Şimdi Ara

Ttnet = Donanimhaber reklamları.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 8 senedir dh' de bulunuyorum ve her zaman dh' nin kullanıcın yanında olduğunu düşündüğüm için bi istekte bulunmak istiyorum. Türkiye' nin en hızlı güncellenen teknoloji sitesi ve paylaşım merkezi olan forumu muzun, ttnet gibi İnternet kullanımını kısıtlayan firmanın reklamlarını yayınlamasını rica ediyorum.(çok şey mi istedik:) Tabi olayın ticari boyutları vardır ama benim gibi çoğu kullanıcın kat kat desteğini alacağınıza eminim.

• bende hiç uygun görmüyorum bu durumu.az kaldı yakında hiç takılmam buraya.
    halkı sömürenlerin reklamını yapan kuruluş medya vs... hepsiyle alakayı kestim.
    artık tv bile izlemiyorum sırf bu kapitalist halkı sömüren reklamlar yüzünden.
    özgürce biryerde takılamıyoruz heryerde reklam.
  • reklamsız bir site göze kulağa hoş geliyorda bu ne kadar mümkün veya halkı kim ne kadar sömürüyor hiçbir mahkeme kararı olmadan bunu kim nasıl tespit edipte ona göre senin reklamını reddediyorum veya kabul ediyorum diyebilecek.hadi domaini geçtim hostingi tasarımı yazılımı anında mudahalede bulunabilecek bir operasyon personeli bunların maliyeti nasıl karşılanacak..ya bağışla yada reklamla gelir sağlanacak.merak ediyorum denseki herkes 50 lira hadi 50 yide geçtim 20 lira şu hesaba yatırsın acaba 1000 lira toplanabilir mi? hiç sanmıyorum..hepimiz bazı uygulamaları eleştiriyoruz ama gerçekleride gözardı edip polyanacılık oynayamayız..herkes kişisel tepkisini gösterebilir farklı bir servis sağlayıcıya geçebilir mesela bu ise farklı bir konu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: poison06

reklamsız bir site göze kulağa hoş geliyorda bu ne kadar mümkün veya halkı kim ne kadar sömürüyor hiçbir mahkeme kararı olmadan bunu kim nasıl tespit edipte ona göre senin reklamını reddediyorum veya kabul ediyorum diyebilecek.hadi domaini geçtim hostingi tasarımı yazılımı anında mudahalede bulunabilecek bir operasyon personeli bunların maliyeti nasıl karşılanacak..ya bağışla yada reklamla gelir sağlanacak.merak ediyorum denseki herkes 50 lira hadi 50 yide geçtim 20 lira şu hesaba yatırsın acaba 1000 lira toplanabilir mi? hiç sanmıyorum..hepimiz bazı uygulamaları eleştiriyoruz ama gerçekleride gözardı edip polyanacılık oynayamayız..herkes kişisel tepkisini gösterebilir farklı bir servis sağlayıcıya geçebilir mesela bu ise farklı bir konu..

Aynen basit işler değil bunlar.

Sizin bi işyeriniz olsa yada ne bileyim reklam alabildiğiniz bi yeriniz olsa ve ttnet size iyi bir parayla reklam verse yok olmaz mı diyeceksiniz :) komik yani millet para için neler neler yapıyor enazından bu olay gayet yasal bir durum.Ayrıca burada maliyetleri olan bir site söz konusu.Nihayetinde 2-3 kişinin baktığı 50-100 kişinin takıldığı bir site değil, kolay işler değil.Varsa zengin bir babayiğit koysun ortaya sponsorluk teklifini kurtarsın bizi ttnet reklamlarından yoksa dh a laf söylemenin bu konuda mantığı yok.

• Kardeşim o kadar maliyet nerden karşılanacak siz vermeden alalım diyorsunuz... O zaman reklamdan gelen parayı şu hesap numarasına yatırın sitede reklam olmasın... Eminim ki o zaman hepiniz arazi olacaksınız hamasi nutuklarla peynir gemisi yürümüyor... Neymiş ttnet' e gıcık oluyormuş ister beğen ister beğenme Ttnet şu anda avrupanın 5. büyük internet servis sağlayıcısı elbette biraz pahalı ama Türkiye de ne ucuz ki? Benzin dünyanın en pahalı benzini elektrik öyle doğalgaz öyle su öyle vs. vs... uzar gider... Beğenmiyorsan kurarsın bilgisayarına ad-blocker reklamları görmessin bu kadar basit...
  • İyi hoş diyorsun da, her kurumun ya da böyle web sitelerinin bir yerden masraflarını karşılaması gerekir. Diğer yandan reklam alınması, o kurumun kölesi olunduğu ya da her istediğinin yapılacağı anlamına gelmez, ki zaten gelmediğini görüyoruz.
  • adamlar para kazanıyor malesef yapacak bişey yok

tabi forum olarak para toplayıp ttnet in verdiği reklam parasını biz verirsek belki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xdian

