Şimdi Ara

Ttnet Hızımı Düşürdü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://b1110.hizliresim.com/11/10/9/10041.png

Arkadaşlar Netlimitsiz 8mb kullanıyorum kota durumum resimdeki gibi bu ay başında hızım yükselmesi gerekirken 512bit'e sabitlediler acaba hızım ne zaman geri gelir? yada iptal mi ettireyim:D.

• Ağlamayana mama yok hesabı her düşümden sonra müşteri hizmetlerini arayıp hız yükseltimesini isteyeceksiniz. Geçmiş olsun
  • Şimdi arayıp hızımı yükseltin desem yükselteceklermi yani bu nası iş ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasci3 -- 9 Ekim 2011; 14:58:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasci3

Şimdi arayıp hızımı yükseltin desem yükselteceklermi yani bu nası iş ya?

Aynen öyle kardeş. Buraya yazdıklarını aynen müşteri hizmetlerine aktaracaksın. Onlar da 10 dakika gibi bir sürede hattının hızını yükseltecekler.
  • Vay arkadaş,çok sağolasın aradım gerçektende yukarı çektiler hızımı ama bu nası iş anlamış değilim aşağı çekiyosunuz bari yukarıda çekin,siz olmasanız belkide ayın sonuna kadar bekleyecektim. TTnet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasci3 -- 9 Ekim 2011; 17:39:55 >
  • Emin ol ay sonunu bekleyipte hızı yükseltilmeyenlerde var hızının 8den 1 e düşürülüp 2 ay tekrar 8e çıkarcaklar diye bekleyen tanıdığım var.. TTNeT te Paranızın hakkını SONUNA KADAR alıyorsunuz (!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasci3

Vay arkadaş,çok sağolasın aradım gerçektende yukarı çektiler hızımı ama bu nası iş anlamış değilim aşağı çekiyosunuz bari yukarıda çekin,siz olmasanız belkide ayın sonuna kadar bekleyecektim. TTnet

Sistemin otomatik gitmediğinin bir göstergesi. Ortada bir otomasyon olsa hattın 25 gb veriyi geçtikten hemen sonra düşer ve ayın 1'inde hemen yükselir olmadığı için düşürüyorlar sonra bakmıyorlar. Taaki sen arayacaksın ve söyleyceksin. Yapacak bir şey yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben aylardır 200 gb altında hiç download yapmadım hiç düşme olmadı hep 8 yada 16yı tam aldım şahsen ttnette de smileda da bi keresinde elektrik kesildi hızım düştü onu da aradım 10 dakika içinde tekrar yükselttiler fiber sağlayıcıların yada kablo ve winmax gib teknolojilerin yaygınlaşması taraftarıyım ama adil kullanım fiberi bitirdi bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.