Merhaba arkadaşlar, Ben dün ttnet yalın internet aldım geldiler kurdular herşey güzel fakat şöyle bir sorunum var herhangi bir siteye gireceğim zaman ttnet hoşgeldiniz sayfası geliyor yapmadıgım şey kalmadı başka bir bilgisayarda denedim modem değiştirdim ayarları sıfırladım ama nafile internete bağlan sekmesinden gerekeni yapıyorum internet bağlantınız kuruldu diyor fakat yine aynı sayfa karşıma çıkıyor facebook ve google mail e bağlanıyorum ve HOTSPOT SHİELD ile de heryere girebiliyorum fakat hotspot ' u kapadıgım zaman yine aynısı oluyor bu konu hakkında bilgi sahibi olanlar bana yardımcı olurlarsa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler. :)
hmm bu konuyu bence ttnet in teknik desteğiyle konuşmalısın, onlar uzmanları bu işin seni en hızlı sonuca ulaştırırlar.
ttnet çağrı merkezi: 444 0 375
Modem arayüzüne girerek size verilmiş olan kullanıcı adı ve şifreyi doğru bir şekilde girin.
onu bende düşündüm ama hotspot shield ile girebiliyorum demiş arkadaş
quote:
Orijinalden alıntı: OdinTR
onu bende düşündüm ama hotspot shield ile girebiliyorum demiş arkadaş
Şifre yazılı olmazsa böyle bir şey olabilir . Fatura ödemeyince de öyle oluyor ama arkadaşta durum biraz farklı..
Şifre ayarlarım vs doğru çağrı merkezine ulaşmayı denedim fakat açmıyorlar sanırım haftasonu tatili olduğu içindir pazartesi gününe kadar hotspot ile idare edeceğim artık :(
quote:
Orijinalden alıntı: AlperenKarip
Şifre ayarlarım vs doğru çağrı merkezine ulaşmayı denedim fakat açmıyorlar sanırım haftasonu tatili olduğu içindir pazartesi gününe kadar hotspot ile idare edeceğim artık :(
Anladım hemen açmazlar. Şimdilik idare edin böyle..