Şimdi Ara

TTNET hızımı bilerek sınırladı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herşey yeni bir modem almamla başladı. Modemin ara yüzünde ala bileceğim hızın 22 mb olduğunu gördüm. 1 hafta sürekli kontrol ettim hep aynıydı. Aldığım hız 16. 7 mb ti çok iyiydi. Bende madem 22mb ala biliyorsam 16 mb ten daha iyi bir baglantı ala bilirmiyim diye düşündüm ve ttneti aradım aramasaydım keşke. Olayı anlattım telefondaki bayana Oda alamazsınız zaten çok iyi alıyorsunuz dedi ordan kontrol felan etti. Neyse kapattık ogünden bugune kadar bu bahsettiğim hızlara bir daha hiç ulaşamadım bağlantım 15 mb ten yukarı çıkmadı bağlana bileceğim hız 16. 333 sabitlendi. Ogün ne yaptılarsa artık bir sınır var onun üstüne çıkamıyorum. Ben mantığını çözemedim bu işin. Teşekkürler ttnet. Siz siz olun aynı durumda kalırsanız aramayın. Kadın fiber internetimiz var diyor bana bundan mennun değilseninz ona geçin. ?????

• aldığın hesap 8mbit e kadar değil mi?
  • 16 mb tarifem var. Eskiden 1.7 mb download yapardım. Şimdi 1.4mb civarı.
  • aramanla alakası oladabilir olmayadabilir. o 22mb ulaşılabilir hız sürekli oynar bakır kabloların olayı bu. benimde şu anda 24mb ulaşılabilir hız ım var. bi ara 18 di 22 oldu, çok değişken. tabi ben 8mbite kadar kullanıyorum. 9455kb hız yolluyolar modeme sıkıntı yok bende. yani bakır kablolar yüzünden değerlerin düştüğü için görüpte düşürmüşte olabilirler.
  • arkadaş doğru anlatmıs bakır kablodaki kayıplar yani sizin bölgenizde saat 6 bakmışındır belki o civarda yüksek çıkar gün içinde baya olynar o ulaşılabilir hız bakır kabloların dezavanjaları teoride 8 mbt e kadar demellelirnin sebebi bu yani kablolarda çok ek falan varsa 3 mbt bile zor görürsün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.