Şimdi Ara

TTNET modemini başka modem ile değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaşadığım apartmanda TTNET fiber altyapısı olduğu için, TTNET 200mb internet kullanıcısıyım.

Malum ISS'ler kendi modemlerini veriyorlar ve bana da TP-Link EX20v - AX1800 router verildi. Yanında gpon cihaz da var.

Ancak bu üründen hiç memnun değilim. Çok büyük bir ev değil ve buna rağmen kablosuz performansı çok kötü ve özellikle cep telefonlarında internetin bağlanması çok uzun sürüyor, telefon internete bağlı olsa dahi bağlantı hemen gerçekleşmiyor, 1 dakika gibi bir süre beklemek durumunda kalıyorum.

Keenetic Hopper alıp, TTNET'in verdiği modem yerine kullanmak istiyorum.

Bu değişim mümkün müdür ve nasıl yapılır? Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stonersblood -- 2 Kasım 2023; 17:42:32 >

• Bende keenetic extra dsl vardı fibere geçince lan portunu wan olarak değiştirip fiber kullanmaya başladım. ISS verdiği modem içindeki bilgileri diğer modeme girmen gerekiyor ayrıca iss modemin mac adresinide girdim.

• efka_vasi E kullanıcısına yanıt

Modem değişimi mümkün diyorsunuz yani? Bir kaç yerde TTNET modeminin değişimi olmuyor gibi okumuştum.

• Bende ekstra dsl modemde değiştirdim sıkıntı çıkmadı.

• bu arada Keenetic diye belirtmişim ama başka marka ürünler de olabilir tabi.

• Wifi den en fazla kaç hız alabiliyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS.xx P kullanıcısına yanıt
    Kablolu hic baglanmiyorum, ancak kablosuz hizim cogu zaman idare eder duzeyde. Kullandigim modem ile ilgili asil sorunum menzil ve baglanti sorunlari.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.