Şimdi Ara

ttnet'in kampanyalari durduruldu! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
3.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünya'nın hiçbir yerinde görülmeyecek rezil bir uygulama yaptı TTNet tek kelimeyle kepazelik!
  • Superonline haklıymış?! ADSL dün mü keşfedildi? Arkasında onca güç olan bu ve benzeri şirketlerin aklı şimdi mi başına geldi? 56k zamanlarında rahat rahat telekomla beraber millete kazık fiyatlardan servis sağlarken iyi miydi? Telekom özelleştirilirken neredeydiler? Telekom özelleşince eski devlet anlayışıyla yönetileceğini mi sandılar?
    Daha önce de söyledim; telekom artık özel bir kurum, hayır kurumu değil. Karını düşünecek elbette.

Kısaca;

Hazır yiyici ISS ler, yatırım yapma zamanının geldiğini anlamışlardır -belki-
  • Yaz fırtınası kampanyasına katılan bir arkadaş TTNet'e dava açsa, mesela "kampanyanıza güvenip X tarifesini aldım şu anda madurum, tarifede istenen paradan daha fazla ödeyemem vs." gibi TTNet bence o zaman tüm tarifelerde indirimler yapmaya mecbur kalacaktır.
  • ya ne diyeyim artık...!!!
    siz indirimi değil de hala ayrıntıları konuşuyonuz...!

smile indirim yapabiirken;superonline niye yapmamış ta mahkemeye gitmiş?
    bir düşünün hele..!!!
    çünkü kendi abonelerini yolunacak kaz görüyolar hala....bunlar eski düzene alışmışlar....
    müşterinin önüne ne korsan onu yiyecek diye....
    yaw artık sene 2007...çağımız müşteri hizmetleri çağı...
    kim ki müşterisini korur,hizmeti ucuz ve kaliteli verirse müşteri de
    doğal olarak ona gidip abone olacak.....
    olay bu...!

saygılars..!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: vagrantier

Superonline haklıymış?! ADSL dün mü keşfedildi? Arkasında onca güç olan bu ve benzeri şirketlerin aklı şimdi mi başına geldi? 56k zamanlarında rahat rahat telekomla beraber millete kazık fiyatlardan servis sağlarken iyi miydi? Telekom özelleştirilirken neredeydiler? Telekom özelleşince eski devlet anlayışıyla yönetileceğini mi sandılar?
    Daha önce de söyledim; telekom artık özel bir kurum, hayır kurumu değil. Karını düşünecek elbette.

Kısaca;

Hazır yiyici ISS ler, yatırım yapma zamanının geldiğini anlamışlardır -belki-

Bu konuda haklısın ama piyasada tt gibi büyük bir pazar lideri varken bu işe para yatırmak büyük cesaret ister...Riski çok büyük:(

Acar anlamıyorsun hala...Superonline da yapar 10 ytl indirim ama ne olacak sonuçta...Tt hepsinden ucuza verdiği için o verdiği 10 yt'lik indirim hiçbir işe yaramayacak...Ayrıca o indirimler mevcut kullanıcılara değil yeni kullanıcılara.

Superonline istediği akdar fiyarı ucuza versin tt kadar ucuz veremez ve doğal olarak müşterisini kaybeder...Çünkü kendi sayın aldığı fiyat tt'nin verdiği fiyatın 1.5 katı.O fiyata verirse zarar eder.

• E o zaman TTNet arkadaşın da dediği gibi kendi kazdığı kuyuya kendi düştü.Şimdi şöyle bir durum var.Bu karar çıkmadan önce yaz kampanyasına başvuranların ücretleri ne olacak?Eğer telekom fiyatları aynı bırakırsa bu sefer eski abonelere yine kazık atmış olacak ki o zaman daha kötü bir sonuçla karşılaşır.O zaman ya eski aboneleri de kampanyadaki ücretlerden yararlandıracaklar ya da yaz kampanyasından abone olanların ücretlerini artıracaklar ki 2.seçenek olursa yeni bir kargaşa çıkacak.Bence 1.seçenek daha mantıklı görünüyor ki 1mbitin 49lira olma hayali boş değil
  • ya superonline in zarar etmesi sizi niye bu kadar üzdü,anlayamadım..?
    sen,kullandığın tarifenin daha ucuz olmasını istemiyon mu???
    yoksa sen bir superonline kullanıcısı((mağdurumusun..??)) mısın...?

saygılars..!!!
    Orjinalden alıntı: Generalll

Acar anlamıyorsun hala...Superonline da yapar 10 ytl indirim ama ne olacak sonuçta...Tt hepsinden ucuza verdiği için o verdiği 10 yt'lik indirim hiçbir işe yaramayacak...Ayrıca o indirimler mevcut kullanıcılara değil yeni kullanıcılara.

