Geçmişte kullandığım TTNet hesabımda 8mbit download hızına rahatlıkla ulaşabiliyordum ama onu kapattırıp yeni bir hesap açtırınca durum değişti. Modemin sayfasından bazı değerler...
Değerler belki iyi görünüyor olabilir ama gerçekte durum şu şekilde;
Tahmini nedenleri
Modemde oluşabilecek bir arıza veya anormal hat değerleri : Bu olamaz çünkü 2 modemim var.Her ikisinin sayfalarında da Download/Upload hızları yüksek ve hat zayıflaması vb. değerlerde gayet normal...
İşletim sisteminde ki bir problem : Bu da olamaz çünkü bilgisayarımda 2 işletim sistemi kurulu ve işletim sistemleri gayet güncel ayrıca kayıt defteri vb. optimize edilmiş durumda...
Arkadaşlar lütfen başka bir neden bilen varsa söylesin çıldırıcam yoksaNe bir download yapabiliyorum ne de ping yüzünden online bir oyun oynayabiliyorum
Bendede buna benzer bir sorun var ama sizinki kadar kötü değil...Download hızım 1800 den 1200 ze düştü.Telekoma gittim hattınızda herhangi bir sorun yok dediler.Bende verilecek cevabları 4 gözle bekliyorum.:)
quote:
Orijinalden alıntı: JrCrueL
Geçmişte kullandığım TTNet hesabımda 8mbit download hızına rahatlıkla ulaşabiliyordum ama onu kapattırıp yeni bir hesap açtırınca durum değişti. Modemin sayfasından bazı değerler...
Değerler belki iyi görünüyor olabilir ama gerçekte durum şu şekilde;
Tahmini nedenleri
Modemde oluşabilecek bir arıza veya anormal hat değerleri : Bu olamaz çünkü 2 modemim var.Her ikisinin sayfalarında da Download/Upload hızları yüksek ve hat zayıflaması vb. değerlerde gayet normal...
İşletim sisteminde ki bir problem : Bu da olamaz çünkü bilgisayarımda 2 işletim sistemi kurulu ve işletim sistemleri gayet güncel ayrıca kayıt defteri vb. optimize edilmiş durumda...
Arkadaşlar lütfen başka bir neden bilen varsa söylesin çıldırıcam yoksaNe bir download yapabiliyorum ne de ping yüzünden online bir oyun oynayabiliyorum
Merhaba
KAblosuz olarak giriyorsan 4 dişten aşağı çekiyorsa / modem uzaksa tam hızı alamazsın..
Kablolu olarak gir nete tamamını alırsın..
Kablosuz çekim mükemmel halen bu hızda kabloluda aynı sorun varsa
Spyware programı indirerek tarama/temizlik yap.
quote:
Orijinalden alıntı: yunus_1866 Merhaba
KAblosuz olarak giriyorsan 4 dişten aşağı çekiyorsa / modem uzaksa tam hızı alamazsın..
Kablolu olarak gir nete tamamını alırsın..
Kablosuz çekim mükemmel halen bu hızda kabloluda aynı sorun varsa
Spyware programı indirerek tarama/temizlik yap.
Önerilerin için teşekkür ederim ama kablolu kullanıyorum ve bilgisayarımda herhangi bir zararlı yazılım da yok :)