Şimdi Ara

ttnet'in kampanyalari durduruldu! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
3.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 20gün evvel sözleşme yaptım, hattım halen kapalı buda yetmezmiş gibi kampanya iptal oldu, şimdi ben ve benim durumumdakiler neyapacak??
  • ADAMLARA BAK YAW.MİLLETİ DÜŞÜNMEZLER REKABET İÇİN KAMPANYAYI İPTAL EDERLER..BENDE ZANNEDİYOUM Kİ VATANDAŞ İÇİN İPTALİ YAPIYORLAR.NEDEN DERSENİZ..Bİ ÖNCEKİ KAMPANYADA ÇOĞU ABONEYİ 2 SENELİK BAĞLADILAR DAHA PAHALIYA.SONRADA FİYAT İNDİRİP YENİ ABONELİK ÇIKARTTILAR.BUNA KİMSE BİŞEY SÖYLEMİYOR..FİYATI MALİYETTEN AŞAĞIYMIŞ ONUN İÇİN YAPMIŞLAR.VATANDAŞ KERİZ NASIL OLSA...
  • superonline ve diğer şirketlere verdikleri fiyatlarda da indirim yapmaları gerekiyordu. Sen toptancıya 100 liradan satıyosun, son kullanıcıya 70 liradan. O iş yaş tabe
  • Superonline'ı burada alkışlıyorum.Diğer Adslciler kuzu gibi uyuyor.Smile Adsl,Turksat Kablonet,Vs.vs. bunlar sadece TT'yi seyretti helal olsun.SUPERONLİNe en iyisini yaptı.Sonunda hak yerini buldu.Umarım İnternet bu olaydan sonra iyice ucuzlar..
  • artık dayanamıcam......!!!
    helal superonline..!!!nasıl olsa avukatlarınız çokk..!
    bundan sonra ki indirimleri de iptal ettir....
    hep siz kazanın...
    biz tüketiciler alışmışız nasıl olsa kazıklanmaya...!!!
    baksanıza; millet eleştireceğine seviniyo ya....
    neyin ne olduğunu bilmeden..!!???
    uyanın yaw...!!!
    indirimler iptal edildi.....!
    bu mantıkla siz nasıl indirim istiyonuz,anlayamıyorum..????

saygılars..!!!
  • Keşke Fiyatlar Yaz fırtınasındaki gibi olsa;

• quote:

Orjinalden alıntı: acars55

artık dayanamıcam......!!!
    helal superonline..!!!nasıl olsa avukatlarınız çokk..!
    bundan sonra ki indirimleri de iptal ettir....
    hep siz kazanın...
    biz tüketiciler alışmışız nasıl olsa kazıklanmaya...!!!
    baksanıza; millet eleştireceğine seviniyo ya....
    neyin ne olduğunu bilmeden..!!???
    uyanın yaw...!!!
    indirimler iptal edildi.....!
    bu mantıkla siz nasıl indirim istiyonuz,anlayamıyorum..????

saygılars..!!!

iyide kardeş biz eski abonelerede burda ihanet vardı.İndirim yapılcaksa herkese yapılmalı
  • quote:

arkadaşlar ben sizi anlayamıyorum...!!!
    kararı iyi okuyun...
    ne diyor....
    --maliyetin altında olduğu için....durdurulmuştur.....üstelikte
    diğer servis sağlayıcının şikayeti üzerine((superonline...!!)

yani üzüleceğinize seviniyosunuz yaw...!!

yani o zaman ttnete niye kızıyosunuz.....
    hem en pahalı net türkiyede diyosunuz hemde indirim yapınca kızıyosunuz..!!

başkalarını dolmuşuna gelmeyin lütfen...
    superonline ttnete kızıp dava açacağına indirse ya tarifeleri....
    netekim diğer sağlayıcı smile adsl yaptı indirimi....!!

saygılars...!!!

Bunu herksin anlaması için biraz zekaya sahip olmaları lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Augias -- 17 Temmuz 2007; 16:23:37 >
  • adam seviniyo ya! kardeşim hem seviniyosun hem indirim istiyosun! acars'a katılıyorum.
  • hocam daha öncede söylemiştim. Zaten iptal edilecekti. Erken oldu biraz. Zira eşitsizlik vardı. Şimdi düşün, sen gidiyosun bakkala ekmek istiyon bakkal sana 500 kuruş diyo. Sonra başka bir müşteri geliyo ona 250 kuruş fiyat çekiyo. Aynı ekmek. NEden yaw diyosun, o da ee sen eski müşterimsin, o yeni diyor, ayağı alışsın.
    Şimdi aynı hizmeti satarken ayrımcılık yapamazsın. Hiçbir yerde görülmüş şey değil. Özel şirket de olsa olmaz, zira hala bir nevi tekel. Tüketici mahkemesi ayrımcılık gerekçesi ile iptal edecekti zaten. Rekabet kurulu erken davrandı. Sanıyorum telekomda pazarlamadan anlayan kimse yok. Hiçbir firmanın yapmadığı bir cinlik yapmaya kalktılar şeylerinde patladı.
    Yaz fırtınası dindi anlaşılan, bir daha ki sefere kış kasırgası diye bişey uydururlar herhalde