Yaklaşık 8 senedir dh' de bulunuyorum ve her zaman dh' nin kullanıcın yanında olduğunu düşündüğüm için bi istekte bulunmak istiyorum. Türkiye' nin en hızlı güncellenen teknoloji sitesi ve paylaşım merkezi olan forumu muzun, ttnet gibi İnternet kullanımını kısıtlayan firmanın reklamlarını yayınlamasını rica ediyorum.(çok şey mi istedik:) Tabi olayın ticari boyutları vardır ama benim gibi çoğu kullanıcın kat kat desteğini alacağınıza eminim.

Çok şey istiyorsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Kardeşim o kadar maliyet nerden karşılanacak siz vermeden alalım diyorsunuz... O zaman reklamdan gelen parayı şu hesap numarasına yatırın sitede reklam olmasın... Eminim ki o zaman hepiniz arazi olacaksınız hamasi nutuklarla peynir gemisi yürümüyor... Neymiş ttnet' e gıcık oluyormuş ister beğen ister beğenme Ttnet şu anda avrupanın 5. büyük internet servis sağlayıcısı elbette biraz pahalı ama Türkiye de ne ucuz ki? Benzin dünyanın en pahalı benzini elektrik öyle doğalgaz öyle su öyle vs. vs... uzar gider... Beğenmiyorsan kurarsın bilgisayarına ad-blocker reklamları görmessin bu kadar basit...

Bu site ttnet reklam vermeden öncede vardı ki burda para verme konusuda saçma sapan bişey yazmışın. Ben orda insanların takdiri konusuna değindim. Sen 5. Büyük firmanla gururduy ama azcik pahalı dediğin internet kişiden kisiye göre degişir bunuda bil ve reklamlarını görünce gıcık vs olmuyorum sadece tepki manasinda söylemek istedim.

• Xdian

Haklısınız ttnet reklamı almadan önce de bu site buradaydı. Ancak daha çok para kazanmak için kimse böyle bir yerden gelecek reklam gelirini geri çevirmek istemez.

ttnet'i günahım kadar sevmem, hatta memnun olmadığımı dile getirdiğim en az 20 tane şikayetim ve ses kaydım ttnet'de mevcuttur. Uzun lafın kısası bizim tepkimiz yada isteğimiz ile bu işler olmaz. Forumun giderlerini karşılayan kişi her şeyden önce kazandığı paraya bakar.
  • quote:

ttnet gibi İnternet kullanımını kısıtlayan firmanın reklamlarını yayınlamasını rica ediyorum.

Yanlış yazdığınız aşikar da. Yukarıdaki BeyazBüyü'nün dediği doğru. Bunu direk DH'nin reklam departmanına veya Gün Oksay'a iletmeniz gerekmekte.
  • İlla görmek istemiyorum diyorsanız çeşitli reklam engelleyici eklentiler var.
  • ttnetın verdıgı parayı kımse vermıyordur, kaldı kı pcdepo hakkında sıkayet etmıstım gelen cevap

''Aynı durumda siz olsaydınız ne yapardınız? Sonuçta burasının gelire ihtiyacı var ve bu geliri elde edebileceği tek şey reklam. Ayrıca sadece sizin dediğiniz firma ile değil eminim ki bir çok üyenin burada reklamı olan firma ile sorunu vardır. Şimdi bütün reklamlari kaldırmamız mı gerekiyor? ''

ayrıca

''Firmalarla ilgili sorunları içeren konuların forumda açımı yasaktır. Foruma üye olurken kabul ettiğiniz kurallara göz atabilirsiniz. ''

anlıcan kralı gelsın reklam gelırını engelleyıcı davranışta bulunduramaz
  • Yani böyle birşeye imkan yok tabi ama yinede TTNET bölümü olması ve bu bölümde alabildiğine eleştirlere yer verilmeside demokratiklik olarak güzel birşey..
  • quote:

