Şimdi Ara

ttnet'in kampanyalari durduruldu! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
3.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok iyi olmuş.bir indirim yapacaksan tüm aboneleri kapsayacak şekilde yaparsın.yeni aboneler şu fiyattan olsun,eskilere geçirmeye devam edeyim diyemezsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: acars55

arkadaşlar:::!!!!!!!
    rekabet kurumu ;
    arkadaş sen indirim yapamazsın....(ni yeki...!!!)
    yaptığın indirim de diğer ıssleri de düşüneceksin(yapma yaw..!!)
    toptan indirimin altına inemezsin..(bak sen,niye...)
    diyor.....!!!!
    bu kampanya sayesinde
    1-smile adsl
    2-tellcom adsl de indirim yaptılar...(keyiflerinden değil...!)
    yani onlarında yapmış oldukları indirim geçersiz oluyor....
    fiyatlar hoop yukarı ya....!!

bilmem anlatabildim mi..????(hiç sanmıyorum ama.........!!!!!)

saygılars..!!!

Hayır, SMILE ve TELLCOM bu kampanya sayesinde değil, bu kampanyaya RAĞMEN indirim yaptılar. Hatların Smile'a satışında hiç bir ucuzlama olmadı ki...

TTNET'in tekel olması bazılarının hoşuna gidiyor galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 17 Temmuz 2007; 17:16:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cfiliz

Hayır, SMILE ve TELLCOM bu kampanya sayesinde değil, bu kampanyaya RAĞMEN indirim yaptılar. Hatların Smile'a satışında hiç bir ucuzlama olmadı ki...

Evet RAĞMEN . TK'da hala bekleyen o tarife bir an önce onay alır ve 1 ağustostan itibaren geçerli olursa hem ISS'ler hem de biz rahatlayacağız

• umarım TT efendi can çekişme havliyle biz eski kullanıcılardan acısını çıkartmaz bunun ..Gerçi ne düzeyde can çekişip çekişmediğini söylemek içinde erken henüz.
  • quote:

rekabet kurumu ;
    diyor.....!!!!
    bu kampanya sayesinde
    1-smile adsl

saygılars..!!!

Ne diyeyim allahın...Anlamamakta ısrar ediyorsun ya da telekomun tekel olması hoşuna gidiyor...

BAK TEKRAR YAZIYORUM...BENİ DİĞER SAĞLAYICILAR İLGİLENDİRMİYOR.SORUN TELEKOMUN TEKEL DURUMUNUN GÜÇLENDİRİLMESİ.

Bu kadar kısa yazdım anlamazsan bazı yerlerinizin eksik olduğunun düşünmeye başlayacağım kusura bakma ama...Hala telekomun nesini savunuyorsunuz bu forumda...

Telekom sence toptan fiyatlarda neden indirim yapmadı?Bana 1 tane mantıklı sebep göster.

• quote:

Orjinalden alıntı: Glyph

quote:

Evet RAĞMEN . TK'da hala bekleyen o tarife bir an önce onay alır ve 1 ağustostan itibaren geçerli olursa hem ISS'ler hem de biz rahatlayacağız

Evet, TK'da bekleyen tarife bunların hepsine çözüm Toptan veri satışı fiyatını ISS'leri de kapsayacak şekilde düşürecek...

• eski kullanıcılar abone olduğunuzda ilk2-3 ay ücret ödemiyodunuz, o zamanken iyiydi de şimdi mi kötü oldu 15 lira ödeyince... Oturun işinize bakın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Generalll

quote:

rekabet kurumu ;
    diyor.....!!!!
    bu kampanya sayesinde
    1-smile adsl

saygılars..!!!

Ne diyeyim allahın...Anlamamakta ısrar ediyorsun ya da telekomun tekel olması hoşuna gidiyor...

BAK TEKRAR YAZIYORUM...BENİ DİĞER SAĞLAYICILAR İLGİLENDİRMİYOR.SORUN TELEKOMUN TEKEL DURUMUNUN GÜÇLENDİRİLMESİ.

Bu kadar kısa yazdım anlamazsan bazı yerlerinizin eksik olduğunun düşünmeye başlayacağım kusura bakma ama...Hala telekomun nesini savunuyorsunuz bu forumda...

Telekom sence toptan fiyatlarda neden indirim yapmadı?Bana 1 tane mantıklı sebep göster.

