Şimdi Ara

TTNET Fiber mi? ADSL mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim telefon hattına ihtiyacım yok. Cep telefonum yetiyor. O yüzden fiber almam daha mı mantıklı olur?

24 ay taahhütlü aldığım takdirde TTNET ADSL 16mbit 48 tl gibi bir fiyata geliyor. Bunun üzerine bir de telefon parası 17 tl. Toplam 65 tl.

24 ay taahhütlü aldığım takdirde TTNET FIBER 20mbit 55 tl. Başka bir ücret ödemeyeceğim.

İkisinde de AKK = 50 gb

Ben şu an 16gb Adsl kullanıyorum ve hız açısından çok memnunum. Yeni geçeceğim eve Fiber alsam memnun kalır mıyım? Online oyun oynuyorum PS3 üzerinden problem yaşar mıyım?

Not : Superonline maalesef yok ve site yönetimi duvar kırma olayları yüzünden izin vermiyor.

Edit : Dolandırıcılar fiberde de 28 tl istiyorlarmış. Ben böyle adi bir firma görmedim. Başlık anlamını yitirdi arkadaşlar. Superonline adsl alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archelot -- 15 Mayıs 2012; 16:06:41 >

• Ttnet fiber internet'de sadece paket ücreti mi ödeniyor? Yalın adsl ücreti veya telefon bağlatma zorunluluğu yok mu? Şaşırdım bu işe.
  • Ben fiberdede telefon var diye biliyorum. Online oyun oynuyorsanız tabiki ping önemli bunun içinde bakır hat üzerinden adsl hizmeti alacağınıza fiber hizmeti almanız daha sağlıklı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Ttnet fiber internet'de sadece paket ücreti mi ödeniyor? Yalın adsl ücreti veya telefon bağlatma zorunluluğu yok mu? Şaşırdım bu işe.

28 tl teranesi dönüyordu ama böyle birşey varsa hakketen bende şaşırdım.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Ttnet fiber internet'de sadece paket ücreti mi ödeniyor? Yalın adsl ücreti veya telefon bağlatma zorunluluğu yok mu? Şaşırdım bu işe.

28 tl teranesi dönüyordu ama böyle birşey varsa hakketen bende şaşırdım.?

Beyler sizin dediğiniz gibiymiş. 28tl istiyor .....ler Ben böyle dolandırıcı firma görmedim ya...
  • 28 TL ne yaw? 55 TL'nin üzerine aylık 28 TL mi istiyorlar?
  • çaktırmadan fiber diye yine dsl izmeti mi veiryorlar anlayamadım ki.telefon nedne zorunlu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Süperonline VDSL mi Kablonet mi
    8 yıl önce açıldı
    1000 Mbps TT mi Kablonet mi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

çaktırmadan fiber diye yine dsl izmeti mi veiryorlar anlayamadım ki.telefon nedne zorunlu

Aynen öyleymiş. Fiber dedikleri vdsl. Hibernet dedikleri Fiber. Dolandırıcılığın son noktası. Pikatel modem vermelerinden anlamalıydım zaten. Fibere nasıl Pikatel modem veriyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

quote:

Orijinalden alıntı: montevo

çaktırmadan fiber diye yine dsl izmeti mi veiryorlar anlayamadım ki.telefon nedne zorunlu

Aynen öyleymiş. Fiber dedikleri vdsl. Hibernet dedikleri Fiber. Dolandırıcılığın son noktası. Pikatel modem vermelerinden anlamalıydım zaten. Fibere nasıl Pikatel modem veriyorsun?

Ben talep ettiğimde bana verecekleri modem buydu...VDSL 2 destekli modem...
     TTNET Fiber mi? ADSL mi?

Biz itiraz ettik Fibernete bu modem olur mu kardeşim fiberi şunudu bunuda aynı hepsi bakır kablodan cat 5 cat 6 kablodan dediler...EE o zaman gerek yok adsl devam edelim dedik..

• Fiberde binaya kadar fiber geliyor arkadaşlar, binada adsl e dönüyor. Adamlar için en mantıklı yatırım bu; herkese gidip fiber modemmi aldırsınlar birde. Hani sistem kötü olsa tamamda 100 mbite kadar sorunsuz alıyorsunuz TT fiberde. Söylediklerim sitede veya binada TT Fiber kabinleri olan kişiler için geçerli tabi. Bunlar yoksa o tarifelere de zaten geçemezsiniz.
  • 28 lira yalın adsl ücreti mi olur yahu. Telefon bağlatsan 16 lira.
  • Bugün ttnet'ten aradılar. Oturduğumuz siteye fiber internete geçmiş ve yarın size fiber modem getireceğiz dediler.Şimdi bu getircekleri modemde şu anki kullandığımızdan adsl 2+ modemimden bir fark varmı ? birde bu işlemden bize ekstra maliyet olucak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 16 Mayıs 2012; 1:13:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.