• Arkadaşlar,

Bir şeye dikkat etmiyorsunuz.. Superonline davayı NEDEN açmış..? TTNET kendisinden daha ucuza internet paketleri sattığı için mi..? HAYIR.!!

Davanın nedeni, haksız rekabet. Şöyle ki, şimdi yaz fırtınasında 4 GB limitli kaça veriliyor ? kablolu modem ile 14,99. Ama Türk Telekom, altyapısını Superonline'a bu fiyatın üzerine satıyor..!

Yani, tüketiciye verdiği fiyatı Superonline'a vermiyor.. Sözüm ona Smile indirim yapmış..? Hangisinde yaz fırtınası ile kıyaslanabilir indirim var...?
    http://www.smileadsl.com/tarifeler.aspx

Olamaz çünkü TT servis sağlayıcılara tüketicilere olduğundan yüksek fiyata satıyor hatları.

Sorun da burada..

• quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

hocam daha öncede söylemiştim. Zaten iptal edilecekti. Erken oldu biraz. Zira eşitsizlik vardı. Şimdi düşün, sen gidiyosun bakkala ekmek istiyon bakkal sana 500 kuruş diyo. Sonra başka bir müşteri geliyo ona 250 kuruş fiyat çekiyo. Aynı ekmek. NEden yaw diyosun, o da ee sen eski müşterimsin, o yeni diyor, ayağı alışsın.
    Şimdi aynı hizmeti satarken ayrımcılık yapamazsın. Hiçbir yerde görülmüş şey değil. Özel şirket de olsa olmaz, zira hala bir nevi tekel. Tüketici mahkemesi ayrımcılık gerekçesi ile iptal edecekti zaten. Rekabet kurulu erken davrandı. Sanıyorum telekomda pazarlamadan anlayan kimse yok. Hiçbir firmanın yapmadığı bir cinlik yapmaya kalktılar şeylerinde patladı.
    Yaz fırtınası dindi anlaşılan, bir daha ki sefere kış kasırgası diye bişey uydururlar herhalde

Evet kış kasırgası kampanyası yaparlar kotayı 4.5 gb yaparlar 256 kullancılarınada 3 ytl indirim yaparlar SON SÜRAT kış kampanyasına devam

• quote:

Orjinalden alıntı: FuLLTiMeHaCKeR

quote:

kararı iyi okuyun...
    ne diyor....

saygılars...!!!

Adam gibi konuşun...Biz sizin zekanıza laf etmedik burada sizde etmeyin...

Bakın anlamıyorsunuz büyük harflerle yazacağım...

BU YENİ TARİFE ALTERNATİF İNTERNET SAĞLAYICILARINI PİYASADAN SİLMEYE YÖNELİKTİR...ALTERNEATİF OLMADIĞI İÇİN TTNET DAHA FAZLA TEKEL OLACAKTIR...BUNU KAFANIZ ANLAMIYOR MU?

AYRICA BU YENİ SİSTEM ESKİ KULLANICILARA HAKSIZLIKTIR.ESKİ KULLANICILAR HATLARINI İPTAL EDİP BU TARİFYE GEÇEMEMEKTEDİRLER...

KAFANIZ BASMIYORSA BUNA BİRŞEY DEMİYORUM SİZE.

İnsanın sinirlerini bozuyorsunuz...İlk önce karşınızdaki insanın ne demeye çalıştığını anlayın...Bizim derdimiz superonline felan değik burada...Sizin gibi tt'nin savunucusu değiliz yani...Ne diyoruz eski kullanıcılara ve alternatif servis sağlayıcılara haksızlık var.

BEN NE DESEM BOŞ...SİZ REKABET KURULUNDAN DAHA FAZLA BİLİYORSUNUZ NASILSA.

• quote:

Orjinalden alıntı: Generalll

quote:

Orjinalden alıntı: FuLLTiMeHaCKeR

quote:

kararı iyi okuyun...
    ne diyor....

saygılars...!!!

