Arkadaslar bir Hafta once bilincsizce 1mhps internet paketimi 16 'ya kadar olan limitsiz tarifesine gecirdim ama zamanla DSL ısıgı ile internet ısıgının koptugunu farkettim foruma girip baska baslıkları okudum SNR sınırlarından falan bahsedildi 20-25 ustunde olmasi gerekiyorumus benimkisi 3.6-11.6 ve en fazla 350 kb indirme yapabiliyorum bu snr degerleri modem ile mi ilgili modemim yaklasık 5 yıllık airmax101 bunu degistirebilme imkanım varmı yoksa alt yapıylamı alakalı tarifemi tekrar degistermek icinse 1 ay beklemem gerekiyormus yapabilicegim biseylervarmı.
Simdiden Tesekkür Ederim.
Sizin mahallenizde veya ilçenizdeki türk telekom santrali varsa altyapının 16mbit destekleyip desteklemediğini öğrenebilirsin.
Antalya da yasiyorum var santral ama biraz uzak gerci bulundugum semt internet cafelerin en cok oldugu yer ve hepsi 10 mphs in uzerinde internet kullanıyor.TürkTelekomu mu Aricam.
antalyadaki hangi semt?
Dokuma :)
Arkadaslar Simdi Benim İnternettim 16 ya kadar ben bunu kaca dusuriyim sanirim en fazla 4 ü destekliyor internet 2012 fiber gelcekmis sanirim ttnet e ama antalyaya ne zmn gelir bilemiyorum.
Önceki Cevap da link cikmamis En Son 4.43 ü goruyor
ttneti arayıp dokumadaki santral şubesi var ise veya herhangi bir teknik ofislerine gittiğinde sana bölgeni oturduğun semti sorarlar sonrada bağlanırsın ancak değerleriniz desteklemez ise paket in hızından faydalanamazzsın,Ama öyle bir durumda ttnetin açmamamsı lazım bende açmadılar,dedim kontrol ettirdim ben santrale sordum gelecek ay açacaklar..