Arkadaşım sen canını sıkma , burda anlatmak istediğini ekonomi bilen biri şimdiye kadar anlamıştı zaten.O arkadaş Rekabet kurumunun dediğine bile parantez içinde göndermeler yapmış.Yani bilmeyen birine herşey toz pembe..O yüzden sen yorma kendini

• Öncelikle hala durumun farkına varamamış ve hala burada tt yi savunan kalas arkadaşıma o küçücük ufkunu gidip biraz genişletmesini ,kendisi yapamıyorsa ameliyatla yapmasını öneriyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: ilhdmr

bu millete ve bu halka yazık değil. hak ediyor bu halk. çünkü onlar uğruna onların hakkını arayanları bile dışlayan kendisi için iyi bir şeyler yapmak için uğraşanları hep halk yok etmiştir. bunlara bu az bile.

benim bu halk için istediğim "beter olsunlar"

beter olsunlar ki bir şeyleri anlasınlar yoksa bunların hiç bir şeyi anlayacağı yok. sütelik bunlar daha başlangıç ileride bir çok alanda daha kötülerini görecekler.

ne kadar kötüsünü görseler de anlayacaklarını sanmıyorum.

ilhdmr arkadaşımın yazdığına sonuna kadar katılıyorum.Ne yazıkki halk korkunç derecede öngörüsüz ve bencil.Sadece o gün o saatte istediği olsun daha sonrası umrunda bile değil.Ertesi güne seçimlerinin ne sonuçlar doğuracağını hiiiiiç düşünmüyor.Bıraktım hız arttırımını TT burada 512k sınırsızı 30ytl ye indirsin yeter diyenler var.Ulan kalas insan hakkını istemek varken niye daha azına razı oluyorsun.Bakın yine yazıyorum Türkiyede en alt hız 8mbps olmalıdır.TT buna göre zorlanmalı.Tarifelerin iptaline gelince bence çok iyi oldu.Öyle görünürde inidirim yaptım deyipte arkadan kazığı geçirmeye çalışmak şerefsizliktir.İkincisi eski abonelerle alay eder gibi sadece yeni abonelere bu kampanyanın yapılması insanları resmen aptal yerine koymaktır.Terbiyesiz Telekomdakilerin azda olsa burunları biraz yere sürtsün.

Son olarak söyleyeceğim -bu tüm alışveriş yaptığınız şirketlerde geçerlidir- siz şirketlere değil şirketler size muhtaçtır.

Ufkunuz açık,ÖNGÖRÜNÜZ bol olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: scqo

Ulan kalas

Konunun içeriğini artısıyla eksisiyle derinlemesine tartışalım. Ama üslupları bozmaya hiç gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 17 Temmuz 2007; 18:22:17 >
  • çok özür dilerim ama bazı insanların gerçekleri görmesi için sağlam bir şekilde sarsılmaya ihtiyaçları var.
  • TTnet'den açıklama gelmiş;

"Rekabet Kurulu'nun; TTNet'in 1 Haziran 2007 tarihinde yürürlüğe giren Yaz Fırtınası Kampanyası'nın durdurma kararını basın yoluyla öğrenmiş bulunuyoruz. Henüz tarafımıza resmi yollarla intikal etmiş herhangi bir bildirim bulunmamaktadır. TTNet, yasal süreç halen devam ettiğinden herhangi bir yorum yapmak ve yargının tarafsızlığını etkilemekten kaçınmakta ve süreci takip etmektedir.

Saygılarımızla

TTNet"

Alıntı:Shiftdelete.net
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: scqo

Ulan kalas

Konunun içeriğini artısıyla eksisiyle derinlemesine tartışalım. Ama üslupları bozmaya hiç gerek yok

Bana sana biraz zeka lazım dediler o neki:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

TTnet'den açıklama gelmiş;

"Rekabet Kurulu'nun; TTNet'in 1 Haziran 2007 tarihinde yürürlüğe giren Yaz Fırtınası Kampanyası'nın durdurma kararını basın yoluyla öğrenmiş bulunuyoruz. Henüz tarafımıza resmi yollarla intikal etmiş herhangi bir bildirim bulunmamaktadır. TTNet, yasal süreç halen devam ettiğinden herhangi bir yorum yapmak ve yargının tarafsızlığını etkilemekten kaçınmakta ve süreci takip etmektedir.

Saygılarımızla

TTNet"

Alıntı:Shiftdelete.net

Her zamanki safsata...Ne zaman aleyhlerine birşey olsa ellerinde resmi belge olmuyor zaten.
  • Toptan aldığı fiyatın %30'u altında satıyor. Niye satıyor?
    Piyasadaki bütün rakiplerini silmek için.
    Peki piyasada rakip kalmayınca ne olacak?
    Gelsin paralar

Asıl sen dolmuşa biniyorsun gibime geliyor...
  • Bu açıklamaları nerede yapıyorlar ben göremedimde
  • Herkes alkışlıyor indirimin iptalini..helal olsun diyorum size.benim için fiyat sorun değil. 100 lirada olsa öderim. ama biliyorum ki apartmanımda 14,99 luk bağlantıyı 3 kişi kullanan öğrenci gençler de var.
    düşünün hepiniz bu indirimden yararlanmış olsaydınız, yani tt eski abonelerine de %50 indirim yapsaydı hanginiz bu şekilde konuşurdunuz..
    şimdi insanlara yapılan indirimin iptalini sadece sinirinize dokunduğu için alkışlıyorsunuz..
    helal olsun size..
    adam olmayız biz
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhanglm

Herkes alkışlıyor indirimin iptalini..helal olsun diyorum size.benim için fiyat sorun değil. 100 lirada olsa öderim. ama biliyorum ki apartmanımda 14,99 luk bağlantıyı 3 kişi kullanan öğrenci gençler de var.
    düşünün hepiniz bu indirimden yararlanmış olsaydınız, yani tt eski abonelerine de %50 indirim yapsaydı hanginiz bu şekilde konuşurdunuz..
    şimdi insanlara yapılan indirimin iptalini sadece sinirinize dokunduğu için alkışlıyorsunuz..
    helal olsun size..
    adam olmayız biz

Allah'ın hakkı üçtür diyerek tekrar yazıyorum...

