Ben daha önce ULTRA NETLIMITSIZ 16mbit kullanıyordum sonra hipernete geçtim fakat 3 gün oldu halen "Hat Modu ADSL2+" olarak yazıp VDLSL yazmamaktadır. Ortalama ne kadar sürede geçiyor bir bilgisi olan var mı? Yoksa hemen pazartesi gidip telekom ofisini mi basayım?
Hat modu değişmeden hız yükseltme oldu mu? Ttnet Online İşlem merkezinde şuanki paketiniz ne olarak görünüyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
modem vdsl destekli mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Srcn81
Hat modu değişmeden hız yükseltme oldu mu? Ttnet Online İşlem merkezinde şuanki paketiniz ne olarak görünüyor?
Yok olmadı. İnternet paketim HIPERNET_24 paketi olarak gösterilmektedir.
Modem VDSL destekli, Airties 5650 modelini aldım geçiş yaptığımda onu kurdum. Dün gece aradım TTNETi işleminiz açık gözüküyor 7-15 gün içinde tamamlanır geçiş dedi ama bende anlamadım o işten açıkcası. Niye bu kadar uzun sürüyor
vdsl e gecis biraz zaman alıyor 4-5 gun sonra tamamlanır
sağolun hocam bekleyelim bakalım artık
aynı şekilde bende beklemedeyim, cuma günü geçiş yaptım haftasonuda çalışanlarımız var demişlerdi ama hala geçmedi sanırım haftaiçi bi güne sarktı. merak ettiğim geçiş elektronik olarak olmuyor sanırım saha dolabından elle değiştiriyorlar o yüzden gecikmeli oluyor bilgisi olan varsa aydınlatabilirmi bizi?