Superonline istediği akdar fiyarı ucuza versin tt kadar ucuz veremez ve doğal olarak müşterisini kaybeder...Çünkü kendi sayın aldığı fiyat tt'nin verdiği fiyatın 1.5 katı.O fiyata verirse zarar eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acars55 -- 17 Temmuz 2007; 13:33:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HRMNKY

E o zaman TTNet arkadaşın da dediği gibi kendi kazdığı kuyuya kendi düştü.Şimdi şöyle bir durum var.Bu karar çıkmadan önce yaz kampanyasına başvuranların ücretleri ne olacak?Eğer telekom fiyatları aynı bırakırsa bu sefer eski abonelere yine kazık atmış olacak ki o zaman daha kötü bir sonuçla karşılaşır.O zaman ya eski aboneleri de kampanyadaki ücretlerden yararlandıracaklar ya da yaz kampanyasından abone olanların ücretlerini artıracaklar ki 2.seçenek olursa yeni bir kargaşa çıkacak.Bence 1.seçenek daha mantıklı görünüyor ki 1mbitin 49lira olma hayali boş değil

Evet bu karar iyi oldu. TT acele etmek zorunda artık. Hem ekstra para ödememek için hem de yaz fırtınası kampanyasından faydalananların dava açmamaları için

• kardeşim sen anone olduğun zaman ilk 2-3 ay hiç ücret ödemedin şimdi milletin 15 milyon ödemesine ne karşı çıkyısunuz siz ücret ödemeden 2-3 ay kullanırken iyiydi dimi hayret bir şeynizi nankörler

quote:

Orjinalden alıntı: kartalaraz

ben 29ytl komşun aynı bağlantıyı 14,99 ytl......
    iptal edilmesi iyi oldu. evet hak yerini bulduda, şimdi ne olacak peki .......
    birde kampanya yapacaksan bütün tarifelere yap sınırlı sınırsız diye insanları kandırma.
    telekom bu iptal de sana kapak olsun...

• Orjinalden alıntı: utarid58

kardeşim sen anone olduğun zaman ilk 2-3 ay hiç ücret ödemedin şimdi milletin 15 milyon ödemesine ne karşı çıkyısunuz siz ücret ödemeden 2-3 ay kullanırken iyiydi dimi hayret bir şeynizi nankörler
  • Orjinalden alıntı: acars55

ya superonline in zarar etmesi sizi niye bu kadar üzdü,anlayamadım..?

saygılars..!!!

Superonline'nın zarar etmesi benim umurumda değil....Gün gelir süperonline kendi altapısını kurmak felan ister...Eğer tt böyle yaparsa daha fazla tekel olacak anlamıyor musunuz?

Üzgünüm ama ben 256 sınırsız kullanıcısıyım ve bu yeni tarife bana hiçbir anlam ifade etmiyor...Neden mi?Çünkü 24 aylık bir bağlantı zorunluluğu var ve ben bu riske giremem...Turbonet vs gibi kendi altyapısını kuran şirketler var...1.5 yıl sonra kimse ne olacağını bilemez...

Yapılacak olan anlaşma metnini iyi okuyun..Tt'nin size yine kazık atmaya çalıştığını anlamak için ufak bir edebiyat bilgisi yeterli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wristcutter -- 17 Temmuz 2007; 13:40:30 >

• yaz kampanyasından abone olmuş kullanıcıları bağlamaz bu olay...sözleşmeyi o fiyatlardan yapmışım ben, bir kuruş fazla ödetemez tt bana...eğer tt bunu düzeltmek istiyorsa yapacağı şey, eski aboneleride ocak 2008 e kadar kampanya fiyatlarından yararlandırmak veya arada 1 veya 2 ay ücrfet almamak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: acars55

ya superonline in zarar etmesi sizi niye bu kadar üzdü,anlayamadım..?

saygılars..!!!
    quote:

quote:

sen niye telekom'u savunuyorsun ki ? mesajlarının hepsinde telekom'u savunuyorsun acarss ve son 2-3 mesajdır da mesaj yazmak için yazıyormuşsun gibi geliyor bana... Telekom'u savunmayı bırakın artık savunulacak bir yanı kalmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DefuseR -- 17 Temmuz 2007; 13:41:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

yaz kampanyasından abone olmuş kullanıcıları bağlamaz bu olay...sözleşmeyi o fiyatlardan yapmışım ben, bir kuruş fazla ödetemez tt bana...eğer tt bunu düzeltmek istiyorsa yapacağı şey, eski aboneleride ocak 2008 e kadar kampanya fiyatlarından yararlandırmak veya arada 1 veya 2 ay ücrfet almamak...