Adam gibi konuşun...Biz sizin zekanıza laf etmedik burada sizde etmeyin...

Bakın anlamıyorsunuz büyük harflerle yazacağım...

BU YENİ TARİFE ALTERNATİF İNTERNET SAĞLAYICILARINI PİYASADAN SİLMEYE YÖNELİKTİR...ALTERNEATİF OLMADIĞI İÇİN TTNET DAHA FAZLA TEKEL OLACAKTIR...BUNU KAFANIZ ANLAMIYOR MU?

AYRICA BU YENİ SİSTEM ESKİ KULLANICILARA HAKSIZLIKTIR.ESKİ KULLANICILAR HATLARINI İPTAL EDİP BU TARİFYE GEÇEMEMEKTEDİRLER...

KAFANIZ BASMIYORSA BUNA BİRŞEY DEMİYORUM SİZE.

İnsanın sinirlerini bozuyorsunuz...İlk önce karşınızdaki insanın ne demeye çalıştığını anlayın...Bizim derdimiz superonline felan değik burada...Sizin gibi tt'nin savunucusu değiliz yani...Ne diyoruz eski kullanıcılara ve alternatif servis sağlayıcılara haksızlık var.

BEN NE DESEM BOŞ...SİZ REKABET KURULUNDAN DAHA FAZLA BİLİYORSUNUZ NASILSA.

Aynen

• quote:

Orjinalden alıntı: Generalll

BU YENİ TARİFE ALTERNATİF İNTERNET SAĞLAYICILARINI PİYASADAN SİLMEYE YÖNELİKTİR...ALTERNEATİF OLMADIĞI İÇİN TTNET DAHA FAZLA TEKEL OLACAKTIR...

KATILIYORUM O kampanyanın detayları, alternatifleri piyasadan silmeye yöneliktir. Yoksa Superonline indirime neden karşı olsun ki..? Daha çok ADSL kullanıcısı olması onların da işine gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

yaz kampanyasından abone olmuş kullanıcıları bağlamaz bu olay...sözleşmeyi o fiyatlardan yapmışım ben, bir kuruş fazla ödetemez tt bana...eğer tt bunu düzeltmek istiyorsa yapacağı şey, eski aboneleride ocak 2008 e kadar kampanya fiyatlarından yararlandırmak veya arada 1 veya 2 ay ücrfet almamak...

Maalesef bağlayabilir. Yaptığınız sözleşmenşn, "yaz fırtınası"na özel bir ek sözleşmesi var: omun 5. maddesini okuyun ve yorumlayın. TTNet, bu maddeye istinaden dansözlüğe başlayabilir...
  • Hak yerini bulmuş.

Şimdi TT ya o tariflerden eski kullanıcılara da verecek, ya da tazminatı ödeyecek.
  • Dünyada ttnet gibi sahtekarlıkta 10 numara hizmette berbat ötesi bir başka firma yoktur
    ttnet'i neden sevmiyorum
    1-çok aşırı pahalı olması
    2-müşteriyi her zaman keriz yerine görmesi
    3-ne yaptığını kendi bile bilmemesi
    4-yağlı kazığı kampanya arkasına gizlemesi
    5-medyaya yaptığı duyuruların kendi adsl destek hattının bile bilmemesi
    6-denizaltı kablolarını benim gibi tt düşmanı balinanın yemesi ve ardından destek hattını aradığımda sizden kaynaklanıyor demesi
    ...bunlar gibi daha nicesi beni delirtmesinin sebebidir

• quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

Hak yerini bulmuş.

Şimdi TT ya o tariflerden eski kullanıcılara da verecek, ya da tazminatı ödeyecek.

HAYIR. Karar öyle bir şeyden bahsetmiyor.. Telekom'un Superonline veya Smile gibi servis sağlayıcılara ADSL hattını daha ucuza kiralaması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 17 Temmuz 2007; 17:11:38 >
  • arkadaşlar:::!!!!!!!
    rekabet kurumu ;
    arkadaş sen indirim yapamazsın....(ni yeki...!!!)
    yaptığın indirim de diğer ıssleri de düşüneceksin(yapma yaw..!!)
    toptan indirimin altına inemezsin..(bak sen,niye...)
    diyor.....!!!!
    bu kampanya sayesinde
    1-smile adsl
    2-tellcom adsl de indirim yaptılar...(keyiflerinden değil...!)
    yani onlarında yapmış oldukları indirim geçersiz oluyor....
    fiyatlar hoop yukarı ya....!!

bilmem anlatabildim mi..????(hiç sanmıyorum ama.........!!!!!)

saygılars..!!!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.