Şimdi Ara

TTnet Hat sahibi vefatı üzerine hattı kapatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 12/07/2016 tarihinde babamı kaybettim hatta babamın üzerineydi bu tarihten sonra babam gibi telefonda konuşarak taahhüt süresini uzattım 29 0cak 2019 da taahhüt bitiyor ve ben iptal ettirmek istiyorum aynı zamanda tivibu hizmetide alıyorum benim sormak istediğim ;

Babamın adına süreyi uzattığım için herhangi bir ceza ile karşılaşır mıyım ?
    Şimdi hemen interneti iptal ettirsem kalan süre için indirimli kullanımlar için ceza öder miyim ?
    Tivibu kutusu modem kabloları falan iade etmem gerekir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence babam vefat etti deyin onlara iptal etmek istiyorum v.s deyim. vefat belgesi v.s. isterler herhalde müdürlüğe git iptal işlemini başlat muhtemelen sorsalarda dersin interneti kullandım parasınıda ödedim en fazla taahhütsüz fiyatı üzerinden sizden bir şeyler isterler. Gidip iptal ettirin bence kafanız rahat olsun tadınız kaçmasın bu şekilde düşünerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habib_723 -- 8 Kasım 2018; 12:33:46 >
  • Konuşup öğrendim taahhüt bittikten sonra herhangi bir ceza ödemeden kapatabileceğim söylendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİR AÇIK HAT FACİASI! (AVEA)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.