Sözleşme elinizde varsa buraya kopyalar mısınız?
  • bu kampanya zaten iptal olacaktı, rekabet olayı değil sadece başka saçmalıkları da var. Mesela eski aboneler iptal edip yeni kampanyadan yararlanamıyor. Dolayısı ile aynı hizmeti alan aboneler arası eşitsizlik olacak. zaten mahkemede iptal edilecekti bu sebepten.
  • ya ben kimseyi savunmuyom....
    ben indirim taraftarıyım....
    bir taraf indirimden rahatsız olup dava açmış ve kazanmış..
    benim kızdığım niye indirimden rahatsız olunduğu...
    KİM İNDİRİM YAPARSA BEN ONUN tarafındayım....

saygılars..!

Orjinalden alıntı: DefuseR

sen niye telekom'u savunuyorsun ki ? mesajlarının hepsinde telekom'u savunuyorsun acarss ve son 2-3 mesajdır da mesaj yazmak için yazıyormuşsun gibi geliyor bana... Telekom'u savunmayı bırakın artık savunulacak bir yanı kalmadı...
  • Orjinalden alıntı: acars55

ya ben kimseyi savunmuyom....
    ben indirim taraftarıyım....
    bir taraf indirimden rahatsız olup dava açmış ve kazanmış..
    benim kızdığım niye indirimden rahatsız olunduğu...
    KİM İNDİRİM YAPARSA BEN ONUN tarafındayım....

saygılars..!

Orjinalden alıntı: DefuseR

Yazık...(Bunu hakaret olarak algılamayın.)

Ttnet'in indirim şeklinde yapmış olduğu haksızlıklara göz yuman bir zihniyet...Uzun vadede herkese zarar verecek bu diyoruz ama dinleyen kim.

• Arkadaşlar boşuna birbirinizi hırpalamayın ,al birini vur ötekine .ha Tt ha superonline ,zaten bu superonline 4 yıl öncede Tt devletin elindeyken adsl port ihalesinide dava etmişti türkiyeye adsl'in gelmesini engellemeye çalışan bir şirketi savunmanın alemi yok.Aynı grubun içindeki turkcell'in cep telefonu piyasasında tekel kalmak için yaptığı girişimleri ne çabuk unuttunuz.kendileri yaparken iyi başkası yaparken haksız rekabet .

"TTNet'in duyurduğu son kullanıcı satış fiyatları, Türk Telekomünikasyon A.Ş'nin internet servis sağlayıcılar için yayınladığı ve Telekomünikasyon Kurumu tarafından onaylanan toptan alış fiyatlarının yüzde 32 altındadır. ''

Peki onaylanmayan tarifelere (TT 'un telekomikasyon kurumuna gönderdiği)göre durum ne?Asıl önemli olan bu.Bana TTnet türktelekomun indirimleri ile zaten fiyatlar düşecekken bu fiyaları kullanıp müşteri toplamak istemiş gibi geldi ama bekleyelim bakalım .Gün ola harman ola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azmo -- 17 Temmuz 2007; 14:40:30 >

• Rekabet Kurulunu tebrik ediyorum çok yerinde bir karar, geç bile kalındı aslında ama hak yerini buldu.
    Son iki aydır şeçim tarihi açıklandıktan sonra yaşananları basından olsun forumlardan olsun çok iyi takip ediyorum ve bence ne yaptılarsa ellerine yüzlerine bulaştırdılar.

Bu arada Türk Telekom’un yüzde 55 hissesinin 6.55 milyar dolara oger telekoma satılmasına hala kahroluyorum!
  • Ben zaten TTnet'in ne mantıkla bu mantıksız kampanyaları yaptığını anlamış degilim son yaptığı yaz fıtınasımıdır nedir saçma kampanyayla bütün eski abonelerin tepkisini çekti tabii bende bu duruma çok sinirlendim zaten bu konuda TTNet'e mail attım ama sallamadılar sonra sikayetvar.com sitesine şikayetimi yazdım sonuç olarak ordanda bişey çıkmayacağı kesin benim içinde kesin olan bişey varki bende bu ay sonuna kadar TTNet hattımı kapattırmaya kesin karalıyım hiç kimsenin haksız kazanş elde etmesine dayanamam bu duruma en azından kendi elimden geldigi kadar mani olmaya kararlıyım dünyanın en pahalı ADSL fiyatlarının olduğu ülkemizde her ay keriz gibi ödedigim 29 ytl yi artık TTNet'e vermeyecegim.

Saygılarımla.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.