Orijinalden alıntı: poison06

reklamsız bir site göze kulağa hoş geliyorda bu ne kadar mümkün veya halkı kim ne kadar sömürüyor hiçbir mahkeme kararı olmadan bunu kim nasıl tespit edipte ona göre senin reklamını reddediyorum veya kabul ediyorum diyebilecek.hadi domaini geçtim hostingi tasarımı yazılımı anında mudahalede bulunabilecek bir operasyon personeli bunların maliyeti nasıl karşılanacak..ya bağışla yada reklamla gelir sağlanacak.merak ediyorum denseki herkes 50 lira hadi 50 yide geçtim 20 lira şu hesaba yatırsın acaba 1000 lira toplanabilir mi? hiç sanmıyorum..hepimiz bazı uygulamaları eleştiriyoruz ama gerçekleride gözardı edip polyanacılık oynayamayız..herkes kişisel tepkisini gösterebilir farklı bir servis sağlayıcıya geçebilir mesela bu ise farklı bir konu..

Türkiyenin en büyük sitelerinin birisinde adminim bende ve bu işler öyle dediğiniz kadarda zor değil.
    gözünüzde okadarda büyütmeyin.
    bu devirde sınırsız traficli xeon işlemci 4tb lık 1 gbps lik serverllar aylık 350 tl civarı.
    domain ücretide zaten malum.bu masrafları google reklamıyla karşılayan siteler var.kaldıki büyük forumların çoğunu sponsorlar barındırıyor.
    bu forumun kazancına llafımızda yok gözümüzde yok haddimiz değil ama bir forum büyük ve her kitleye hitap ediyorsa ve bu kitle tüketicilerin takıldığı bir mekansa müşterilerin memnuniyeti reklamdan önce gelmeli.ben şahsım adına tüketicilerin hiç sevmediği bir şirketin reklamını donanımhaberin yapmasını yakıştıramıyorum.değer vermediğimiz bir forum olsa zaten biz üyelerin umrunda olmaz.google den aradığımızı yazar donanımhabere girer alacağımızı alır çıkar gideriz.işimiz düşmediği sürece ve google de ilk sırada çıkmadığı sürecede girmeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren16 -- 1 Mayıs 2012; 22:11:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xdian

Yaklaşık 8 senedir dh' de bulunuyorum ve her zaman dh' nin kullanıcın yanında olduğunu düşündüğüm için bi istekte bulunmak istiyorum. Türkiye' nin en hızlı güncellenen teknoloji sitesi ve paylaşım merkezi olan forumu muzun, ttnet gibi İnternet kullanımını kısıtlayan firmanın reklamlarını yayınlamasını rica ediyorum.(çok şey mi istedik:) Tabi olayın ticari boyutları vardır ama benim gibi çoğu kullanıcın kat kat desteğini alacağınıza eminim.
    yayınlamasını mı yoksa yayınlamamasını mı istiyorsun ?
  • bir sormak lazım aylık kaç lira bu sitenin maliyeti netice itibariyle günde 100 kişinin giriş yaptığı 2-3 kişinin hobi olarak ilgilendiği amatör bir site değil burası..sadece bir tahmin fakat siteye kimbilir kaç kere hack saldırısı yapılmıştır bunları ve sitede bakım onarım çalışmalarını yapan ekibe bile verilecek ücreti karşılamak için iyi bir kaynağa ihtiyacı şart koşar ayrıca sevilmeyen bir şirketin reklamı ifadesi göreceli bir kavram.siz A şirketini sevmezsiniz ben B diğeri C...benimde gözüme hoş gelir reklamsız cafcaftan uzak görünüme sahip olsun gözümüzde yorulmasın vs...fakat hayatında gerçekleri var inkar edilemeyen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poison06 -- 1 Mayıs 2012; 22:30:20 >
  • Kesinlikle katılıyorum bu duruma ancak; şu firmadan reklam alırım şundan almam gibi durum olabileceğini sanmıyorum.
  • ttnet in ve selulit reklamını gormek istemiyoruz . donanim haber uzun yıllardır burda ve kullanıcılarının yanında olması lazım .
  • İyi olur yayınlanmasa ama unutma burası siyasetin yasak olup ta seçim zamanı akp ve mhp nin reklamlarının alındığı bir forum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.