Şimdi Ara

TTNET kapattıktan sonra 860TL borç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 3-4 hafta önce forumdan bi arkadaşın yardımıyla TTNET tahaddütümün bitmesine en fazla 2-3 kala Türknete başvurdum işlemler yapıldı ve TTNET'in kapandığını dahil mesaj geldi, sonunda kurtuldum diye sevinirken bugün fatura falan gelmişmidir diye bi kontrol etmek istem 860TL Mayısa kadar ödenmesi gereken borç gözüküyor, Müşteri hizmetlerine başvurucam fakat bu sorunu yaşayanlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.

• Çıkan son faturada borcun hangi kalemlerden oluştuğu yazar ona göre btk yada hakem heyetlerine itiraz edebilirsiniz.
  • _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt
    TTNET sayfasında Hesap No: Fatura numarası yazıyor sadece özel mesaj olarak göndermediler fatura bilgilerini rastgele internet üzerinden denk geldim,
  • WinchesterNaturaI kullanıcısına yanıt
    Faturayı mail ile talep edin gönderiyorlar. Resmi belge olduğundan göndermek zorundalar.
  • TT bölge müdürlüğüne gidin faturayı isteyin kalemlere bakın nedenini çözün, tüketiciyi koruma kanunun ilgili maddesi gereği 12 aydan fazla taahhüt alınamaz, taahhüt cezası kesemezsiniz btk ve thh ye gideceğim diye tehdit edin düzenlesinler faturayı

olmadı cidden btk ve thh ye verin
  • 2-3 gün mü, 2-3 aymı.ttahhüt kaç yıllık idi.

ttneti kapatmaya gittiğinizde , taahhüt bozma durumunda o esnada ceza tutarını size söylüyorlar.size neden söylenmedi.

yada siz ceza çıkacağını bilmiyormuydunuz.size yardım eden ki pek yardımı olmamış forumdaki arkadaşınızda mı bilmiyor du
  • taahhüt bozarken avantajlı olduğunuz kısımdan ücretlendirilirsiniz. Atıyorum, aylık indiriminiz 10₺ ve 2 yıl taahhüt verdiyseniz normalde son 1 ay kala 230₺ bedel istenirken, en son düzenleme ile 10₺ ödemeniz gerekiyor.Ancak yine de size tahsis edilen cihazları sözleşme sonunda ya da sözleşmenin bozulması durumunda iade etmeniz gerekiyor yoksa o cihazlar da faturalandırılır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LGR9 kullanıcısına yanıt
    Konu kapanabilir, yanlış anlaşılma olmuş Turktelekomdan alınan başka bi ürününü taksitini interneti kapattığımız için toptan faturaya işlemişler. yardımlar için saolun
  • bari konu başlığını değiştirinde kapansın.çamur at izi kalsın olmasın
  • 444 0 375'i arasanız problem olmazdı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.