Şimdi Ara

TTNET KAMPANYA - AYNI FİYATA 2 KAT HIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

13 Mart 2009 tarihinden itibaren 2 Mbps-4 GB paketine geçiş yapan 1 Mbps-4 GB paket kullanıcıları, 24 aylık taahhüt vererek 12 ay boyunca ayda sadece 28,99 TL ödeyerek hızlarını 2'ye katlayabiliyor. Aynı zamanda, TTNET Müzik Gold Üyesi olarak yerli ve yabancı yüzbinlerce müzik eserini İnternet üzerinden sınırsız dinleyebilme, her ay seçtiği 450 eseri bilgisayarına indirebilme ve 150 adedini müzik CD'si haline getirebilirme hakkına da sahip oluyor. Dahası; cafe, havaalanı, alışveriş merkezi, otel vb. mekanlarda taşınabilir bilgisayar veya Wi-Fi uyumlu cep telefonu üzerinden internete bağlanabilmek için daha önce 100 dk olan ücretsiz Wi-Fi kullanım hakkı, bu pakete geçerek tam 300 dk'ya çıkıyor !

30 Haziran 2009'a kadar başvurun, hızınızı TTNET avantajlarıyla 2'ye katlayın !

Uyanıklar sadece limitli tarife için yapmışlar .Kotayı aşmayacağını düşünenler için güzel aşacakalar için pekde hoş bir kampanya değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anzubesti -- 13 Mart 2009; 19:38:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: anzubesti

KAMPANYA LİNK

13 Mart 2009 tarihinden itibaren 2 Mbps-4 GB paketine geçiş yapan 1 Mbps-4 GB paket kullanıcıları, 24 aylık taahhüt vererek 12 ay boyunca ayda sadece 28,99 TL ödeyerek hızlarını 2'ye katlayabiliyor. Aynı zamanda, TTNET Müzik Gold Üyesi olarak yerli ve yabancı yüzbinlerce müzik eserini İnternet üzerinden sınırsız dinleyebilme, her ay seçtiği 450 eseri bilgisayarına indirebilme ve 150 adedini müzik CD'si haline getirebilirme hakkına da sahip oluyor. Dahası; cafe, havaalanı, alışveriş merkezi, otel vb. mekanlarda taşınabilir bilgisayar veya Wi-Fi uyumlu cep telefonu üzerinden internete bağlanabilmek için daha önce 100 dk olan ücretsiz Wi-Fi kullanım hakkı, bu pakete geçerek tam 300 dk'ya çıkıyor !

30 Haziran 2009'a kadar başvurun, hızınızı TTNET avantajlarıyla 2'ye katlayın !

Uyanıklar sadece limitli tarife için yapmışlar .Kotayı aşmayacağını düşünenler için güzel aşacakalar için pekde hoş bir kampanya değil...

quiknet..

• Ben telekom yerinde olsam kotalılara 32 mbit veririm.
  • Bugünlerde kampanya yapan yapana, bunun arkasından limitsizler için baba bir indirim gelmesin ? İndirim gelmeden milleti 24 ay veya Smile'da olduğu gibi 12 ay taahhüt altına almaya çalışıyor olmasınlar ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: REM1903

Ben telekom yerinde olsam kotalılara 32 mbit veririm.

Ben 75 veririm. Yok mu arttıran
  • İşin uyanıklığına bakın şimdi, her ay kotayı dayanamayıp dolduran biriyseniz. Alttaki alıntı TTNET sitesinden;
    quote:

Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 1024 Kbps 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 56,64 TL'yi ve 2048 Kbps 4GB ve 6GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 79,76 TL'yi geçemez.

Kısaca kotayı aştıysanız fazlasıyla(Sınırsız paketin %25 geçecek şekilde); artık 56,64 TL değilde 79,76 TL ödeyeceksiniz. Böylece TTNet kasaya daha fazla para girecek. REM1903 dediği gibi 32Mbit verse TTNet iyi para kaldırır vallaha.

• quote:

Orjinalden alıntı: FasTBoY

İşin uyanıklığına bakın şimdi, her ay kotayı dayanamayıp dolduran biriyseniz. Alttaki alıntı TTNET sitesinden;
    quote:

Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 1024 Kbps 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 56,64 TL'yi ve 2048 Kbps 4GB ve 6GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 79,76 TL'yi geçemez.

Kısaca kotayı aştıysanız fazlasıyla(Sınırsız paketin %25 geçecek şekilde); artık 56,64 TL değilde 79,76 TL ödeyeceksiniz. Böylece TTNet kasaya daha fazla para girecek. REM1903 dediği gibi 32Mbit verse TTNet iyi para kaldırır vallaha.

Muhteşem yakalamışsın,tebrik üstüne tebrikler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu hizmetin ederi ancak 10 tl dir zaten fazlasınıda haram ettim mayısta bitiyor sözleşmem 24 aya bir dandik modeme kandık 4 gb kota 56k ile bağlanıyoruz sanki bir dvd film 4.7 gb aylarca ödediğim kota aşım bedelli 47-48-49 tl lik faturalar ah ne deyim..
  • Güzel ....Beğendim...Hızımız artacak.!!!!!!!
  • ttnet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximusix -- 13 Mart 2009; 20:19:52 >
  • Bi heycan girdim ama yine boş çıktı
  • türktekelnet = ttnet adamların tekelindeyiz.
  • ttnet'in,sıcak'a düştüğü gün sıcak'ın bittiği gündür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 13 Mart 2009; 20:39:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

ttnet'in,sıcak'a düştüğü gün sıcak'ın bittiği gündür

• çok sıcak yandım allah
  • hep yeni gelenlere bir şeyler var
    yıllarda onlara para kazandıran abonelere hiç bir şey yok
    onlar nasıl olsa kucaktalar
    yeni avlar arıyalım tuzak kuralım mantığı
  • cep yakan sıcaklar bunlar az önce cebime msj geldi ttnet efendinin e-faturası 40 liraymış günahım nerdeyse sevindim diycem artık
  • Verdiği hizmet kalitesi doğru düzgen değil hemde Fahiş fiyatla veriyorlarya bu neti lanet olsun bu paraları yiyenlere
  • Bu tarife kurnazlığında (nasıl daha fazla geçiririm mantığı) bi Turkcell, bi de Telekom zaten... Üzerlerine tanımam. İkisiyle de neyazıkki çalışmak zorunda kaldım, ikisine de alternatifini bulur bulmaz tekmeyi bastım, kurtuldum
    Artık hiçbirinin hiçbir kampanyasını izlemiyorum, mantık belli, sonuç belli.. Salla gitsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: oaston

Bu tarife kurnazlığında (nasıl daha fazla geçiririm mantığı) bi Turkcell, bi de Telekom zaten... Üzerlerine tanımam. İkisiyle de neyazıkki çalışmak zorunda kaldım, ikisine de alternatifini bulur bulmaz tekmeyi bastım, kurtuldum
    Artık hiçbirinin hiçbir kampanyasını izlemiyorum, mantık belli, sonuç belli.. Salla gitsin

Arkadaşım dediğin çok doğru.Aklı başında,mantıklı biri dediğin gibi bunların nasıl bi zihniyette olduğunu anlar. Reklamları bile ne olduklarını gösteriyor.Turkcell kullanmam inşallah bir gün telekomdanda kurtulacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fat1453 -- 13 Mart 2009; 22:45:34 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.