Şimdi Ara

TTNET Ramazan Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 gündür ttnet helal olsun zaten mükkemmel bir servis anlayışı ve hizmetleri vardı 17 k ms son 2 saat için 20+ dc ile oynuyorum helal ttnet bu paraya bu hizmet...Türkiye'de ki herşey gibi pahalı ve kalitesiz...

• Ben bu yüzden guildden çıkarıldım maalesef sürekli raid ortasında internetin gitmesi ve oyunda servera girmeme durumu, DC ler spike lar sanki bilerek yapılıyor havasına giriyor durum.... maalesef artık iş lakayitlik seviyesine girdi servis saglayıcısının berbat olması fiberoptik kablolarının kopması(?) ilgisizlik en sonunda interneti de kaldırıp bir kenera koyucaz

NOT: burdan karazhana migrate etmeye calısan yada char kasmaya calısan arkadaslara uyarıda bulunuyorum. KESİNLİKLE BU SERVERDAN UZAK DURUN! lag dc en önemlisi ttnetin yurtdısı cıkısları yüzünden saatlerce servera girememe...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akirici -- 4 Eylül 2008; 12:48:42 >
  • Bende karazhandayımya harbiden rezillik paramız ile rezil oluyoruz bu ne ya...
  • Anlamadığım bir şey daha latency 350 ms gözüküyor ama 10-20 sn arası lag giriyor....
  • desene bu akşam da oynayamıcaz oyun
    dün saat 2 gibi girdim düzelmişti de saat 2olmuştu yani su içmeye kalkmıştım
  • lag spikler ekranda görünen latency değerlerinden bağımsız oluyor... 80-200 ms arası değerlere rağmen dün akşam çok fazla spike yedim. Cable kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galameth -- 4 Eylül 2008; 14:09:54 >
  • www.sikayetvar.com adresine şikayetinii yazın arkadaşlar ve ttnet sizi arayacaktır sorunu açık açık anlatın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell kampanya rezaleti
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.