Şimdi Ara

TTNET sinyalin gidip gelme problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorunumu TTnet müşteri hizmetleri ile çözemeye çalıştım ama ne yazık ki bilgisizlikleri karşısında hayrete düştüm. Bildikleri tek şey 5 sny. fişten çekin takın düzeldi mi? ....

Problemim belirsiz aralıklarla sinyalin gidip gelmesi. Bağlantılar da problem yok. direk hat kullanıyorum ki adam akıllı sonuç alıyım diye.

Teknik hizmetlerden biri ile de görüştüm netlimitsiz paketini 4mbit e çektik(yeter ki kopma olmasın diye ) yine değişen bir şey yok. internet gidiyor anında geri geliyor. Benim gibi bir oyuncu iseniz kafayı yiyorsunuz. Saolsun ttnet 3 kere arıza kayıt açtılar ama bir kere bile problemle ilgi ne olup ne bittiği hakkında geri dönmediler.

Bu tarz bir problemi nasıl çözebilirim. Günün BELİRSİZ anlarında gidiyor. 5 dak. için de 3 kere de gidip geliyor ya da 10 saat içinde 1-2 kere... Anlamadım gitti. Hızdan olsa 4mbite çektik kopma olmasın diye....

Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

• kablolarını kontrol et,mümkünse kabloyu yenile.(kaliteli bakır kablo kullan,paran çoksa cat6 kullan)
    hatta bağlı fax,paralel telefon olmasın.
    modeme yakın manyetik alan yayabilecek cihaz olmasın.
    mümkünse modemi değiştirip deneyin(bir yakınından ödünç al)

bunun dışında bağlantı kesildiğini söylediğin anlarda adsl sinyali kesiliyor mu?

son olarak telefon açtığın o kişiye bağlı olduğundaki hat değerleini sor.
    SNR değeri 14dbm veya altındaysa kopma olur.
  • Adsl sinyali kesiliyor. Ana hattı direk bağladım paralel yok hiçbir şekilde. Dediğin gibi kabloları yenileyecem bir de öyle deniyecem kabloyu yeni almıştım aslında. Modem sağlam yeni taşındım eski evde problem yoktu.

Bu akşam tekrar konuştum yeni güncelleştirme yaptım artık kesilmez dedi adam:S Güncellemenin ne olduğunu sordum problemli hatlara yaptığımız güncelleştirme dedi... Ama bu sefer de hız inanılmaz düştü bakalım 1-2 gün bekliyecem hızın düzelmesi konusunda. Hattın değerleri gayet iyiymiş ondan dolayı problem yokmuş

Cevabın için çok teşekkürler. .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.