Biri adsl kullanıyordum. Ttnet e numara taşımak istermisiniz diye arandım. 1yıl ayda 44 lira olan kampanyaya geçerim dedim.
TTnet eve form yolladı imzaladım. ayın 28 inde işlemlerim tamamlandı. Ayın 31 i oldu hala bir taşıma durumu yok. Müşteri hizmetlerini aradığımda formunuz bekleme durumunda diyor. Çift fatura ödemek istemiyorum dediğimde ise bugün saat 17.00 a kadar beklemeniz gerek diyorlar. Saat akşam 5 e kadar hiç bir şey yapılmayacağını biliyorum. Acaba ne yapmam gerek çift fatura ödememk için bir öneriniz var mı arkadaşlar ? TTnet i arayıp talebimi geri çekmek istiyorum dediğimde geri çekemezsiniz dediler..
quote:
Orijinalden alıntı: 333
Biri adsl kullanıyordum. Ttnet e numara taşımak istermisiniz diye arandım. 1yıl ayda 44 lira olan kampanyaya geçerim dedim.
TTnet eve form yolladı imzaladım. ayın 28 inde işlemlerim tamamlandı. Ayın 31 i oldu hala bir taşıma durumu yok. Müşteri hizmetlerini aradığımda formunuz bekleme durumunda diyor. Çift fatura ödemek istemiyorum dediğimde ise bugün saat 17.00 a kadar beklemeniz gerek diyorlar. Saat akşam 5 e kadar hiç bir şey yapılmayacağını biliyorum. Acaba ne yapmam gerek çift fatura ödememk için bir öneriniz var mı arkadaşlar ? TTnet i arayıp talebimi geri çekmek istiyorum dediğimde geri çekemezsiniz dediler..
mevcud hattını dondur bence
Oysa ttnet müşteri hizmetleri hattınızı taşıdıktan sonra taşıma işlemi onaylanana kadar biz size hediye internet vereceğiz demişti.. Güvenmekte hata etmişim
Hat taşıma işlemlerinde abonelik açmak kaç gün sürüyor acaba ?
Biri adsl ile görüştüm hat iptali istedim. tamam edilecek dendi. Sonra telefona bir mesaj : Modem ve iptal formunuzu 10 gün içinde adresimize göndermeniz blablalba....
Pirince giderken bulgurdan da olduk, şimdi modemi de vereceğiz. Şimdi sayfalarca konuşulan BİRİ ADSL İPTAL EZİYETİ günleri başladı..
TTNet ile tekrar görüşüp abonelik yapmak istedim fakat 48 saat içinde gerçekleştiremediğiniz için hattımı taşımaktan vazgeçtim dedim. Hattınız açılmadan iptal edilemez dendi..
Şimdi biri adsl interneti kesecek. TTNET zahmet edip ne zaman aktif ederse internetimi o zaman duruma göre biri aboneliğini kapatıp modem alıp ttnet e geçerim.. Ama olur da ttnet iptal ederse bağlantımı hiç bir masraf çıkarmadan o zaman biri yi arar iptal talebimi geri çekerim.
sonuç mu gerçekten de iki ucu ... değnek oldu.
Her ayrıntısına kadar yazıyorum çünkü aynı duruma düşmesin kimse.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme