Şimdi Ara

ttnet fatura hatası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • temmuz ayının 29unda ağustos ayı için kullanmış olduğum 4gb kotalı internet tarifesini limitsiz 1mb/s internet tarifesine çevrilmesi için gerekli işlemleri yaptım ancak gelen fatura 64 lira, gelemesi gereken fatura 45 lira olması gerekiyordu müşteri hizmetleriyle görüştüm ve sistemde 1ağustos günü tarife değişikliği yapıldığını söyledi ben özellikle ağustos ayı gelmeden başvurumu yaptığımı söyledim ancak bunu yapan kişinin hatasının sonucu bana yansıyor faturayı ödemek zorunda olduğum söylendi ve çok kızdım şikayet formu dolduralım dediler doldurun dedim ama yapılabilicek başka birşey varmı arkadaşlar bilgisi olan arkadaşların önerilerini bekliyorum...

• teoride bi kaybınız yok..çünkü ağustosda gelen faturanız 26 lira olması lazım.çünkü geçişi geç yaptıkları için o ayın faturası eski tarifenizden çıkmıştır..yani siz ağustosda sınırsız kullanırken size sınırlı parası geldi..ama eylülde bu farkı ekleyerek aldılar..dediğim gibi bi kaybınız yok teoride ama işte bi hata yapmaları sizin hesaplarınızı ödemeniz gerekn parayı değiştiriyor..bekleyin bakalım şikayet etmişsiniz ama bi sonuç çıkıcağını sanmıyorum..çünkü eksik yada fazla bi ücret ödeme söz konusu değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

teoride bi kaybınız yok..çünkü ağustosda gelen faturanız 26 lira olması lazım.çünkü geçişi geç yaptıkları için o ayın faturası eski tarifenizden çıkmıştır..yani siz ağustosda sınırsız kullanırken size sınırlı parası geldi..ama eylülde bu farkı ekleyerek aldılar..dediğim gibi bi kaybınız yok teoride ama işte bi hata yapmaları sizin hesaplarınızı ödemeniz gerekn parayı değiştiriyor..bekleyin bakalım şikayet etmişsiniz ama bi sonuç çıkıcağını sanmıyorum..çünkü eksik yada fazla bi ücret ödeme söz konusu değil

kaybım var nasıl yok ben 45 ödemem gerekiyordu ağustos için şimdi 64 ödiyeceğim eylülde 45 ödiyeceğim 20 lira bir fark var burda. bende bir sonuç çıkacağını düşünmüyorum ama yaptıkları sahtekarlık yani doğru düzgün işini yapmıyorlar...

• şikayetten bi sonuç çıkmaz , size ezbere açıklama yaparlar geçerler .size az gelmiş yine, çoğüu kişiye 80 küsür geliyor , banada 83 gelmişti

• bende 8 mb kadar 4 gb kotalı vardı . kotayı aştım 22 GB indirdim . 74 TL fatura geldi . yani 8 mbite kadar ki bağlantıda kotayı ne kadar aşarsan aş 74 tl fatura geliyor .
  • Hocam benim de bu ayki faturam 65 küsür geldi. Ayın 3 ünde 4 Gb limitliden limitsiz pakete geçmiştim. 15 küsür "kısıtlı Ağustos bilmem nesi " diye bir ücret gözüküyor faturada. Faturaya baktığımda ise eylül dönemine ait diyor. Sonradan öğrendiğime göre, artık faturalar 15 inden 15 ine, yani galiba iki aylık veya 1.5 aylık fatura o. O yüzden fazla gelmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzaffersezen

Hocam benim de bu ayki faturam 65 küsür geldi. Ayın 3 ünde 4 Gb limitliden limitsiz pakete geçmiştim. 15 küsür "kısıtlı Ağustos bilmem nesi " diye bir ücret gözüküyor faturada. Faturaya baktığımda ise eylül dönemine ait diyor. Sonradan öğrendiğime göre, artık faturalar 15 inden 15 ine, yani galiba iki aylık veya 1.5 aylık fatura o. O yüzden fazla gelmiş...

öyle bişi yok..ay ortasında geçiş yaptığınzdan diğer faturaya ay sonuna kadar kullandığın yeni tarifenin ücreti kıst adı altında ücretlendiriliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzaffersezen

Hocam benim de bu ayki faturam 65 küsür geldi. Ayın 3 ünde 4 Gb limitliden limitsiz pakete geçmiştim. 15 küsür "kısıtlı Ağustos bilmem nesi " diye bir ücret gözüküyor faturada. Faturaya baktığımda ise eylül dönemine ait diyor. Sonradan öğrendiğime göre, artık faturalar 15 inden 15 ine, yani galiba iki aylık veya 1.5 aylık fatura o. O yüzden fazla gelmiş...

aynen bendeki durum sizde de olmuş. bize olan oldu anlaşılan bu tarife değişikliğini nezaman yapmak lazım değiştirecek olan arkadaşlara ışık tutsun bari...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.