Bak ben 56k dönemindne beri internet kullanırım...Sonra 128 adsl oldu daha sonrada 256 ve hala 256'yım...Her ay 49 ytl.

Şimdi 15 ytl'yi ödeyen adam 29 ytl'yi ödeyemecek mi?Güldürmeyin beni allah aşkına yaw...Daha iyi baheneler bulup gelin.

%50 indirim yapmadı sonuçta...Yapsaydıda bu rekabet kurulunun yanlış bir karar almasını desteklemez...Siz ttnetin tekel olmasını isteyen insanlarsınız.Yazdıklarımı anlamamak için kafanızın içinde saman olması lazım.

BU KADAR MI ZOR ANLAMAK.TTNET BU KAMPANYA İLE TEKEL DURUMUNU GÜÇLENDİRMEYE ÇALIŞIYOR...

ANLAMADIYSANIZ TEKRAR:

TTNET BU KAMPANYA İLE TEKEL DURUMUNU GÜÇLENDİRMEYE ÇALIŞIYOR...

GÖRME PROBLEMİNİZ VARSA BÜYÜK FONTLARLA YAZAYIM:

• quote:

Orjinalden alıntı: serhanglm

Herkes alkışlıyor indirimin iptalini..helal olsun diyorum size.benim için fiyat sorun değil. 100 lirada olsa öderim. ama biliyorum ki apartmanımda 14,99 luk bağlantıyı 3 kişi kullanan öğrenci gençler de var.
    helal olsun size..
    adam olmayız biz

Aynen katılıyorum

• Kararı incelemeye öncelikle kullanıcılar yönünden başlayalım. İlk olarak eski kullanıcılar için denilebilinir ki adalet yerini buldu. Zira TTNet bu kampanyasıyla, sadık kullanıcılarını ödüllendirmesi gerekirken, sırf daha fazla kullanıcı sayısına ulaşıp, nicelikten çok niteliğe, yani daha çok maddiyata önem verdiğini, kullanıcılarını düşünmediğini göstermişti. Eski kullanıcılar yönünden oluşan bu haksız, adaletsiz ortam bir anlamda giderilmiş oldu. Ancak bir de yeni kullanıcılar var, bu kampanya ile Internet kullanmaya başlayan. Ücretler açısından bakıldığında çok uygun fiyatlı bu kampanyanın durdurulması, onlar için tam bir keşmekeş yarattı. Bundan sonra ne olacağını bilmeden kullanmaya devam edecekleri ADSL hizmetine ne kadar ödeyeceklerini şu anda kimse bilmiyor. Zira karara göre fiyatları maliyetlerin altına çekemeyecekleri için bazı kullanıcılar ödedikleri fiyatın 100%ünden daha fazlasını ödemekle karşı karşıya kalabilirler.

Olayın TTNet yönü açıkçası bizi pek üzmedi, zira pazarda tekel olmak için arkasını yasladığı TürkTelekom'dan güç alıp, diğer şirketler ile rekabeti engelleyip kendini en üste koyma çabalarını "daha uygun fiyatlarla daha ucuz Internet kullanımı" benzeri sevimli sözcüklerle ifade ederek göz boyayamayacağı resmen kanıtlanmış oldu.

Diğer servis sağlayıcıları yönünden bakarsanız rekabet ortamı eşitlendi. Aslını isterseniz ortada rekabet diye bir şey yok, olamaz da! Zira Internet hizmeti ülkemizde serbestleştirilmeden özelleştirildiği için herkes TürkTelekom'dan aldığı aynı hizmeti farklı isimler ile satıyor.

Genel olarak bakarsak durum aslında bizim aleyhimize gibi görünse de lehimize. Neden? Şimdi TTNet'in fiyatları kafasına göre indiremeyeceği anlaşılınca TürkTelekom kullanıcı çekmek için genel olarak fiyatları indirmek zorunda kalacak ve tüm servis sağlayıcıları aynı tarifelerden yararlanabilecek. Bu noktada seçiminizi "teknik hizmet", "müşteri hizmetleri kalitesi" gibi alanlardaki başarılara göre vermeniz uygun olacak.

Erdem Levent
    CHIP Online

Hala olayı idrak edememiş arkadaşlar için aıklayıcı yazı. Bunun üstüne hala birşey söyleniyorsa yapacak birşey yok.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.