Arkadaslar bugun TTNET'ten aradılar.Tarifem 1mb 4gb kotalı arayan sahsıyet bana Netlımıtsız tarıfesının bana uygun oldugunu soyledı ustune ustluk 8 mb hız ayrıca 15 gb kotalı hızmet fln verıcez dedıler.Cevabım ise bana 15 gb yetmez ben o kotayı bı kac saatte bıtırırım dedım.Karsı taraf ıse 15 gb kota cok derın bı kota harca harca bıteremezsınız fln bende actım agızımı yumdum gozumu lafları sıraladım ustune yalın adsl hızmetını sordum ona turktelekom bakıyo gıbı laf uydurdu sonra ustune bı kızdım o parayla quıcknete gecerım dedım tesekkurler dedı kapadı.Bende olusan mutlulugu anlatamam suan TTNET topla pılını pırtını git ülkemden
iyi etmissin valla bende bazen yapıyorum bunu.Bir ara netim kesildi aradim 444 0 375 i bi baktim telesekreter diyoki bağlı oldugunuz alanda çalışma var müşteri hizmetlerinin bağlanmasını bekledim bayan çıktı ve sordum ona hanımefendi dedim siz faturam geldiğinde çatır çatır son kurusuna kadar parayı alıyosunuz ama sizden kaynaklanan kesintiler oldumu neden faturaya yansıtıpta düşürmüyosunuz dedim bana verdiği cevap ise anladım haklısınız beyefendi olmaktı.
AH AH Canım ülkemin güzide kuruluşları ne diyebilirimki daha başka
bunlar müşterilerine yoluncak tavuk gözüyle bakıyor
güçlü bir alternatifi ortaya çıkarsa (süperonline, uydunet v.b.) ttnet büyük çöküş yaşar
ah ah keşke herkes telekom sabit ücretlerini superonline yatırsa tüm türkiyede fiber internet başlasa hayat bayram olsa