çok teşekkürler. benim telefonum 6600 slide ; aşağıdaki linkteki telefon

http://www.hepsiburada.com/nokia-6600-slide-/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepnok6600sl

biliyorum yeri burası değil fakat sormak zorundayım. bu telefonla bahsettiğiniz 1gb'lık interneti nasıl alacağım. hiçbir bilgim yok bu konuda ve yarın istanbul dışına çıkıyorum. bari bu 3g özelliğiyile 1gb'lık kampanyadan faydalanayım ama nasıl?
  • oo bir kardeşimiz yardım iştemiş hemen yardımcı olalım ona yapmak gerekenler çok basit,

hangi operatörü kullanıyorsun bunu cevapla hemen halledelim/ faturalımısın faturasızmı?
  • kontörlü, vodafone.
  • http://www.vodafone.com.tr/Internet/1gb-hesapli-internet-tarifesi.php

Faturalı 7.2 Mbps'ye kadar 30 TL 0,5 TL /10 MB 100 TL/Ay
    Faturasız 7.2 Mbps'ye kadar 35 TL 7 TL / 100 MB 140 TL / Ay

aylık 30 tl karşılığında 1 gb lik paketi alabilirsin, lap topun için öyle 3g modem felan önemli değil teleofnunu pc suite ile pc ne bağla ve pc suiteden internete bağlana bas hop artık internttesin:D bu kadar hepsi
  • bu kadar kolay olduğunu bilmiyordum :) yarın sabah başvurayım o zaman. yardımcı olan herkese çok teşekkürler arkadaşlar.

1 saat 146 = 5 lira
  • yarın sabaha gerek yok:D ara vodafone müşteri hizmetlerini MH ile konuşarak hattını açtır tabi önce 30 lira yükle:D bu kadar hepsi sonra bahsettiğim ayar konfigürasyon ile sürekli internettekalabilirsin:D merak etme her türlü fax için 146 ya muhtacız:D 3g dede olmuyor fax :D
  • Telefon hattından fax göndermekle 146 nın ne gibi bir alakası var, anlamadım. Eğer internet üzerinden fax hizmeti alıyorsanız bunu 3g ile de halledebilirsiniz. Yok telefon hattı üzerinden fax alım-gönderimi yapıyorsanız direk ulaşacağınız numarayı çevirmiyormusunuz?
  • bruce lee adsl ve 3g de fax gönderilmez, telefonunu fax alışverişine ayarlarsın buda 146 gibi pahalı bir tarifedir tşk
  • dediğniiz konuy anladım internet üzerinden fax hizmeti alınırsa dediğiniz dogru ama ayda yılda 1 fax gönderen birisi neden fax hizmeti alsın 56k daha mantıklı?
  • Anlatmak istediğim faks/modem ile faks göndermek istediğimizde 146 ile alakamız ne? Benim bildiğim 146 değil diğer faks makinesinin bağlı olduğu telefon numarası çevrilir ve normal telefon görüşmesi ile aynı ücretlendirilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brucelee

Anlatmak istediğim faks/modem ile faks göndermek istediğimizde 146 ile alakamız ne? Benim bildiğim 146 değil diğer faks makinesinin bağlı olduğu telefon numarası çevrilir ve normal telefon görüşmesi ile aynı ücretlendirilir.

Evet öyle zaten, faks hizmetinin 146 ile alakası yoktur. Sadece bir faks programı, bir faks-modem bir de telefon hattı yeterli
  • ne demişler akıl akıldan üstündür demekki yanlış bilgim varmış bende dogrusunu örendim tşk
  • eskiden beri 146 5 tl saati bir ara girmiştim ordan biliyorum 3g yönelin bence
  • arkadaşlar 3 aylık 20 tl diyor
    ücretlendirme hakkında detaylı bilgisi olan ya da kullanan var mı? gerçekten 20 tl ye 3 ay sınırsız kullanabiliyorsak işimi görür. varsa bilen cevaplasın yeni konu açmayayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.