Bildirim
Ttnet hat degerlerim nasıl ?
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: crab84
quote:
Orijinalden alıntı: Rasid03
3 gün once net limitsiz pakete abone oldum.8 mbite kadar olan internet en fazla 2 oluyor.Telefon hat degerlerinden anlamıyorum arkadaşlar bi bakabilir misiniz?
şimdiden teşekkürler eger hattım kotuyse cat5 veya cat 6 kablo ile degiştiririm.Telefon kutusundan 20-30 metre fark var umarım o etkilemez
snr çok kötü bu değerlerle fazla hız almaya kalkışırsan sürekli kopma yaşarsın kablolar kötüyse değiştimen çok yararlı olur
hocam telefon kutusundan bi kablo geliyor ona ek bir de ben kablo alıp birleştirdim yani bantladım bi elektrikci getirip cat 5 kablo ile degişirsek degişir dimi?
-
yardım edicek biri yok mu ? -
Ek yaptıysan bantla filan kötü cat5 çekilecek diye gördüm arkadaşa yaptığın yorumda çektir bakalım ama ilk önce modemi in aşşa direk gelen hatta bağlansınlar bak bakalım iyiyse çektirirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BonezCrusher -- 23 Kasım 2013; 20:03:28 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X