Şimdi Ara

TTNet inatla 16Mbit bağlamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben üniversite için Düzce'ye yerleştim bu sene. Birkaç arkadaş vardı tanıdık eve çıktık birlikte internet bağlattık uzun bir bekleyişten sonra. Neyse sorun şu ki bizim oturduğumuz yerin altyapısı 16Mbit'i desteklemiyormuş. Biz de ilk deyişlerinde inandık çünkü köy gibi bir yerde oturuyoruz tamam dedik. Sonra öğrendik ki bizim üst katımızdaki diğer öğrenciler 16Mbit bağlatmışlar herifler downloadla kanıtladılar 1.5Mb/sn hızları vardı.

Biz de tekrar arayıp durumu anlattık mutlaka bir yanlışlık vardır , benim gördüğüm kadarıyla desteklemiyor. 16Mbit bağlasak bile bağlantıda kopmalar olur vs. vs. diye geçiştirdi ve 8Mbit bağlamak zorunda kaldık. Modem arayüzünden baktım sonuçları aşağıya atıyorum neyin ne olduğunu ;

TTNet inatla 16Mbit bağlamıyor

Görüldüğü üzere attainable(erişilebilir) hızımız 15Mbit gözüküyor. Fakat actual data rate'e baktığınızda 4096'yı görmüş olmalısınız. Zaten 8Mbit yaptıkları yetmezmiş gibi bir de 4Mbit i test ediyorlarmış düzgün çalışacak mı diye. Valla TTNet karşısında bir kez daha hayretler içerisindeyim.

• Dostum eli ayağı düzgün modem kullanınya airties gibisi varmı türkiyede satış yapıp ing olan herşeye sinir oluyorum.

8i alır hat - 15 i zorlar ara mh i hat hız güncellemesi yaptır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BonezCrusher -- 14 Ekim 2014; 15:24:20 >
  • 13 mbit'ten fazlası zorlar.
  • Sorunsuz şekilde 16 mb alır. Santral yada saha dolabı ile aranızda ki mesafe çok kısa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeur -- 14 Ekim 2014; 20:27:06 >
  • Bende Düzce'de yaşıyorum buda benim değerler.

Hocam Düzce Türk Telekom müdürlüğüne gidin binanın arka tarafında merkez santrali var orada numarınızı verin hattınızı inceletin bakalım ne kadar hız verebiliyorlar, gitmişken birde vdsl2 desteklermi deyin. Müşteri hizmetleri ile hiç uğraşmayın.

VDSL Training Status: Showtime
    Mode: VDSL2 Annex B
    VDSL Profile: Profile 17a
    Traffic Type: PTM Mode
    Link Uptime: 0 day: 9 hours: 53 minutes

VDSL Port Details Upstream Downstream
    Line Rate: 2.056 Mbps 24.640 Mbps
    Actual Net Data Rate: 2.033 Mbps 24.576 Mbps
    Trellis Coding: ON ON
    SNR Margin: 30.2 dB 36.3 dB
    Actual Delay: 0 ms 0 ms
    Transmit Power: 5.9 dBm 13.8 dBm
    Receive Power: -19.4 dBm 0.8 dBm
    Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols
    Total Attenuation: 25.3 dB 14.6 dB
    Attainable Net Data Rate: 40.458 Mbps 92.220 Mbps

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Süperonline VDSL mi Kablonet mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.